Şimdi Ara

Fahiş PlayStation Store Fiyatlarına Hayır! [Türkiye için indirimli oyunlar KALDIRILDI!] (307. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.464
Cevap
75
Favori
440.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1080 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 305306307308309
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Burda da gruplarda da zevkten deliriyor insanlar :D aylık 10.000 TL geliri var herhalde herkesin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Bu nedir ya standart oyun 550₺ ps5 te 750₺ olur herhalde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • snakefatih kullanıcısına yanıt
    Aklım almıyor. Sözün bittiği yerdeyiz. Eğer diğer ülkelerin dijital mağazalarından alışveriş yapma imkanı olmasa, konsolda oyun oynamayı unuturduk galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ornitorenk_Perry -- 30 Eylül 2019; 14:17:19 >
    Tr store'da bile 470 lirayken 550 lira verip alan var mıdır?

• O verecekleri figur 20 dolarlik bir figur ederi 100 tl cok etse, oyun 450 ye geliyor.Ne desek bos hakkaten.Konu acilali bir yil gecti degisen birsey yok.Doviz bu kadar zamandir da ayni seyrinde devam ediyor.Fiyatlar inmeliydi inmedi.Alan memmun satan memmun ne denir....

• -Dark Poison- kullanıcısına yanıt
    Neden düşsün ki millet çatur çutur alıyor. Bakıyorum en az bir kaç bin kişi Tlou 2 yi çoktan 429 tlye ön sipariş etmiş bile. Yani şunu demek istiyorum şimdi bu oyunu 400 tl de 50 bin kişi gene alıyor oyunun fiyatı yarısına düşşe alacak olan sayısı 80 bine çıkacak desek en fazla pahalıya satmak daha karlı geliyordur muhtemelen. Yoksa kos koaca firmaların bunun hesabını yapmama ihtimali yok. Demek ki çoğu kişi alıyor 400 tlye de satıyıyorlar ki farkındaysan popüler oyunlar 400 küsür tl genel de türkiye de pek kitlesi olmayan oyunlar 60 dolar bile olsa 250 tlye falan satılıyor.

Ama Tlou, call of duty ve fifa pes gibi oyunlar 400 küsüre çünkü biliyorlar ki alacak olan çok kişi var. Days gone baktılar pek tutmayacak bizim ülke de anında 300 tlye çektiler 429 fiyatından ilk günlerde. Ama tabi sonra ön sipariş yapanlar biz kerizmiyiz dedikten sonra linçten korkup gene 429 tl yaptılar fiyatını. Ama linç gelmese ön siparişçi kitleden 300 tl de kalacaktı o oyun yani yok neymiş işte fiyat neyse onu yansıtıyorlarmış katiyen yalan tutmayacak oyunu çok daha ucuza rahatça satıyorlar bölgesele fiyatlandırma olmadan bile.

Ön siparişçi kitle olmasa kim bilir daha kaç oyun 300 tlye düşecek oyun çıkmadan 5 ay önce alacaklarına 4 5 gün sabredip almasalar düşürmekten başka şansları yok ama bizim ülke insanı ben almasam başkası alır zaten ondan gene düşmez fiyat kafasında olduğundan bir güzel yolduruyor kendini.

• KishouArima kullanıcısına yanıt
    300TL de bile fazla durmaz 200 150 arasına iner örnekleri var oyunlar alınmadığında ciddi fiyat indirimine giriyorlar hem de çıktığı ayda.
    Birde ingilterede oyunlar 70 euro bizde ondan bu kadar pahalı biz ingiltereye bağlıyız yalanı var. Giriyorum psn uk store kısmına 55 euro tlou 2 ve çoğu büyük yapımlar. Ki artık hollandaya bağlıyız brexit nedeni ile hollanda ile vergi antlaşmalarımız varmış özel ondan oyunlara fazla vergi eklenme bahanesi de sunamaz sony tr bize artık. Bildiğin koyun yoluyorlar işte baktılar bizimkiler de ses yok ne vergi bahanesi ne 70 euro bahanesi yok ellerinde ama bizimkiler hala ps fanlığından savunmaya devam ediyorlar fiyatları.
    470 sinirini psikolojik olarak yokladilar baktilar milletin sesi cikmiyor,sesi cikani da sallayan yok bir kitle olusturma gucu yok ,470 400 bandinda tuttular fiyati.Dedigin gibi kardan dusup neden az para kazansinlar ki.Yedigi kazigi sahiplenen kitle varken.

