Bildirim
Fahiş PlayStation Store Fiyatlarına Hayır! [Türkiye için indirimli oyunlar KALDIRILDI!] (306. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Bir arkadaşım var yeni şunları almış
EA SPORTS™ FIFA 20 Şampiyonlar Sürümü
503,10 TL
NBA 2K20 Pre-Order
459,00 TL
Her sene bunları alır devamlı. PS4 çıktığından beri. Anlatamıyorum. açıkçası anlatmıyorum artık
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Destek
Oyun fiyatlarında bir terslik yok arkadaşlar 70 Euro oyun + vergilerle bu paraya denk geliyor maalesef.Bir talepte bulunacaksak Steam'de olduğu gibi Playstation Store'a region lock talebinde bulunmalıyız.Aynı haltı Microsoft Store da yiyor bakın onların kanadından da bir şeyler bekliyorum.Bu sadece Türkiye için değil bazı Asya,Güney Amerika,Doğu Avrupa ülkeleri için de yararlı olacak Steam'in uyguladığı sistem.Yoksa oyunun bizde max atıyorum 249 TL olmasını talep edersek başka ülkeler de doğru alışveriş aracını bulduğu taktirde sizin de bildiğiniz gibi bizim store'dan alışveriş yapabilir bu da Almanyadaki adamın 40-50 euro'ya oyun alması 70 euro'ya satamaması demek.Gidip bunu talep edemeyiz
Bir senelik plus gayet uygunquote:
Orijinalden alıntı: L.Hamilton
Bi plus alalım diyoruz 180tl insaf valla.Verdiği oyunları oynasam neysede oynamıyorumda yazık bu kadar kazıklanılmaz
Yurtdışına göre uygun olabilir ancak sistem saçma gereksiz bir olay.1.5 yıldır verdiği hiçbir oyunu oynamadım sadece onlime için her ay cebimizden para almalarından rahatsızım tabiki zorla almıyorlar ancak 1-2 oyunu online oynamak için para vermek saçmalığın daniskası.
Elbette hocam benim de beğenmediğim çok oyun oldu bazen kullanıcılara önceden satın aldığı oyunlar da denk geliyor ve o ay çöp oluyor ... Lakin düşğnünce ayda 15 liraya 2 oyun hiç fena değil neysek ki free to play oyunlara plus istemiyorquote:
Yurtdışına göre uygun olabilir ancak sistem saçma gereksiz bir olay.1.5 yıldır verdiği hiçbir oyunu oynamadım sadece onlime için her ay cebimizden para almalarından rahatsızım tabiki zorla almıyorlar ancak 1-2 oyunu online oynamak için para vermek saçmalığın daniskası.
Hocam ben sadece F1 ve Gt Sport oynuyorum zaten Ps için uyumlu direksiyon almak için Ps4'ün iki katı para verdim birde şu Plus'a her ay para vermek sinir bozucu oluyor.Verdikleri güzel oyunlar var ancak inanın hiçbiri işime yaramıyor
Sony'nin dayatması işte bazen Pc'ye geçesim geliyor Ps5'de istediğim seviyeye çıkamazlarsa Pc yolu gözüküyor gibi hayırlısı. -
Hocam sizin azizliğiniz GT Sport'un oyunu oynamak için internet bağlantısı istemesi olmuş o yüzden hep plus istiyor sanırım şanssızlık bu devirde aynısı Cod WW2'da var.Gerçekten çok saçma bir sistemquote:
Hocam ben sadece F1 ve Gt Sport oynuyorum zaten Ps için uyumlu direksiyon almak için Ps4'ün iki katı para verdim birde şu Plus'a her ay para vermek sinir bozucu oluyor.Verdikleri güzel oyunlar var ancak inanın hiçbiri işime yaramıyor
Sony'nin dayatması işte bazen Pc'ye geçesim geliyor Ps5'de istediğim seviyeye çıkamazlarsa Pc yolu gözüküyor gibi hayırlısı.
Aynen hocam öyle zaten ikisinide online oynuyorum daha çok ancak sistem yanlış ne yazık ki keşke oyunsuz ve oyunlu plus sistemi olsa ben oyunlarını istemiyorum
değil ama cihaz kırıldı diye biliyorum -
Death Stranding fiyatını kim belirlemiş ise onun tüm ... neyse
Yine ön siparişe yeni açılan FF7 remake en azından kardeşlik ile alınacak bir fiyat aralığında..
Konuya desteğe devam sonuç vs. önemli değil aktif tutalım burayı. -
Destek
Game Pass Playstation'a gelse keşke. Tek tek oyun almaktan kurtulurduk. -
DESTEK -
Plus ın olması bile başlı başına saçmalık zaten. -
Destek
Bir destek de benden..
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Assasins creed odyssey çıkalı 1 yıl olmuş , indirim diye yazmışlar 210 TL’ye itelemeye çalışıyorlar şaka gibi ya böyle kampanya olmaz arkadaş, adamlar kendi para birimiyle 3-5 dolara alıyor bu oyunları, iyi alıştılar bize geçirmeye , her yerden yaşadığımız her yerden bir şeyler geçiriyorlar , allahım sen sabır ver 😂
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X