Bildirim
Facebookta bu olay nasıl yapılıyor ya?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Adam kapak resminin o bölgesini kesip profil resmi yapmış bu kadar basit.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
öyle olmuyor denedim -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Pipooo
quote:
Orijinalden alıntı: little_demon
Çıldırıcam dene dene bulamadım
Yapılması baya güç ama kolayı var bu resmin.
1-O sayfanın kapak fotosunu aç resimi masaüstüne kaydet.
2-Aynı yolla Profil resminide indir masaüstüne
3-Kendi profilinin kapağına o resmi yükle,ardındanda profil resmini indirdiğin resmi yap tam ayarlarsa aynısı oluyor.
hayır o değil başka fotoğraflar da yapmak istesem mesela nasıl olucak?
-
bende bişey var sandım bumudur yani -
Profil resmini ekle. sonra zaten birkaç denemede yaparsın
bende yapmaya çalıştım ama beceremedim
Arka fondaki resim işaretlediğim çerçeve boyutunda olursa bu mümkün olur diğer resimlerde'de,
öncelikle avatar'ı yerleştirirsin profiline, sonrasında ise kapak fotoğrafını o çerçeve boyutunda yükler ve aşağı yukarı kaydırarak hizalarsın.. orijinal boyutu olan 850 x 315 dışındaki alt veya üst bölümü zaten görünmez kapak fotosunun, otomatik olarak avatar ile hizalanmış olur. -
quote:
Orijinalden alıntı: DeathWing
Arka fondaki resim işaretlediğim çerçeve boyutunda olursa bu mümkün olur diğer resimlerde'de,
öncelikle avatar'ı yerleştirirsin profiline, sonrasında ise kapak fotoğrafını o çerçeve boyutunda yükler ve aşağı yukarı kaydırarak hizalarsın.. orijinal boyutu olan 850 x 315 dışındaki alt veya üst bölümü zaten görünmez kapak fotosunun, otomatik olarak avatar ile hizalanmış olur.
Bende aynısını anlattım fakat arkadas kendı baska yeni fotolar oluşturmak istiyormus.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X