Bildirim
FaceTime ve 4G sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Hücresele girip facetime acik mi kontrol et wifi üzeri daha net görüşebilirsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cihaz dubai malıdır yada arabistan
cihazı Türkiye cihazı. Hepsiburada üzerinden aldım ve Apple Türkiye garanti kapsamı içinde. Apple'ın kendi sitesinden kontrol ettim seri numarası ile ;
Onarım ve Servis Kapsamı: Etkin
Ürününüz Apple'ın Sınırlı Garantisi çerçevesinde uygun donanım onarımları ve servis kapsamındadır.
Tahmini Son Kullanma Tarihi: 4 Kasım 2018
yazıyor. -
hücresel kısmından FaceTime açık ve annemin kullanmakta olduğu 5S'de baktım onda da FaceTime etkin olmasına rağmen görüşme yapılamıyor. Yani konuşma esnasında facetime kısmına tıklanmıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasgus -- 20 Kasım 2016; 22:57:44 > -
Bi yerde bi problem var ondan olmuyodur yada whsap ile görüntülü konuşma özelliği geldi bi süre idare et daha sonra googleden araştirirsin..
Ayarlara girip aşağida facetime var oraya gir bakalim numaran onaylimi yadaa apple hesabin doğrumu onlari kontrol et iki tarafdan ben şuan abim de denedim oldu..
Teşekkür ederim. Ayarlar kısmındaki FaceTime kapalıymış.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- parmak izi bırakmayan ekran koruyucu
- iphone 1 aylık arama geçmişi
- yurtdışı telefon 3 yıl sonra ne olur
- true tone nedir
- kapsam süresi doldu ne demek
- 16 pro max lansman rengi
- telefon yönlendirme
- iphone 16 pro max en çok tutulan renk
- iphone 15 pro max sessize alma tuşu
- iphone zam gelecek mi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X