Şimdi Ara

FACEBOOKTA İZİNSİZ VİDEO PAYLAŞIMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir arkadasım benım profılımde bır vıdeo paylasmıstı gırıp baktım bır facebook uygulamasına yonlendırdı ve o sayfa facebook uzerınden youtube sayfası buraya kadar hersey ıyıydı sonra sayfa tam açıldı ve video açılmadı video ekranında flash guncel degıl dıyıp otomatık bır baglantı ındırdı açtım bsey olmadı sonra facebookta dolaşırken arkadaşlar meşaj attı benım profılımde paylaştıgın video ney diye ??? iste burdan sonra başlıyor herşey arkadaşlarımın profıllerınde benım ıstemım dısında video paylasmıs o vıdeolar da benımkıler gıbıydı flash guncellemesı ıstıyor ındırıyor ve o sekılde yayılıyor lutfen yardımcı olun cok cok cok hızlı yayılıyor ve bırturlu durduramıyorum uygulamalar bölümünde gozukmuyor bu vıdeoyu paylasan uygulama. oyuzden engelleyemıyorum yardımcı olun lutfen

• Ayni durum arkadasimdada oldu. çözüm bulamadi ve yeni bir face açti.sende büyük ihtimalle öyle yapacaksin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tam anlayamadım ama sistem geri yükleme yada denetim masasından en son yüklenen programları silebilirsiniz. Birde Facebook uygulama merkezine girip uygulamayı kaldırabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ve durumu Facebook'a bildirin.
  • uygulamalarda gözükmüyor uzantı olarak indirdi heralde çünki uzantı sayfası açılmıyor ayrca facebook a bildirdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mutlucan96

Ve durumu Facebook'a bildirin.

Denetim masasında yoktur bulamadım.
    Ayrıca sistem geri yukleme ıcın yedekleme yapmamıştım yinede geri yukleme yapabilirmiyim
  • Arkadaşlar sorunumu çözdüm hemde çok basit ama biraz hız isteyen şekilde çözdüm
    Bu sorunu yaşayan cevreniz var ise yardımcı olabilirim.
    Yapmanız gereken google chrome kullanıyorsanız uzantılar bölümünü açın açılmıyor ve sızı baska yere yonlendırıyorsa backspace tusunu kullanarak gerı gelın ve adobe flash player eklentısının sag tarafında etkınlestırme yazar hızlı hızlı gerı gelerek ufak gecıkmeler yaratıp fare ıle o gecıkme esnasında o etkınlestırme kutucuguna tıklamanız gerekiyor ben yaptım oldu facebookta video paylaşılmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KIll -- 17 Eylül 2013; 20:34:23 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FORUMA VİDEO YÜKLEME
    13 yıl önce açıldı
    Foruma video ekleme
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.