Bildirim
Fahiş fiyattan bıktık
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bari çekim gücü iyi olsa ulan 4.5g ile 2 mbps zor görüyor birde tv'de reklam yapıyor insan biraz utanır.
-
Vodafone bölgenizde iyise tavsiye ederim bu firmayı. Tabii faturasız kullanın, faturalı büyük risk vodafoneda.
Haklısınız maalesef ki eskiden fizy,tv+ ve dergilik gibi servisler üst seviye faturalı tarifelerde ücretsiz veriliyordu şimdi dergilik hariç bir çok servis ücretli.
Sadece konuşma paketi de satmıyorlar artık dakikanın yanına sms ve internet ekleyip öyle satmaya çalışıyor adiler,zorla fazla para almanın peşinde bu firma.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lexco -- 22 Aralık 2020; 14:33:55 > -
Mesela bende çok iyiydi çok güzel hızlar alıyorum ha ben telekoma geçtim o ayrı mesela a bölgesinde Vodafone iyi Turkcell kötüdür B bölgesinde Turkcell iyi vodafon kötüdür o bölgeye göre değişir
Fiyatlandırma konusuna gelince turkcell de fahis ek paket fiyatları var evet bunun için ilk senede hediye akıllı fatura ekleniyor sonrasi diğer sene için 9tl karşılığında isterseniz ekleniyor yönlendirme İptali İçin IPTAL SEKRETER-2200 A GÖNDERİN
Dediğinize göre sizin başka operatöre geçmeniz daha iyi olur gibi diğer operatör kullanan kar varsa bi test deneme filan yapın ona göre verin kararınızı -
Günaydın
bide telesekreter işi var oda cabası böle böle ufaktan ufaktan kasayı dolduruyorlar.
diğer operatörlerden birini seçip deneyin .
-
Bip indir giriş yap, aramaları bip'ten al de yeter. Yönlendirme yapmana gerek yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
23 yıllık 532 289 xx xx numaralı TURKCELL FATURALI hattımı aşırı kazıklanmamın verdiği ızdırab ile Pazar günü BIM markete gidip numara taşıma sözleşmesini yaptım, bugün 14:00 de geçiş işlemim gerçekleşti.
DOST L paketini 32₺ ödeyip satın aldım,4.5G hızı ile çekim gücü ve konuşma performansı kaliteli imiş.
Yıllarca FAHİŞ bedelli fatura tahsili sonrası BIMCELL kuş kadar fiyatları ile bir nebze moral depolayacağım artık.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Taahhüt bitsin anında faturasız vdf'ye taşıyacağım.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- telefon meşgul olmadığı halde meşgul çalıyor turkcell
- numara engelleme kaldırma kodu
- aradığınız numara kullanılmamaktadır diyorsa
- turkcell eş kart
- turkcell altın festival
- türk telekom internet çekmiyor
- vodafone mobil imza
- ağda kayıtlı değil samsung
- e sim nedir
- yeni tesis özel iletişim vergisi nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X