Şimdi Ara

Fahiş PlayStation Store Fiyatlarına Hayır! [Türkiye için indirimli oyunlar KALDIRILDI!] (308. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.464
Cevap
75
Favori
440.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1080 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 306307308309310
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aral game var bir şey derdim de burada banı yerim anında Aral yetkilisi falan denk gelirse yediremez sonra aman. Aral şuan zehirdir hatta fiyatların artmasında payı çok. Hatta şuan sony tr ikinci sırada gelir fiyat konusunda birini sebep net Aral. Kardeşim dijital sat o zaman kod olarak madem kutulu oyun satamıyorsun kutulu oyun almıyor millet artık dijital fiyatlarını o yüzden yüksek tutturmaya çalışıyor aral. Ama gene de alınmıyor iflas edecek hala dijitale yönelmiyorlar inatla. Sizde dijitale yönelin dijital kod satın olsun bitsin. Aral istese dijtal kod satar kutulu sistemi bırakıp ama adamlar nuh diyor peygamber demiyor. Yurt dışında kutulu oyunlar çoğu zaman dijital oyunlardan bile daha ucuz ama bizde tam tersi kutulu oyunu satan kuruluş dijital oyunların fiyatlarını yükseltmeye çalışıyor paso.
  • Aral Games Türkiye Oyun Sektörü'nün başına gelmiş en büyük beladır. Bunu bilir, bunu söylerim.

-------------------------------------

@ygrkmklnc

Dün bu gift kart mevzusunu araştırırken, zamanınca Özgür Kirazcı'nun zamanında yaptığı bir açıklamaya denk geldim. Gift kart, plus kartı mevzularında ekstra vergi geliyormuş üstüne vs. O yüzden yanaşmak istememişler.

Tabi o eski başkan, yeni yönetim bir ara deneyip vazgeçti sonradan yine belki de. Şu en son sırıta sırıta ''Kime göre, neye göre pahalı'' diyen pişkin herif zamanından bahsediyorum yeni yönetim derken.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ornitorenk_Perry -- 1 Ekim 2019; 13:18:55 >
  • Ornitorenk_Perry kullanıcısına yanıt
    Eski yönetim çok daha iyiyidi ki türkçe oyun desteği onların dönemin de başladı. Şimdi ki yönetime kalsa bir tane ps ex oyunun da türkçe destek göreceğimizi sanmam. Ama eski yönetim başlatınca zorla da olsa devam ettirmek zorunda kalıyorlar şimdi.

Aral games gittikçe maf oluyor ama inadına kutulu oyun satma işine devam ediyor. Hani eski geri kafalı yeniliğe ayak uydurmak istemeyen tipler olur ya aral bu işte. Televizyonlar ölmeye başladı misal artık devir internet yayıncılığı ama bunu kabul edemeyip sürekli yayıncılara laf atan tv sunucuları gibi bir şey bu olay. Bir şekilde ps tr ile antlaşma yapıp dijital ürünler satmaya başlaması lazım araların hem aral rahatlasın hem biz artık. Çok zor olmasa gerek ps tr ile antlaşma yapıp dijital kodlar satmak oyun ps plus çeşitli dlc kodları vb. Ama yok adamlar hem bize çektirecekler hem kendilerine geri kafalılıkları ile.
  • Fiyatlar bu ülkede düzelmez denetim yok koyun gibi yüksek fiyattan alım var sadece laf olsun diye burada bir şeyler karalıyoruz.

Daha dün elektrik gibi en önemli ihtiyaca tekrar %15 zam geldi halktan tepki var mı ? EU bölgesinde böyle üst üste bir zam olsa milyonlar sokaktaydı bizde aynı tepkinin yapılacağı ortam yok, olmaz buna da engel olurlar zaten gittikçe araplaştırılma evresindeyiz. Neyse en azından tepkisiz kalmamak adına bu konuya bir iki laf edip içimizi döküyoruz. Bu ülkede kimse orijinal alın, emek hırsızlığı vs. dememesi lazım yakında ortalama pc almak bile 15k üstünü görür gibi eline sonunda kurtuluş yine kopya ve hesap paylaşımı üstünden dönecek yoksa kıçı kırık bir oyuna istediği kadar iyi olsun 400 tl üsttü para verilmemeli bu resmen deliliktir.
  • Hiçbir oyun 430 lirayı hak etmez.
  • Her zaman dediğim gibi; müstehak.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertvontrier

Hiçbir oyun 430 lirayı hak etmez.
    Altın fiyatlarıyla yarışıyor
  • Her şeyi geçtim, muhtemelen ülkemizdeki resmi makamlar oyun sektörünün bile farkında değiller. Sadece oradan gelecek vergi algı onun hesaplaması yapılıyordur. Bizim ülkemizde oyunların fiyatı nedir ? Bizden ucuza satılan ülkeler olmasına rağmen neden burada pahalı sorgulamasını yapacak insanlar yok...

Sadece tüketici isyan ediyor, bu şekilde de firmaların işine geliyor. Nasıl futbolu seven, az çok anlayan Cumhurbaşkanı olunca ülkemizde stadyumlar yenilendi ve spora yatırım yapıldı, bu durum içinde benzer bir şey olması gerekir. Yani bu sektörü anlayan ve neler olması gerektiğini bilen resmi bir makam olayı çok hızlı çözer.

