Şimdi Ara

FaceTrackNoIR Euro Truck Simulator 2 ve STDS ayarları (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
17
Favori
23.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

Herşeyi yaptım yapmasına da neden sol alttaki değerler bende sıfır

Hımm. Hocam o degerler deamlı degişir sizin kafa hareketlerinize göre, Eger oyunda sorun yoksa takılmayın o degerlere, bende bu programın bütün ayarlarını bilmiyorum kurcalayarak bu kadar ögrendim
  • quote:

Orijinalden alıntı: metal_my666

quote:

Herşeyi yaptım yapmasına da neden sol alttaki değerler bende sıfır

Hımm. Hocam o degerler deamlı degişir sizin kafa hareketlerinize göre, Eger oyunda sorun yoksa takılmayın o degerlere, bende bu programın bütün ayarlarını bilmiyorum kurcalayarak bu kadar ögrendim

Çalıştıramadım sanırım, oyunda da çalışmıyor masaüstünde de birşey yok
  • quote:

Çalıştıramadım sanırım, oyunda da çalışmıyor masaüstünde de birşey yok

O sol üst köşede adam resimi var o resimde kamerayı açınca sizin görüntünüzün gelmesi lazım. Ya programı anlatılan şekilde kurmadınız ( Bendede çalışmamıştı farklı kurulum yaptıgımda ) yada kameranızın sürücüsü kurulu degil.
  • hocam 3 monitorlü setup daha iyi bence kafayı çeviripte gözleri ortada sabitlemek zorunda kalmak biraz boynumu ağrıtıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deniztns

hocam 3 monitorlü setup daha iyi bence kafayı çeviripte gözleri ortada sabitlemek zorunda kalmak biraz boynumu ağrıtıyor.

vallahi hocam o konu hakkında bilgim yok haklı olabilirisiniz
  • Wap camerası ne oluyor bu arada. Web cam olmasın o?
  • Tek monitörde sanırım iyi bir fikir değil kafa farklı yöne baktığında gözlerde ekranı arıyor :D
  • dostum selam..

açıklamaların anlatımın çok güzel olmuş.fakat ben beceremedim sanırım.anlattıklarını sırasıyla harfiyen uyguladım. webcam açıldı kendimi gördüm, ayarları senin yazdıgın gibi yaptım, ancak oyuna girince webcamın ışıgı yandığı halde olmadı? sebebini anlamış değilim.yardımcı olursan sevinirim teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercand

dostum selam..

açıklamaların anlatımın çok güzel olmuş.fakat ben beceremedim sanırım.anlattıklarını sırasıyla harfiyen uyguladım. webcam açıldı kendimi gördüm, ayarları senin yazdıgın gibi yaptım, ancak oyuna girince webcamın ışıgı yandığı halde olmadı? sebebini anlamış değilim.yardımcı olursan sevinirim teşekkürler.

Selamlar hocam

hocam harfiyen uyguladiysaniz ise yaramasi lazim isterseniz bir daha gozden gecirin yaptiklarinizi. Ve en prigramin sagdaki ayardan fareyi atayin. Ve programi calistirma tusuna dikkat edin. İyi oyunlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: metal_my666

quote:

dostum selam..

Selamlar hocam

hocam harfiyen uyguladiysaniz ise yaramasi lazim isterseniz bir daha gozden gecirin yaptiklarinizi. Ve en prigramin sagdaki ayardan fareyi atayin. Ve programi calistirma tusuna dikkat edin. İyi oyunlar

hocam tekrar denedim başardım:) fakat başka bir sorun çıktı:) oyuna girdim camera çalışıyor sağa sola dönüyorum problem yok.fakat programı kapatıp tekrar açtığımda sol köşede beliren kamera da gözlerin altında görününen SARI İNCE ÇİZGİ görünmüyor.dolayısıyla oyunda çalışmıyor. yardımcı olursan sevinirim.teşekkürler..

• quote:

hocam tekrar denedim başardım:) fakat başka bir sorun çıktı:) oyuna girdim camera çalışıyor sağa sola dönüyorum problem yok.fakat programı kapatıp tekrar açtığımda sol köşede beliren kamera da gözlerin altında görününen SARI İNCE ÇİZGİ görünmüyor.dolayısıyla oyunda çalışmıyor. yardımcı olursan sevinirim.teşekkürler..

Dedigim gibi harfiyen uygularsanız çalışıcaktır. kapatım açma derken bir tuş atıyosunuz ya o tuşu kullanın. kapatıp açma yerine yada masaüstüne dönup porgramı kople kapatıp açın. umarım işinizi görür.
  • Programı kurdum, STS ayarı.ini'yi programa gösterdim vs ama hiç bir şekilde kamera açılmıyor, kendimi göremiyorum. Normalde kameram çalışıyor. Yardımcı olabilir misiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoodGateWay

Programı kurdum, STS ayarı.ini'yi programa gösterdim vs ama hiç bir şekilde kamera açılmıyor, kendimi göremiyorum. Normalde kameram çalışıyor. Yardımcı olabilir misiniz ?

kurulum sırasına uymanız gerekli bende kurulum sırasına farklılık yapınca programı çalıştırdıgım halde soldaki yerde kendi göruntüm gelmiyordu. büyük ihtilam format atmanız gerek ben öyle çözdüm. işletim sistemi çok uzun zamandır kullanıyosanız da olabilir bu tarz bi sorun
  • Edit : Link sağlam.
    Deniyorum birazdan sonucu paylaşırm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kehanet_32 -- 20 Aralık 2012; 0:34:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kehanet_32

Edit : Link sağlam.
    Deniyorum birazdan sonucu paylaşırm

kolay gelsin
  • Hocam program gayet mükemmel çalısıyor fakat benim hurda kamera ile sonuclar hiç açıcı değil :)
    İyi bir kamera şartmış bunu öğrendim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kehanet_32

Hocam program gayet mükemmel çalısıyor fakat benim hurda kamera ile sonuclar hiç açıcı değil :)
    İyi bir kamera şartmış bunu öğrendim.

Evet hocam. Hala bilmedgm ayarlari var. Arastriyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yapamadım gitti ya programdan kameradaki görüntümü göremiyorum, kamera sorunsuz skype üzeriden çalısıyor ama programda bir türlü çalışmıyor:(
  • Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 75'ten fazla smile kullanılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz
  • arkadaşlar ben ayarları yaptım sanırım fkt ets2 yi açıyorum olmuyor bana biri ayarlar ve neler yapılacagınıvideo çekip buraya koyarsa çok memnun olurum...direksiyonla onucam ets2 =)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.