Şimdi Ara

FaceTrackNoIR Euro Truck Simulator 2 ve STDS ayarları (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
17
Favori
23.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: metal_my666

quote:

Orijinalden alıntı: grunge_blues
    Ben kamera olarak leptop kamerasını kullanıyoum program kendi otomatik olarak kamerayı algılıyor usb ile kamera taktığınızda da algılar sanırım.Aşağı yukarı bakmayı x,y ve z kutucuklarını işaretleyerek yapıyorum fakat hassaslığı arttırınca yukarı aşağı bakmak eziyet oluyor önün göremiyorsun.Ayarları scania'da deniyorum ama tam olarak yapamadım geçenlerde yusuf nikli bir arkadaş vardı o ayarları buraya kyacağını söyledi ama hala ses soluk yok...

hocam öncelikle kameranın kalitelibirşey olması lazım örnegin 720 p

x, y, z kutucuklarını hiç kurcalamadım (karışıyor ayarlar öyle) benim için saga sola bakması yeterli geliyor ileri geri çokda önemli degil. bendeki kamerada kalitesiz oldugu için verim alamıyorum ışıgın ortamda iyi olması lazım ışık azalınca algılama azalıyor. ama 720 p w. kamera alıp denicegim terkrardan.

metal_my666 bu ayarları buldugun için tşk ederim. harika bir program ve süper işe yaradı :))) çok teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: volkantopc

metal_my666 bu ayarları buldugun için tşk ederim. harika bir program ve süper işe yaradı :))) çok teşekkürler

Rica ederim hocam. Dedigim gibi kaliteli w. kamera lazım :) bendeki çok kalitesiz çok iyi verim alamadım iyi bir camla çok keyfli olacagına inanıyorum. Sizde daha geliştirisiniz umarım ayarları paylaşırısnız burada bekleriz
  • Hazir scania truck simolatir konusu bulmusken sorayim arkadaslar oyunda kontrollerde dreksiyon kendi kendine duzelmiyor cekirnce ayarlari kurcaladim birseyler ettm dreksiyon duzeliyor smdi ama yavas yavas duzeliyor buda alisik olmadigim bir kullanim sekli yardimci olabilecek varmi normal diger oyunlardaki gbi yapamazmiyiz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Rica ederim hocam. Dedigim gibi kaliteli w. kamera lazım :) bendeki çok kalitesiz çok iyi verim alamadım iyi bir camla çok keyfli olacagına inanıyorum. Sizde daha geliştirisiniz umarım ayarları paylaşırısnız burada bekleriz

ben ps3 eye cam kullandım. bak şimdi ets2'nin sayfasında resimlerinide paylaşacağım. nereye konumlandırdığıma iyi bak :)

• quote:

Orijinalden alıntı: kizilaslan1

Hazir scania truck simolatir konusu bulmusken sorayim arkadaslar oyunda kontrollerde dreksiyon kendi kendine duzelmiyor cekirnce ayarlari kurcaladim birseyler ettm dreksiyon duzeliyor smdi ama yavas yavas duzeliyor buda alisik olmadigim bir kullanim sekli yardimci olabilecek varmi normal diger oyunlardaki gbi yapamazmiyiz ?

Direksiyon setinizin sayfasında bir araştırın benim bilgim yok bu konuda yardımcı olamıcam

quote:

ben ps3 eye cam kullandım. bak şimdi ets2'nin sayfasında resimlerinide paylaşacağım. nereye konumlandırdığıma iyi bak :)

Baktımda hocam kusura bakma göremdim vallahi nasıl bir alettir

• Kaptanım eline sağlık güzel paylaşım :) İlk yapamamıştım söylediklerini düzgün okuyamadıımı fark ettim gerçekten işe yarıyor oyunada farklı hava katıyor teşekkürler, sağol var ol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memoli156 -- 8 Ekim 2012; 21:03:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: memoli156

Kaptanım eline sağlık güzel paylaşım :) İlk yapamamıştım söylediklerini düzgün okuyamadıımı fark ettim gerçekten işe yarıyor oyunada farklı hava katıyor teşekkürler, sağol var ol

Önemli degil hocam.bir video eklerseniz seviniriz 720p kamera ile daha iyi sonuc vrmesi gerekli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elbette abiciğim bir video çektim biraz gezdim
    Bu arada kötü oynayışım ve görüntü işin affola hem face track hem frapstan video alırken sistem biraz zorlandı.
    Buyrun video tüm kemera hareketleri FaceTrackNoIR ile yapılmıştır.
    (Video Şeklinde nasıl çıkarıyoz birde onu bulamadım )

[DHTUBE=http://www.youtube.com/watch?v=1KHE_PPlHac&feature=plcp ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memoli156 -- 9 Ekim 2012; 17:18:07 >
  • quote:

Elbette abiciğim bir video çektim biraz gezdim
    Bu arada kötü oynayışım ve görüntü işin affola hem face track hem frapstan video alırken sistem biraz zorlandı.
    Buyrun video tüm kemera hareketleri FaceTrackNoIR ile yapılmıştır.