Onsiparis olayini da zerre anlamam.Insanlar artik bitmemis beta seviyesindeki oyunlari bile onsiparisle aliyor,sadece bizim icin demiyorum dunya geneli oyle.Yayincilar beta seviyesinde oyunlari final surumuymus gibi cikartip ustune icerik kesip mikro odeme koyuyorlar.Yil icinde de yamalarla oyun anca birseye benzerse benziyor ozellikle online agirlikli oyunlarda sirkulasyon boyle isliyor.

bu firmalar cebimizdeki parayı haksız olarak alıyorlar. bunu savunmak için ancak beleşçi firma sponsorluğu alan kişilerden olmak lazım hem paranı ver kazıklan hem de ölümüne savun enteresan bir psikoloji. kazıklanıyorsan almazsın olur biter. ben almıyorum mesela. uzun süredir psn tr den alışveriş yapmadım yapmayı da düşünmüyorum. ps5 zamanı geliyor oyun fiyatlarını hepimiz göreceğiz bakalım o zaman da savunacaklar mı
  • Türkçe olayından dolayı alternatif olmuyordu oyunların büyük kısmında; Hindistan ile o da kırıldı. Uygun fiyatlı olmadığı sürece bence de TR PS Store'dan bir şey almamak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ornitorenk_Perry -- 30 Eylül 2019; 20:1:35 >
  • Beni öp diyen boyle bir kitle gormedim adam fiyattan sikayetciyim diyor ama 1000 tl de olsa last of us 2 yi alirim diyor ben bir cevap yaziyorum baska biri yirtik dondan cikar gibi Mustafa yigiti neden kiskaniyorsun fesat rezil diye hakaretler yagdiriyor 🙂 oyunu alanlari cekemiyorsun diyor kafa basmiyor blokladim ciktim konudan boyle zeka yoksunu bir kitle oldugu surece 470 de olur 1070 de

• vay be zaman ne çabuk geçti. ilk konsol deneyimim 2014 te ps4 ile olmuştu. 60 dolarlık oyunlar 150-209 aralığında çıkardı. hatta 209 a pahalı derdik ea ve ubisoft oyunları genellikle bu fiyattan çıktığından. sonra kademe kademe yükseliş başladı fiyatlarda. ilk darbe ea den geldi. tüm oyunlar yine 209 dan piyasaya çıkarken fifayı birden bire 270 gibi bir fiyattan sürdüler ön siparişe. sonra ubisoft bu politikayı izledi. zamanla bu 270 oldu 320. o 320 oldu 380. son gelinen nokta ise 400+ fiyattan çıkan aaa oyunlar. bazı şeylere çok çabuk alışıyor halkımız ki bunada alıştı. şu an 450 tl olan bir oyun çok normal geliyor çoğunluğa.

indirimde bile oyun alınamıyor artık. eskiden 209 dan çıkan bir oyunu 1 sene beklersen 40-50 tl ye alıyordun. şuan düşse düşse 150-200 e düşüyor 1 senelik oyunlar. konsol oyunculuğu tr de bitti uzatma dakikalarını oynuyor. tr de ki konsol oyunculuğunu kurtaracak tek çözüm aylık oyun aboneliği sistemi. ubisoft duyurdu bu sistemi , ea ve xbox ta zaten var. ps ninde bu konuda ciddi bir adım atması lazım yoksa özellikle tr gibi alım gücü düşük ülkelerde çok kan kaybeder

• Gece gece aklıma bir şey takıldı, zaten bir süredir düşünüyordum.

