Bildirim
Facetime İle İlgili
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
anında 3-4 mesaj attı ve çalıştı .. müdahale bile edemedim .. -
Facetime yerine Tango Video Calls adlı application ı öneririm. Bedava bi uygulama ve aktivasyona filan ihtiyac duymuyor. wifi 3g 2 sindede çalışıyor :) -
quote:
Orijinalden alıntı: Hydr0gen
Ne yaptıysam bi türlü aktif yapamadım. Sürekli Aktifleştirilmeyi bekliyor yazıyor.
Telefonum yurtdışı arama sms hepsine açık.
Vodafone'dan alınma jailbreaksiz.
Yardımınız için teşekkürler.
aynı sorun abimde de var. o da vodafoneden aldı geçenlerde. jb mb yapmadı hiç anlamazda zaten. ama bir türlü aktif olmadı facetime. sizdeki gibi aktifleştirmeyi bekliyor yazıyor. daha sonrasında ise birşey yazıyordu tam hatırlamıyorum.(diğer numaralar sizi görecek-arayacak vs bişiydi heralde unuttum :( ) ama ne sms gönderiyordu ne sms alıyordu. -
o değilde windows da da çalışacak bi uygulama şart. müthiş olur. aslında tangonun pc sürümü var mı bi ona bakim ben -
Tango veya baska bir programa ihtiyac duymadan sanki karsi taraf da iPhone 4 kullaniyormus gibi goruntulu konusma destekleyen diger telefonlarla da goruntulu konusmayi mumkun kilan bir uygulama gerekli. Herkeste iPhone 4 yok ki herkes Tango kursun. -
Tango nun android versiyonuda var yani android yüklü tellerede kurabiliorsun yani sadece iphone 4 ile sınırlı değil. Senin dediğin sadece ip4 de çalışan facetime.
Ayrıntılı bilgihttp://tango.me/product/phones.php
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X