Şimdi Ara

Facetime İle İlgili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ne yaptıysam bi türlü aktif yapamadım. Sürekli Aktifleştirilmeyi bekliyor yazıyor.

Telefonum yurtdışı arama sms hepsine açık.

Vodafone'dan alınma jailbreaksiz.

Yardımınız için teşekkürler.

• anında 3-4 mesaj attı ve çalıştı .. müdahale bile edemedim ..
  • Facetime yerine Tango Video Calls adlı application ı öneririm. Bedava bi uygulama ve aktivasyona filan ihtiyac duymuyor. wifi 3g 2 sindede çalışıyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hydr0gen

Ne yaptıysam bi türlü aktif yapamadım. Sürekli Aktifleştirilmeyi bekliyor yazıyor.

Telefonum yurtdışı arama sms hepsine açık.

Vodafone'dan alınma jailbreaksiz.

Yardımınız için teşekkürler.

aynı sorun abimde de var. o da vodafoneden aldı geçenlerde. jb mb yapmadı hiç anlamazda zaten. ama bir türlü aktif olmadı facetime. sizdeki gibi aktifleştirmeyi bekliyor yazıyor. daha sonrasında ise birşey yazıyordu tam hatırlamıyorum.(diğer numaralar sizi görecek-arayacak vs bişiydi heralde unuttum :( ) ama ne sms gönderiyordu ne sms alıyordu.
  • o değilde windows da da çalışacak bi uygulama şart. müthiş olur. aslında tangonun pc sürümü var mı bi ona bakim ben
  • Tango veya baska bir programa ihtiyac duymadan sanki karsi taraf da iPhone 4 kullaniyormus gibi goruntulu konusma destekleyen diger telefonlarla da goruntulu konusmayi mumkun kilan bir uygulama gerekli. Herkeste iPhone 4 yok ki herkes Tango kursun.
  • Tango nun android versiyonuda var yani android yüklü tellerede kurabiliorsun yani sadece iphone 4 ile sınırlı değil. Senin dediğin sadece ip4 de çalışan facetime.
    Ayrıntılı bilgihttp://tango.me/product/phones.php
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gri pasaport ile ilgili
    6 yıl önce açıldı
    Teamviewer ile ilgili sorun
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.