az önce girdim beyler. zaman tüneli olmuş. önizleme 17 ağustosta yayınlanıcak diyor.
Zaman Tüneline Hoş Geldin — Önizleme Zaman tüneli hayat hikayeni anlatmana yardımcı fotoğrafların, gönderilerin ve deneyimlerin bir araya toplandığını yeni profilindir. Diğer insanlar 17 Ağustos tarihine kadar senin zaman tünelini görmeyecek. Bu süre zarfı içerisinde: 1. Zaman tünelinde olanları gözden geçir. 2. İstediklerini ekle, istemediklerini gizle. İnsanların zaman tünelini 17 Ağustos tarihinden önce mi görmesini istiyorsun? Bunun için tek yapman gerek Şimdi Yayınla'ya tıklamaktır. Daha fazla bilgi al
ulan hiç bişeyede tıklamadım ki. yanlışlıkla mı tıkladım acaba yoksa zorla mı yaptı? arkadaşa sordum bende normal diyor. acaba önizleme durumundayken iptal edilebilir mi yoksa kaldı mı böyle?
Bir çok kişi zaman tünelinden şikayetçi. Ben de hiç sevmedim ayrıca bilgisayarıda çok kasıyor. Facebook yetkilileri neden inatla hala kullanıcılara zaman tünelini zorla dayatıyor anlamış değilim
Dostum ,bende direniyordum zaman tüneli için fakat zorla yaptı facebook. sende problem yok yani bana da aynısı oldu.
Siz daha yeni mi geçtiniz la ? Benim 5-6 aydan fazla olmuştur.Yanlışlıkla geçmiştim sonra geri dönemedim.Ama zamanla alıştım.
quote:
Orijinalden alıntı: TheHangover
Dostum ,bende direniyordum zaman tüneli için fakat zorla yaptı facebook. sende problem yok yani bana da aynısı oldu.
anladım kardeş sağolasın. çok takılmıyorum zaten ama alışacaz artık.
Facebook'un olarından bir tanesi atılalı aylar oldu...
quote:
Orijinalden alıntı: potatomasher
quote:
Orijinalden alıntı: TheHangover
anladım kardeş sağolasın. çok takılmıyorum zaten ama alışacaz artık.