arkdaşlar apple store girdim facebook günceleme var dedi tamam dedim yükle. yükledim. ve çok ilginç bişeyle karşıalştım yükledikten sonra çalıştırdım kapattım. wrilessi 3 g yi edgeyi hepsini kapattım fakat facebookta biri bana mesaj atınca anında ana ekranda şu sana mesaj attı diye görünüyor. safariden deniyorum acaba internet acıkmı diye yok inter bağlantınız yo kyazıyor. sb settings te hepsi kapalı fakat biri mana facebookta mesaj yazınca hala ana ekrana düşüyo. kontörlerimi kontrol ettim acaba kontör mü gidiyor diye hayır o da gitmiyo. bu mesajı bana nereden nasıl gönderiyo facebook bi fikri olan varmı ?
Ne güzel işte ücretsiz facebook a erişim sağlıyorsun :)
eğer sbsettingden kapattıysan edgeyi falan aşağıda dikkat ettiysen data ipsi alınmış oluyor.telefonun ipsi olduğu için iletişim kurabiliyor olabilir.en azından veri gönderebiliyordur belki
Güzel özellik ama ücretsiz olabileceğini sanmıyorum.
Ayarlar -> Facebook -> Push notification kısmında istediğin özellikleri açıp kapatabilirsin.
arkadaşlar turkcelde şubat sonuna kadar facebookla ilgili tüm içerikler GNCTRKCELLİLERE ücretsiz bilginize... kontör düşmemesinin sebebide odur
quote:
Orijinalden alıntı: clivaney
arkadaşlar turkcelde şubat sonuna kadar facebookla ilgili tüm içerikler GNCTRKCELLİLERE ücretsiz bilginize... kontör düşmemesinin sebebide odur
Evet, olabilir. Bu hizmet ayın 15'inde başladı, Şubat'ın 28'inde bitecek.