Şimdi Ara

Fahiş PlayStation Store Fiyatlarına Hayır! [Türkiye için indirimli oyunlar KALDIRILDI!] (312. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.464
Cevap
76
Favori
438.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1080 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 310311312313314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ülkede her şeyin fiyatı artıyor fakat insanların geliri aynı oranda artmıyor, ona rağmen bir şekilde eğlenecek hayattan keyif alacak bazı eğlenceler buluyoruz onlarda vergi kur o bu derken resmen lüks haline geliyor, birde üstüne fırsatçıların payını ekleyince inanılmaz fiyatlarla karşılaşıyoruz.

Benim durumum şükürler olsun iyi fakat bir oyuna kalkıp 450 tl vermek hiç bir şartta mantıklı değil ya, işin kötüsü bu hissi artık tüketim yaptığım her yerde hissediyorum. Nerede para harcasam resmen haddinden fazla harcadığımı hissediyorum.

Gerçekten üzücü ve sinir bozucu hale gelmeye başladı, Allah yardımız olsun umarım en kısa zamanda ülkemiz şartları düzelir güzelleşir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orada ki olay tamamen getirilen oyunların sayısı ile alakalı ps4 rdr2 getirten satıcı belki 100'lerce oyun elinde stok (hemen satmaz ise zarar edecek) ise diğerinde 10 tane ya var ya yok yani tok satıcı (kısaca enayi arıyor)..
  • bununla ilgili bir konu vardı forumda da. o da fiyatlardan yakınmayla alakalı bir konuydu ve sony'den oyun almıyoruz falan diyorlardı. 129 tl çok pahalı deniliyordu yeni çıkan aaa oyunlar için

bu konuya baktım 2018 de açılmış ve tartışmalar hala devam ediyor. yıllarda önce 129 tl ye fahiş diyorduk şimdi de 469 tl ye fahiş diyip ağlamaya devam ediyoruz

fiyatların daha da artması dışında değişen hiç bir şey yok. konu kilit üye ban

kapitalist dünya da kimsenin umurunda değilsiniz. tek gerçek para aga.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 24 Kasım 2019; 15:34:29 >
  • Dijital hizmet vergisi %7.5 olacak.
  • mertvontrier kullanıcısına yanıt
    Bu ne zaman yürürlüğe giricek? Yoksa vergili fiyatlar şuan ki fiyatlar mı? Durumlar hiç açıcı değil, şuan vergisiz fiyatlarsa ekstra vergili halini düşünmek istemiyorum.
  • graveyardgod kullanıcısına yanıt
    Eli kulağında.
  • psn i p rotesto ediyorum zorrent e abanıyorum geçen ay 500gb indirmişim B E L E Ş
  • Anlamıyorum arkadaş, ben gidip endonezya psn'inden vs kredi kartımla alışveriş yapamıyorum bunu türkiye'ye uygulamıyorlar. Oyun indirime giriyor 150 küsür liralara yine çok fazla 500 liraya oyun zaten absürt saçma salakça bir şey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi graveyardgod -- 28 Kasım 2019; 3:56:59 >
  • Destek

• amazondan bir oyun bakayım dedim yeni vergilerle ne hale gelmiş

Fahiş PlayStation Store Fiyatlarına Hayır! [Türkiye için indirimli oyunlar KALDIRILDI!]

10$ lık bir ürüne vergi ödemek cidden koyuyor
  • Bir şey değişeceğine inancım yokta konu çok aşağıya düşmesin, destek...
  • dünya bizi kıskanıyor

Fahiş PlayStation Store Fiyatlarına Hayır! [Türkiye için indirimli oyunlar KALDIRILDI!]

• Destek

• Destek

• o yüzden ps3 alıcan tabi grafik delisi değilsen
  • Resident Evil 3 remastered ve Wasteland 3 oyunları 259 lira olarak en ucuz TR Store'da ön siparişe açıldı. Bazı oyunların ön siparişinde en pahalı store TR iken bazı oyunlarda en ucuz olmasını İngiltere Store yetkililerine sormak isterdim
  • Ben oyunlara okeyim ama şu ea access xbox trde yıllık 69 ps storeda aylık 25 yıllık 169 saçmalığı ne zaman biticek ?
  • Sony, yine TR PSN için en yüksek fiyatları belirlemiş durumda!

SONY İNDİRİMLİ OYUNLAR BÖLÜMÜNÜ TÜRKİYE İÇİN KALDIRDI! Pandemi zamanı kimse evinden dışarı çıkamazken Sony, bunu fırsat bilip cebine daha çok para girebilmesi için bu bölümü biz Türk oyunculara "ÖZEL OLARAK" kaldırmış durumda!

İndirimli oyunlar bölümünü Türkiye için kaldıran Sony'ye karşı yine sesimizi yükseltmemiz gerekiyor!
  • kontratak kullanıcısına yanıt
    Destek

• Sony almayacaksınız. Sony alıp ondan sonra yakınmanın hiçbir anlamı yok.

PS 1-2 kullandım, PS3'ü halen kullanıyorum ama 4 almadım gittim XO aldım. Biz Türkiye'ye özel fiyatlandırma beklerken adamlar yapılan indirimi kaldırıyor. Bu resmen küfürdür.

Umarım yeni nesilde herkes maddi açıdan mantıklı olanı yapar.
  • 
Sayfa: önceki 310311312313314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.