Şimdi Ara

facetime görüşmeyi tv ekranına aktarmak için hangi kablo tercih edilmeli?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • facetime görüşmelerini tv ekranından yapmak istiyorum bunun için hangi kablo sistemini kullanmam lazım,
    Apple sitesinde Digital AV Adapter var 39 usd, bunun muadillerini Türkiyeden temin edebilirmiyim.
    Birde Dexim iPhone 3G / 3GS / 4 AV Dock İstasyonu diye bir alet var bununla da facetime görüşmelerini tv ye aktarabilirmiyim.
    Kullanan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yelken77 -- 14 Aralık 2011; 10:02:23 >

• bence elinizdeki aleti, yüklü sistem versiyonunu, jb durumunu söylerseniz cevap alma şansınız artar.

hızlıaldaki fiyatı çok uygun bu arada..
  • iphone 4 ios 4.3.3 jailbreakli cihazım. Dexim benimde hoşuma gitti fakat facetime'ı tv ye aktarabilirmiyim bilmiyorum, kullanan arkadaşlar varsa tecrübelerini paylaşırlarsa sevinirim.
  • Apple Digital AV Adapter iP4 te sadece video out destekler. FaceTime'ın da bildiğim video out desteği yok. 5.0.1 yüklü jb'siz iP4 de bu kabloyla çıkış alamadım. (Youtube, video, slaytshow gibi videoout desteği olan uygulamalar hariç)
    Ama jb'li iP4 e Cydia'dan Display Out yüklerseniz iP4 mirroring yeteneği kazanacağı için FaceTime da dahil herşeyi hdtvye aktarırsınız.

Dexim'le ilgili de zaten bir konu varmış:http://forum.donanimhaber.com/m_53298475/tm.htm
  • Teşekkür ederim yardımlarınız için, dexim kablo ile, Apple Digital AV Adapter aynı özelliklere mi sahip.
  • Lafı olmaz.

İkisi arasında aktarım çözünürlüğü farklı sadece, ama facetime için bu sorun olmaz. Ha, bir de Digital AV sadece hdmi çıkış verir, diğeri komponent.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.