Şimdi Ara

Fahiş fiyattan bıktık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu nedir arkadaş zaten paketlere çok pahalı üstüne dakika aşımına şak 25 tl geçiriyorlar üstüne telefonu yönlendirme yapınca ona bile para almaya başlamışlar yeter ya.

Taahhütü biter bitmez numaramı vodafone taşıyacağım saçma sapan hareketler.

• Bari çekim gücü iyi olsa ulan 4.5g ile 2 mbps zor görüyor birde tv'de reklam yapıyor insan biraz utanır.

• Vodafone bölgenizde iyise tavsiye ederim bu firmayı. Tabii faturasız kullanın, faturalı büyük risk vodafoneda.

Haklısınız maalesef ki eskiden fizy,tv+ ve dergilik gibi servisler üst seviye faturalı tarifelerde ücretsiz veriliyordu şimdi dergilik hariç bir çok servis ücretli.

Sadece konuşma paketi de satmıyorlar artık dakikanın yanına sms ve internet ekleyip öyle satmaya çalışıyor adiler,zorla fazla para almanın peşinde bu firma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lexco -- 22 Aralık 2020; 14:33:55 >
  • Mesela bende çok iyiydi çok güzel hızlar alıyorum ha ben telekoma geçtim o ayrı mesela a bölgesinde Vodafone iyi Turkcell kötüdür B bölgesinde Turkcell iyi vodafon kötüdür o bölgeye göre değişir

Fiyatlandırma konusuna gelince turkcell de fahis ek paket fiyatları var evet bunun için ilk senede hediye akıllı fatura ekleniyor sonrasi diğer sene için 9tl karşılığında isterseniz ekleniyor yönlendirme İptali İçin IPTAL SEKRETER-2200 A GÖNDERİN

Dediğinize göre sizin başka operatöre geçmeniz daha iyi olur gibi diğer operatör kullanan kar varsa bi test deneme filan yapın ona göre verin kararınızı
  • Günaydın

bide telesekreter işi var oda cabası böle böle ufaktan ufaktan kasayı dolduruyorlar.

diğer operatörlerden birini seçip deneyin .

• Bip indir giriş yap, aramaları bip'ten al de yeter. Yönlendirme yapmana gerek yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 23 yıllık 532 289 xx xx numaralı TURKCELL FATURALI hattımı aşırı kazıklanmamın verdiği ızdırab ile Pazar günü BIM markete gidip numara taşıma sözleşmesini yaptım, bugün 14:00 de geçiş işlemim gerçekleşti.

DOST L paketini 32₺ ödeyip satın aldım,4.5G hızı ile çekim gücü ve konuşma performansı kaliteli imiş.

Yıllarca FAHİŞ bedelli fatura tahsili sonrası BIMCELL kuş kadar fiyatları ile bir nebze moral depolayacağım artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Şirketler de zam ...
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Taahhüt bitsin anında faturasız vdf'ye taşıyacağım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.