Fark ettiyseniz App Store, Google Play, Netflix, Xbox Store için gift kartlar her yerde satılırken(Media Markt, D&R vs) bundan birkaç sene önce gördüğümüz PS Store gift kartları hiçbir yerde yok.

Acaba diyorum, bu ne idüğü belirsiz adamlar sadece kutulu oyundan para kazandıkları için(dijitalden bunlar kazanmıyor diye biliyorum) PS Store gift kartlarını piyasadan çekmiş olabilir mi millet rahatça alışveriş yapamasın dijital mağazadan diye?

Fazla mı komplo teorisi bilmiyorum ama düşününce mantıklı geldi bana bu açgözlülükleriyle.
  • Ornitorenk_Perry kullanıcısına yanıt
    https://www.hepsisony.com/
    PlayStation Plus Kart | 365 Gün PS4 Sony PlusKart
    https://www.hepsisony.com/playstation-plus-kart-365-gun

350tl

• quote:

Orijinalden alıntı: hakan_44

Beni öp diyen boyle bir kitle gormedim adam fiyattan sikayetciyim diyor ama 1000 tl de olsa last of us 2 yi alirim diyor ben bir cevap yaziyorum baska biri yirtik dondan cikar gibi Mustafa yigiti neden kiskaniyorsun fesat rezil diye hakaretler yagdiriyor 🙂 oyunu alanlari cekemiyorsun diyor kafa basmiyor blokladim ciktim konudan boyle zeka yoksunu bir kitle oldugu surece 470 de olur 1070 de
    ben 1 senedir oyun almıyorum istesem alırım sevdiğim oyunları ama kendimi aptal yerine koymayı düşünmüyorum.yorumları görüyorum yok bu oyuna 450 değil 500 de olsa veririm diyenleri.
    keşke şöyle oyunlar 1000 tl ye dayansada görürüm ben bunları değer aga ya bu oyuna laflarını.
    ben konuyu desteklemiyorum bu kadar aptal varken bende olsam bende yolarım bunları.adamların hoşuna gidiyor demekki sevilmek.
    köprü hikayesi gibi bu durumda.
    oyunlar ucuz 1000 tl olsa konusu olsa bak onu desteklerim işte.
    zaten ps ex konularına girmiyorum hiç sürüsüyle var ex konularında bunlar.

kısacası bizim ps kullanıcısından bir cacık olmaz.

• Team NINJA kullanıcısına yanıt
    Bunu diyen eleman ya 5990 lira maaş alıyordur yada troldür.

Hiçbir eğlence ürünü haddinden fazla pahalı olmamalı. Bu mantığa göre bazı önemli filmler 90 lira olsun. Nede olsa o paraya değer.

Cüzdana eklenebilen gift karttan bahsediyorum. 25, 50, 100 lira. Diğer ülkeler için onu yapıyoruz ya mesela Hindistan'da, Amerika'da vs.
  • Ornitorenk_Perry kullanıcısına yanıt
    1 yıllık plus kartı 350 liraya satıyorlar. Store'da 180 lira. Normal olarak kimse almıyor. Gift kartlar da aynı şekilde satılmadı bence. Bir de avrupalı oyuncular tr'den oyun almasın diye kaldırmış olabilirler.

• hakan_44 H kullanıcısına yanıt
    Bosverin hocam bunlar laftan anlamaz.Bu tip insanlar kazik yemesin diye bosuna bogazimizi yoruyoruz.Ne halleri varsa gorsun.Bende bulundugum her ortamda youtube yorumlari olsun baska yerler olsun iki saat yazar boyle tiplere laf anlatirdim ama artik biraktim.Kafam rahat.

• 
Sayfa: önceki 305306307308309
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.