Şimdi Ara

facebook uygulaması çok ilginç bi özellik çözemedim...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkdaşlar apple store girdim facebook günceleme var dedi tamam dedim yükle. yükledim. ve çok ilginç bişeyle karşıalştım yükledikten sonra çalıştırdım kapattım. wrilessi 3 g yi edgeyi hepsini kapattım fakat facebookta biri bana mesaj atınca anında ana ekranda şu sana mesaj attı diye görünüyor. safariden deniyorum acaba internet acıkmı diye yok inter bağlantınız yo kyazıyor. sb settings te hepsi kapalı fakat biri mana facebookta mesaj yazınca hala ana ekrana düşüyo. kontörlerimi kontrol ettim acaba kontör mü gidiyor diye hayır o da gitmiyo. bu mesajı bana nereden nasıl gönderiyo facebook bi fikri olan varmı ?

• Ne güzel işte ücretsiz facebook a erişim sağlıyorsun :)
  • eğer sbsettingden kapattıysan edgeyi falan aşağıda dikkat ettiysen data ipsi alınmış oluyor.telefonun ipsi olduğu için iletişim kurabiliyor olabilir.en azından veri gönderebiliyordur belki
  • Güzel özellik ama ücretsiz olabileceğini sanmıyorum.
  • Ayarlar -> Facebook -> Push notification kısmında istediğin özellikleri açıp kapatabilirsin.
  • arkadaşlar turkcelde şubat sonuna kadar facebookla ilgili tüm içerikler GNCTRKCELLİLERE ücretsiz bilginize... kontör düşmemesinin sebebide odur
  • quote:

Orijinalden alıntı: clivaney

arkadaşlar turkcelde şubat sonuna kadar facebookla ilgili tüm içerikler GNCTRKCELLİLERE ücretsiz bilginize... kontör düşmemesinin sebebide odur

Evet, olabilir. Bu hizmet ayın 15'inde başladı, Şubat'ın 28'inde bitecek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

arkadaşlar turkcelde şubat sonuna kadar facebookla ilgili tüm içerikler GNCTRKCELLİLERE ücretsiz bilginize... kontör düşmemesinin sebebide odur

sadece tarayıcıdan erişimde facebook ücretsiz ... uygulamadan girilirse kontör düşüyor olması lazım.
  • İphone için ücretsiz değil. Wap ayarından girilirse ücretsiz. Malumunuz üzere biz apn olarak internet kullaniyoruz. Wap değil.
  • quote:

hattım vodafone
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.