Şimdi Ara

Facebook WP İçin Betadan Çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Microsoftun Windows Phone için geliştirdiği Facebook uygulaması betadan çıkarak final sürümüyle mağazadaki yerini aldı.

http://www.windowsphone.com/s?appid=82a23635-5bd9-df11-a844-00237de2db9e

• Hadi hayırlısı. Darısı Whatsapp'ın başına.
  • aynı tas aynı hamam, hiç bi gelişme yok, sizin yapıcanız ben uygulamaın tteee bilmem neyini yaaa

tiwiterda son güncellem ile bozdularr, alla belalarını versinn
  • quote:

Orijinalden alıntı: KenanK89

Microsoftun Windows Phone için geliştirdiği Facebook uygulaması betadan çıkarak final sürümüyle mağazadaki yerini aldı.

http://www.windowsphone.com/s?appid=82a23635-5bd9-df11-a844-00237de2db9e

Facebook beta ile arada bir fark göremedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bildirimlerde düzelme var gibi geldi.
  • Pek bir değişme yok ama en çok aradığım özellik olan çevrimiçi olanları görme özelliği gelmiş. :) Yalnız güncelleme geldiğinde ben buradan gördüm yani marketten uyarı felan gelmedi.

• Benim anlamadığım sizde mi sıkıntı var yoksa ben mi şanslıyım? Niye ben sizde olan sorunların hiçbirini yaşamıyorum? Bildirimleri gayet net alıyorum ki hatta pcden önce alıyorum. Sohbette sıkıntı yok. Bence kusursuz çalışıyor program.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Facebook programında yüzüm hiç gülmedi. En şanssız benim herhalde. Bugüne kadar bildirim almışlığım yok. Bence Android'de çalıştığı gibi çalışmalı. Her yeni paylaşımda sesli ikaz etmeli.
  • Bildirimler bende de sorunsuz çalışıyor.
  • Siz böyle bahsettikçe çok kıskanıyorum. Acaba servise mi vermeliyim? Sadece sizle ilgili bir paylaşım olunca mı bildirim geliyor? Yoksa herhangi bir paylaşımda da bildirim alıyor musunuz? Bir de sesli uyarı geliyor mu bildirimlerde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: egemenbalci

Siz böyle bahsettikçe çok kıskanıyorum. Acaba servise mi vermeliyim? Sadece sizle ilgili bir paylaşım olunca mı bildirim geliyor? Yoksa herhangi bir paylaşımda da bildirim alıyor musunuz? Bir de sesli uyarı geliyor mu bildirimlerde?

Her paylaşımda bildirim gelmiyor ki Facebook tan. Etiketlendiğinde , fotoğrafa yorum yapıldığında bildirim geliyor

• Ama daha önceki android telefonumda her paylaşımı haber veriyordu telefon. Eşimde Xperia Z var onda da Facebook ve Twitter de her paylaşımda bildirim geliyor. Gerçi bende yorumlarda da bildirim gelmiyor.
  • Beta kalsaymış daha iyiymiş. Yine ne bildirim geliyor nede başka bişey. Microsoftun bu bildirimler konusunda sıkıntısı var çözemiyorlar bir türlü.

• Ben wp7 kullanırken de bildirimler geliyordu eski Facebook dada betada ve final sürümünde de geldi nadiren bildirim gelmediği oluyor ama

• İlk Facebook kurarken ekran screen gibi şeylere EVET demeniz gerek ki ekrana düşsün birde ayarlara girince minutes dakika ayarını 5 işaretleyin tamamdır... Yapmayan varmı???

• Ben bu dediklerinin hepsini yaptım. Fakat gene de sonuç alamadım.
  • arkadaşlar bu facebook uygulamasında bir sorunum var ben sayfayı yenilemez isem yani refresh yapmazsam facebooku sohbette online kişiler yenilenmiyor kim online olup olmadığını anlayamıyorum refresh yapmazsam online kişiler hep aynı kalıyor değişmiyor hiçbir şekilde sizde de böle bir sorun var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi white4343 -- 2 Temmuz 2013; 17:48:23 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.