Şimdi Ara

Facebook ve Messenger Blackberry 10 için

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar son zamanlarda çogu blackberry 10 kullanıcısı farklı farklı facebook uygulamaları denemmiştir. kimisi güzel ama reklamlı kimisi dandik uygulamalar. ben forumda bi arkadaşın önerisi üzerine indirdim birde internetten araştırıp deniyerek bunun messenger inide buldum. son sürüm facebook android uygulaması şuanda bb10 da çalışmıyor. ben size kusursuz çalışan sürümü tanıtacagım birde kuran insanların düzgün deneyimlemeleri için gereken bazı ufak birkaç ayarı ifade edeceğim.
    Konu açarken yazılarım ile resimlerimi bir sunum havasında açmayı beceremiyorum resimler biraz karışık yükleniyor ama resimlerde dikkat ederseniz hangi sürümlerin gerektiğini sarı (veya açık yeşil renk körüyüm) balonlarla gösterdim. sohbet ekranı yazışma ekranı facebooktaki anaekran ayarlar ekranı uygulamalar kapalı iken gelen bildirimleirn nasıl geldiğini gösteren ekranları vb şeyleri gösterdim.

önce facebook ta hesap açıp sonra mesengerda otomatik açılacaktır (her iki uygulamayı kurduktan sonra) uygulamalar kendi içlerinde bagımsız değil birbirleriyle entegre şekilde çalışıyor o konuda sorun yok. google servis vb sorunlarda yok. mesenger için foto ile gösterdiğim sohbet balonları ayarını kapalı yapıcaz açık yaparsak daima hub da görünüyor hubdan kaparsakta iletiler düşmüyor biz bunu kapalı yapıcaz ileti geldiğinde hub a kendi düşücek. facebook için ise dikkat edilmesi gereken tek şey şu bir fotograf paylaşırken galeriden fotografa paylaş deyip facebook diye secersek olmuyor.(mesenger da bu şekildede paylaşım dayapılabiliyor) ama facebooku açıp foto yükle diyerek paylaşım yapabiliyoruz. bu söylediğim dışında hiçbir sorun göremedim iletiler de son derece hızlı düşüyor. şarj tükerimi konusunda da bi anormallik yok . fakat snap a girdigimde bu uygulamaların güncellemeleri görünüyor güncelleme yapmıyoruz arkadaşlar yaparsak açılmayacaktır. görüntülü görüşme de mümkün.uzun yazınyorum birşeyi atlamamak için 2 uygulamada hiçbir şeykilde yavaşlamıyor. gayet uyumlu klavye önerileri vb flan gayet uyumlu.

kurduktan sonra geri tüşunu kaldırıp uzaklaştırılmış tam ekran şekilde ayarlarsak uygulama daha güzel yerleşecektir ekranımıza (ölçeklendirme ayarı sadece kare ekranlar için ) (16.10 veya 16.9 ekranlar için sadece geri tuşu kaldırılabilir kaldırmakda da fayda vardır daha güzel kullanım deneyimi olur)

uyumluluk konusunda kesinlikle aklınızda soru işareti olmasın mesela mesenger dan atılan fotolar galerinize mesenger isimli klasöre düşüyor. bir linke tıkladıgımızda açabiliyoruz. yan döndürme ve passportun klavlesini toucpad gibi kullanmakta mümkün. rehber entegrasyonuda çalışıyor. harita konum vb hiçbir eksik göremedimn

her iki apk dosyası elimde var buraya yüklemem mümkün değil heralde

Facebook için 1.0.788.8973 sürümünü
    Messenger için 1.0.544.4143 sürümünü
    bu sürümleri herhangibi apk sitesinden indirip kurabilirsiniz. (bb guardian taramasını beklemek kaydıyla çünkü ne oldugu belirsiz sitelerde olaiblir) temiz çıkarsa kurun ben elidmeki apkları upload ettiğim zaman bu yazıma link olarak ekleyeceğim mega upload dan ama şuan bunu yapamıyorum çünkü konuyu telefon ile açmak durumundayım .
    umarım bir kişiye olsun faydamız dokunur şuan bu dediğim şekilde kullaınıyorum blackberry için bundan daha iyi bir facebook deneyimim olmadı kendi uygulaması dahil.

yapmaya çalışıp herhangibi sorunla karşılaşan bana ulaşıp sorabilir elimizden gelirse yardımcı oluruz. BBM pinim
    2BE3DA42
    Konuya apkları da dahil ediyorum bu iki adet apkyı indirip kurun ve burda tarif ettiğimi yapın BlackBerry 10 da facebook u güle güle kullanın

shttp://cache.donanimhaber.com/ImageThumbnail2.aspx?path=https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1713169/4e8f8992-1882-4f39-93dc-5e0213910d54.png&size=6&border=1&bound=3ürümler oldugunu göstereceğim

Facebook ve Messenger Blackberry 10 için Facebook ve Messenger Blackberry 10 için Facebook ve Messenger Blackberry 10 için Facebook ve Messenger Blackberry 10 için Facebook ve Messenger Blackberry 10 için Facebook ve Messenger Blackberry 10 için Facebook ve Messenger Blackberry 10 için Facebook ve Messenger Blackberry 10 için Facebook ve Messenger Blackberry 10 için Facebook ve Messenger Blackberry 10 için Facebook ve Messenger Blackberry 10 için Facebook ve Messenger Blackberry 10 için Facebook ve Messenger Blackberry 10 için Facebook ve Messenger Blackberry 10 için Facebook ve Messenger Blackberry 10 için Facebook ve Messenger Blackberry 10 için Facebook ve Messenger Blackberry 10 için Facebook ve Messenger Blackberry 10 için Facebook ve Messenger Blackberry 10 için Facebook ve Messenger Blackberry 10 için Facebook ve Messenger Blackberry 10 için Facebook ve Messenger Blackberry 10 için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esat1993can -- 28 Mart 2016; 2:49:43 >

• Yararli bilgi ve paylasim icin Tesekkurler ama bu uygulamaya sifre paylasimi ne kadar guvenli?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RioDeJaneiro kullanıcısına yanıt
    android uygulamasında android de ne kadar güvenliyse o kadar güvenlidir. benim şahsi düşücem google facebook vb kurumlar bizim donumuza kadar bilmeyi ilke haline getirmişler. gönül ister hiçbirine gerek kalmasın ama okulda mesela pdf dosyaları paylaşılıyor facebook üzerrinden vb şeyler yoksa o eski tadı kalmadı facebook un
  • http://b b t u r k.com/downloads/app/Facebook10.bar

Mart ayında güncelleme gelmeden önce çalışan son sürüm bu arkadaşlar. DDPB ile kurabilirsiniz. Nasıl kurulacağı aynı sitede yazıyor
  • Evet geri yükledim Facebook uygulamasını DDPB herhangi bir problem yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.