Şimdi Ara

Fahiş PlayStation Store Fiyatlarına Hayır! [Türkiye için indirimli oyunlar KALDIRILDI!] (310. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.464
Cevap
75
Favori
440.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1080 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 308309310311312
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben zaten Tr PSN den oyun hiç almıyorum alanlar için tr PSN iyi zam yapar. Last of us 2 yi aldın mı bu arada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • snakefatih kullanıcısına yanıt
    hint psnden aldim hocam

• byvolcan kullanıcısına yanıt
    Ayrı hesap olarak aldıysan sec hakkına talibim

ayrı hesaba aldim hocam ama sec hak arkadaşimda ortak almiştık yani.

• byvolcan kullanıcısına yanıt
    anladım iyi oyunlar.
  • Buyurun işte %7.5'Lik dijital hizmet vergisi geliyor. Video oyunları,filmler,müzikler söylenilene göre internetten hizmet sunan tüm platformlara geliyor bu vergi. Doğrudan tüketicilere yansıyacak bir vergi olmasa da maliyetler artacağı için dolaylı olarak biz tüketicilere yansıyacak.

Habertürkhthayat.haberturk.com
    Hangi madde hangi şirketleri ilgilendiriyor?
    https://www.haberturk.com/dijital-hizmet-vergisi-kimi-nasil-etkileyecek-haberler-2534003-teknoloji

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MisterX06 -- 24 Ekim 2019; 13:2:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MisterX06

Buyurun işte %7.5'Lik dijital hizmet vergisi geliyor. Video oyunları,filmler,müzikler söylenilene göre internetten hizmet sunan tüm platformlara geliyor bu vergi. Doğrudan tüketicilere yansıyacak bir vergi olmasa da maliyetler artacağı için dolaylı olarak biz tüketicilere yansıyacak.

https://www.haberturk.com/dijital-hizmet-vergisi-kimi-nasil-etkileyecek-haberler-2534003-teknoloji
    Türkiye'de 20 milyon lira yıllık hasılat yapan için diyor. Psn in o kadar kazandığını sanmıyorum.

Ha gelirse akıllarda tek soru olacak; nereye eğiliyoruz. Dövlet bizi iyi öpüyor sağolsun

• lextor L kullanıcısına yanıt
    Veya bu alanda dünya genelinde toplam hasılatı 750 milyon Euro'yu aşan şirketler diye de ayrıca belirtmiş. Sony sonuçta çok uluslu global bir şirket. Ama bilanço ve gelir tablosunu bilemeyiz elbette.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MisterX06 -- 24 Ekim 2019; 13:20:0 >
  • Bizim ülke vergi alma konusunda dünyaya ders verir. Kapitalizm fikrini ortaya atan mezardan çıksa bu kadarını ben bile düşünemedim der

Zaten mecliste çoğu konuda anlaşamayan milletvekilleri vergiler söz konusu oldu mu maşallah oy birliği ile anlaşıyorlar.
  • Biz vergi verecez ki onlar da maaş alsın. Emekli vekil bile 15000₺ alıyor

• Yakinda hobi edinme vergisi felan gelirse sasirmam.

• lextor L kullanıcısına yanıt
    20 milyon nedir hocam çok daha fazla yapiyordur. burdaki 10-15 kişi oyun almiyor diye kimse oyun almiyor sanmayin herkes aliyor

• quote:

Buyurun işte %7.5'Lik dijital hizmet vergisi geliyor. Video oyunları,filmler,müzikler söylenilene göre internetten hizmet sunan tüm platformlara geliyor bu vergi. Doğrudan tüketicilere yansıyacak bir vergi olmasa da maliyetler artacağı için dolaylı olarak biz tüketicilere yansıyacak.

Konuyu açtık açalı hiç iyi bir haber duymadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: byvolcan

20 milyon nedir hocam çok daha fazla yapiyordur. burdaki 10-15 kişi oyun almiyor diye kimse oyun almiyor sanmayin herkes aliyor
    Spotta dediğin doğrudur da 459 lira veren babayiğit varsa alnından öpüyorum.

O kadar para dönüyor ki zamladıkça zamlıyor şeref yoksunları. Gözlerini Allah doyursun.

• quote:

Yeni bindirimler yakında o zaman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertvontrier -- 24 Ekim 2019; 17:18:36 >

• 469 TL olan oyunlari 500 ' e sabitleyecekler demek ki duz hesap , adamlar kusuratla ugrastirmiyor bizi , 5 oyun 2500 TL mis gibi.

• Valla 400 lük oyunları cd li alıyorum taksitle alıyorum keşke daha ucuz olsa ama yok bizim ülkede böyle birde zehiri de kaptık oyun almadan durulmuyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ne kadar acı ve ironik bir durumun içerisindeyiz.
    Bir tarafta sırf hobi eğlence için maaşının cok çok cüzi bir miktarını ödeyen insanlar
    Bir tarafta ise insanların gecim icin bile bulamayıp intihar ettiği fiyatlara satılan oyunlar.
    Coğrafya kaderdir diye boşa dememiş ibn haldun.
    Acınacak haldeyiz başkada sözüm yok.

• Destek

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 308309310311312
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.