Şimdi Ara

Fahiş Fiyat: MNG - Sanalpazar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
584
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sanalpazar.com MNG ile anlaşma yapmış. Ben de bu kampanya sayfasından bakıyor, fiyatları makul buluyor ve MNG'yi tercih ediyorum. En fazla 30TL kargo ödeyeceğimi hesaplıyorum.
    Ancak 55TL kargo ücreti ödüyorum. İlk başta anlamasam da neden böyle olduğunu sonunda açıklığa kavuşuyor. 26TL'si ücretin ambalaj ücretiymiş. Yani ilk suçlu satıcı aslında. Kendi sorumluluğunda olan ambalajlama işinin ücretini böylece bana ödetmiş oluyor.
    Bu arada bu 26TL'lik ambalaj da neymiş diye merakla açıyorum paketi: Bir adet dandik karton koli, üç adet havalı naylondan ibaret. (Ekli fotoğraftan görebilirsiniz.) Şimdi diyebilirsiniz ki "fiyat bu, beğenmiyorsan alma". İyi de bu hizmeti satın alan ben değilim, gönderici ama ödeyen bu fahiş fiyatı ödeyen benim.
    Sanalpazar'a konuyu yazıyorum, ben size güvenip MNG 'yi tercih etmişim başıma bu geldi diyorum, bizim yapabileceğimiz hiçbir şey yok diyorlar. Sanalpazar zaten müşteri ilişkileriyle, müşterilere verdiği sevimsiz cevaplarla epey ünlenmiş son zamanlarda. Bunca uygun komisyon ücretine rağmen yıllardır yerinde saymasının bır sebebi de bu olsa gerek.
    MNG kargodan ise gönderici şubesinden bir yönetici aradı. "Kişisel" olarak ödediğim fazla parayı gönderebileceğini, ancak MNG'nin kurumsal olarak hiçbir şey yapamayacağını söyledi. Elbette bu "kişisel" ödemeyi kabul etmedim.
    Sonuç olarak MNG'yi bir daha asla tercih etmeyeceğim. Bu konularda tavsiyeme güvenen hiçbir yakınıma da kullandırtmayacağım. Sanalpazar'da son tercihim olacak. Kimseye de tavsiye etmiyorum.
     Fahiş Fiyat: MNG - Sanalpazar

• sanalpazar böyle banane modunda sanki komisyon almıyorlar satışlar onların sitesinden olmuyor..hediye çeki mevzuda böyle ne olduğu belirsiz kazandınız yazıyor

giriyorsun bişey yok.

senin tek hatan ben şurda oturuyorum kargo alıcı ödemeli yazıyor ne kadar tutar diye sormaman ben genelde soruyorum bunu çünkü bir açık bırakırsan

o açıktan mutlaka yararlanırlar..SAtıcı bu işten kar ediyor belli ki yoksa ambalaj kendi yapar bi tuhaflık var burda.
  • Bir iphone kutusu büyüklüğünde pakete 35 lira ödedim "20TL mobil bölge teslim ücreti" mobil bölge dedikleri yerden şubeye ulaşım gidiş ve geliş dahil 3 lira !!!

Mng'ye düşerseniz cebiniz kabarık olacak, kapısının önünden bile geçmem bunların.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.