Bizim için özel fiyatlandırma yapılması şart diyeceğim, muhtemelen bu mevzuya ülkemizdeki oyun satan firmalar karşı çıkıyor.

O sebeple yine dediğime geliyoruz, bu işe resmi makamlar el atmadığı sürece hiç bir halt olmaz.
  • Frostpunk
    steam de 50 tl
    Xbox da 85 tl
    Ps de 134 tl
    Şimdi kim hangi kuru alıyor burda ben anlayamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PSN tr PSN tr kurunu baz alıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Gazef

Frostpunk
    steam de 50 tl
    Xbox da 85 tl
    Ps de 134 tl
    Şimdi kim hangi kuru alıyor burda ben anlayamadım
    İşi bilen Kaymak kurunu alıyor.
  • Spiderman iyi düştü yalnız, olması gereken çıkış fiyatı seviyesine... yine de almıyorum, hele bir 70e gelsin düşünürüz.

• Oyun her platform için ABD'de 30 dolar, Avrupa'da 30 Euro'ya satılıyor. Steam, Türkiye'ye dünya çapında en uygun fiyatlardan birini veriyor. Xbox da TR için özel fiyatlandırma yaparak uygun sayılabilecek bir fiyat koymuş. Playstation tarafında da fiyat diğer ülkelere göre döviz kuru üzerinden çevirince ucuz ama diğer platformlara bakınca pahalı oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KishouArima

Birde ingilterede oyunlar 70 euro bizde ondan bu kadar pahalı biz ingiltereye bağlıyız yalanı var. Giriyorum psn uk store kısmına 55 euro tlou 2 ve çoğu büyük yapımlar. Ki artık hollandaya bağlıyız brexit nedeni ile hollanda ile vergi antlaşmalarımız varmış özel ondan oyunlara fazla vergi eklenme bahanesi de sunamaz sony tr bize artık. Bildiğin koyun yoluyorlar işte baktılar bizimkiler de ses yok ne vergi bahanesi ne 70 euro bahanesi yok ellerinde ama bizimkiler hala ps fanlığından savunmaya devam ediyorlar fiyatları.
    UK Psn'de Last of us 2 55 Euro değil 55 Sterlin

Tüm Avrupa pazarında oyunların çıkış fiyatı 70 euro

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A98986428 -- 13 Ekim 2019; 22:5:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

Her şeyi geçtim, muhtemelen ülkemizdeki resmi makamlar oyun sektörünün bile farkında değiller. Sadece oradan gelecek vergi algı onun hesaplaması yapılıyordur. Bizim ülkemizde oyunların fiyatı nedir ? Bizden ucuza satılan ülkeler olmasına rağmen neden burada pahalı sorgulamasını yapacak insanlar yok...

Sadece tüketici isyan ediyor, bu şekilde de firmaların işine geliyor. Nasıl futbolu seven, az çok anlayan Cumhurbaşkanı olunca ülkemizde stadyumlar yenilendi ve spora yatırım yapıldı, bu durum içinde benzer bir şey olması gerekir. Yani bu sektörü anlayan ve neler olması gerektiğini bilen resmi bir makam olayı çok hızlı çözer.

Bizim için özel fiyatlandırma yapılması şart diyeceğim, muhtemelen bu mevzuya ülkemizdeki oyun satan firmalar karşı çıkıyor.

O sebeple yine dediğime geliyoruz, bu işe resmi makamlar el atmadığı sürece hiç bir halt olmaz.
    Hayır farkındalar yeni çıkan oyundan 71 TL vergi alıyorlar

• oyuncu11790 kullanıcısına yanıt
    Akılarından bile geçmiyordur. Elektriğe bir yıl içinde yüzde 50den fazla zam yapan devlet senin benim aldığım oyunun fiyatıyla zerre kadar ilgilenmez. Herkes kendi derdine düşmüş artık. Türkiye'nin yolu yol değil işimiz çok zor bu gidişle gelecekle oyunu falan bırakın temel ihtiyaçlarımız için muhtaç duruma düşeceğiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: m-99

Akılarından bile geçmiyordur. Elektriğe bir yıl içinde yüzde 50den fazla zam yapan devlet senin benim aldığım oyunun fiyatıyla zerre kadar ilgilenmez. Herkes kendi derdine düşmüş artık. Türkiye'nin yolu yol değil işimiz çok zor bu gidişle gelecekle oyunu falan bırakın temel ihtiyaçlarımız için muhtaç duruma düşeceğiz.
    Ülkede neredeyse bütün sektörlerde benzer sıkıntılar var, oyunları ne kadar düşünürler ne zaman düşünürler meçhul :) Katılıyorum hocam...
  • ygrkmklnc kullanıcısına yanıt
    Aynen psn de kuru çevirince ucuz ama anlamadığım şu steam i geçtim sürümden kazanıyolar sanki ☺️ ama xbox ı anlayamıyorum demek ki zarar etmiyorlar demek ki indirilebiliyor fiyat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gazef -- 14 Ekim 2019; 23:47:8 >
  • Bu nedir ya
    Fahiş PlayStation Store Fiyatlarına Hayır! [Türkiye için indirimli oyunlar KALDIRILDI!]

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 306307308309310
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.