Şimdi Ara

Facebook Uygulama nasil yapilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
77
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • facebookta izin istenen uygulama nasil yalipilir yani; bir kisi benim uygulamama linke tiklicak facebook ile giris yapacak izin isdicek snn adina paylasimda bulunacak diye oda kabul etcek bole bir uygulama nasil yapilir Kisacasi ben bole benim uygulamamin izinlerini kabul eden kisilerin hesaplarini yonetmek istiyorum bilgisi olan yardimci olabilirmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hokan1088 H kullanıcısına yanıt
    Facebook Software Developer Kit [SDK] indirip yazılım bilgisine sahip olman gerekiyor.
  • tolgardaaa kullanıcısına yanıt
    illede pc uzerine bu uygulamayi indirip yapmammi gerekiyot kardesim ben oyun yapmiyacagim o snn dedigin oyun yapmada kullaniyorlar facebook uzerinden uygulama acacagim uygulamami kullanmak icin izin verecem o kdr

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hokan1088 H kullanıcısına yanıt
    Geliştirici konsolu ile sadece oyun yapılmaz
    siz bussuru konsol fln karistirdiniz ben simdi uygulama acdim uygulamanin yaninda yesil yuvarlak isaret oldu yani aktif oldu uygulamaya izin ekliyecegim izinleri secdim onaylamam icin notlari duzenlemem gerekiyormus notlari duzenle diyince aşşagidaki ss deki yer aciliryor

ben izinleri nasil aktif etcem  Facebook Uygulama nasil yapilir

Facebook Uygulama nasil yapilir
  • Amacınızı anladım benimde yapmak istediğim bir şey ama karmaşık işte yapabilirseniz lütfen haber verin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.