Video linkini ilk msj ekliyeyim :) güzel olmuş hocam ellerine saglık :) peki zorlandınmı kafa haretlerinde yani çevirinde dönmeme v.s sorunu oldumu yoksa çok rahat her türlü kullanıyor mu ?
  • Kaptanım tabi en önemli olan oturma pozisyonu kameranın senin yüzünü dik ve çok rahat görmesi gerekiyor, baş hareketlerinde eğer sağa veya sola çevirip birde başımızı yatırırsak algılamadığı olabiliyo ozaman kafaya göre hareketler yapıyo tabi biraz kullanınca alışmak kolay ama normalde bunun setleri var algılayıcılar falan onlara okadar para vermektense bu programı kullanmak daha ekonomik kolay ve rahat :)

ETS, GTS ve STDS oyunlarıyla uyumlu bir şekilde çalışmaktadır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memoli156 -- 12 Ekim 2012; 20:04:39 >
  • quote:

Kaptanım tabi en önemli olan oturma pozisyonu kameranın senin yüzünü dik ve çok rahat görmesi gerekiyor, baş hareketlerinde eğer sağa veya sola çevirip birde başımızı yatırırsak algılamadığı olabiliyo ozaman kafaya göre hareketler yapıyo tabi biraz kullanınca alışmak kolay ama normalde bunun setleri var algılayıcılar falan onlara okadar para vermektense bu programı kullanmak daha ekonomik kolay ve rahat :)

Eyvallah açıklama için teşekkürler. Aynen oturma pozisyonu, ortam ışıgı, kamera kalitesi çok önem arz ediyor. Tabi birazda alışma süreci
  • Sistem yüzünü tanıdıda :) Bu Stds'de nasıl bi ayar yapmak gerekiyor ? F710 Gamepadle oynuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtax

Sistem yüzünü tanıdıda :) Bu Stds'de nasıl bi ayar yapmak gerekiyor ? F710 Gamepadle oynuyorum.

Gameped ile denemdim bilgim yok ne yazkki hocam
  • euro truck için olanı verebilir misin ini dosyasını
  • quote:

Orijinalden alıntı: StarBurst

euro truck için olanı verebilir misin ini dosyasını

aynı üstadım farkı yok :)
  • quote:

...

Merhaba hocam,

Öncelikle açıklamalar için teşekkürler. Ben kendim Track IR yapmayı düşünüyordum. Bu konuyu gördüm, nasıl verimli? 1-1,5 metre monitör olarak kullandığım televizyonun üzerine webcam kursam işe yarar mı?

Uygun bir webcam bakıyorum şimdi. İşe yararsa süper olur :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: that_inspector

Merhaba hocam,

Öncelikle açıklamalar için teşekkürler. Ben kendim Track IR yapmayı düşünüyordum. Bu konuyu gördüm, nasıl verimli? 1-1,5 metre monitör olarak kullandığım televizyonun üzerine webcam kursam işe yarar mı?

Uygun bir webcam bakıyorum şimdi. İşe yararsa süper olur :D

Merhabalar hocam,

Testerlardan gördüm bende hocam kalitei bir wap kamera ile verimli olucagına inanıyorum deneme şansım olmadı kaliteli camile.

ama deneyin derim. bahsettginiz program inceledim yapılışı zor geldi bana yada direk yurtdışıdan Track 5 onu satın alcaksın 150 dolar civarı.

• quote:

...

Sağ olasın. Facetracknoir'in sitesinden uyumlu kameralara baktım, laptobunun oluyormuş. Şimdi dosyaları indiriyorum, ayarları bir deneyeyim. Beğenirsem masaüstüne kaliteli bir kamera alırım. Yurtdışındaki o ürünü gördüm, hem pahalı hem de gümrükte takılırsa bir de vergi derdi var.

Elle yapılanla ilgili birçok yazı okudum. Malzemeleri bulsam şansımı denerim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: that_inspector

Sağ olasın. Facetracknoir'in sitesinden uyumlu kameralara baktım, laptobunun oluyormuş. Şimdi dosyaları indiriyorum, ayarları bir deneyeyim. Beğenirsem masaüstüne kaliteli bir kamera alırım. Yurtdışındaki o ürünü gördüm, hem pahalı hem de gümrükte takılırsa bir de vergi derdi var.

Elle yapılanla ilgili birçok yazı okudum. Malzemeleri bulsam şansımı denerim :D

Rica ederim.

720P verebilen bir cam ile güzel iş görüyor diye biliyorum.

Evet onu getirmek sıkıntı

Elle yapılan çok ugraştırdıgı için giremedik :)
  • @metal_my666

ETS 2 için hazırladım.
    Nerede hata yapmış olabilirim?
    Raw Input bölümünde birşeylerin yazması gerekmez mi?

Vay be başardım. 5 yıllık webcamla oldu. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DHzgn -- 21 Ekim 2012; 21:35:14 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.