Şimdi Ara

Fahiş PlayStation Store Fiyatlarına Hayır! [Türkiye için indirimli oyunlar KALDIRILDI!] (309. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.464
Cevap
76
Favori
438.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1080 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 307308309310311
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ziromen

Bu nedir ya
    PlayStation™Store
    Assassin's Creed® Odyssey - ULTIMATE EDITION
    https://store.playstation.com/tr-tr/product/EP0001-CUSA12042_00-EDITIONULTIMATE0

• Avrupa bolgesinde kaldigimiz surece . Sevilmek kacinilmaz. Bolgemiz asya olmali

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne oldu bu konu eskisi gibi canli degil.Fiyatlardan hakli isyan eden cok az kisi kaldi herhalde.Yada oyun fiyatlari istedigimiz seviyeye dustu haberimizmi yok.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • herkes kendince yöntem geliştiriyor. yok kardeşlik yok oyun takas. yoksa herkes şikayetçi hala.
  • quote:

Orijinalden alıntı: exerion

Ne oldu bu konu eskisi gibi canli degil.Fiyatlardan hakli isyan eden cok az kisi kaldi herhalde.Yada oyun fiyatlari istedigimiz seviyeye dustu haberimizmi yok.
    Ps ahalisinin buyuk kismi one x gecti . kalanlarda bikti lanet olsun diyip sadece exlusive leri oynamak icin kaliyor . Hem ulke yonetimin konu umrunda degil hemde firmanin , kullanicilar umrunda degil devlet vatandasini korumazsa firmalarda sevmeye devam eder. Veya devlette vatandasini seviyorsa . Firmada derki devlet boyle yapiyorsa ben daha cok seviyim bari der.
    Cunku firmalar ne kadar cok severse okadar kar eder.
    Senin sevilmekten biktigin veya öldüğün onlarinda umrunda olmaz . Sen ölünce sevecek baskasini bulurlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi classlord -- 18 Ekim 2019; 10:41:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: exerion

Ne oldu bu konu eskisi gibi canli degil.Fiyatlardan hakli isyan eden cok az kisi kaldi herhalde.Yada oyun fiyatlari istedigimiz seviyeye dustu haberimizmi yok.
    Konuya zamanında çok destek verdim, hala dönem dönem gelip yazıyorum. İnsanları yıldırdılar, kimse memnun değil fakat bu konuyu yüksek sesle dile getirecek kişiler bile firmaları savunur tarzda konuşunca insanları bıktırdılar...

Çoğu yayıncı firmalarla arasını bozmamak için konuşmadı bile, böyle ortamda bizim isyanımız saman alevi gibi sönüyor.

Ülkeye özel fiyat ve bölge kilidi olsun deniliyor, yayıncılar çıkmış yok kur şöyleymiş yok firmaların yapacağı bir şey yokmuş :) Kafa yapısı bu olduktan sonra ben burada üzerime benzin döküp yaksam 2 gün konuşulmaz...
  • Kira parasına oyun... Yazık cidden
  • Ps3 neslinin sonlarına doğru ps3 600liraydı
    Ps4 neslinin sonuma geliyor 1800 lira civarı

Ekonomi çok iyi maşallah.Enflasyon hesabına ne koyuyorsunuz bilmem ama playstationda enflasyon epey yüksek

• 4 aydir yatiyor konsol acasim gelmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: hakan_44

4 aydir yatiyor konsol acasim gelmiyor
    madem oyun alip oynamiyorsunuz hatta 4 aydir konsolu bile açmıyorsunuz satin hocam ozaman niye bekletiyorsunuz ?

• byvolcan kullanıcısına yanıt
    Haklisiniz dusunemedim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan_44 -- 23 Ekim 2019; 19:20:55 >
  • oyuncu11790 kullanıcısına yanıt
    Yayıncıları boşver onların çoğu beleşçi Sony bizi bara götür MSI bize PC ver onlardan bi cacık olmaz. Bizde kendini ispat etmiş bağımsız oyun yayıncılığı yok en bilinenleri pinti onun da protesto edelim mevzusuna çektiği video halen akıllarda. Alan olduktan sonra bu fiyatlara adamlar da satar bu fiyatlara

• Yalniz bu oyun sirketleri de iyice niyeti bozdu.Bir oyunun full icerigiyle oynamaya kalksan 60 dolarlik sabit fiyatin ustune dlc paketler,sezonluk geciriş ve dayatma mikro odemelere giden para derken bir oyun 100+ dollars oluyor.Gelecek nesli sabirsizlikla beklemiyorum.Ilk defa bir nesil gecisinde gram heyecanim yok.Fallout 76 ya bile parali abonelik gelmism.Nerede Fallout1,2,New Vegasi full.icerikle alip 4 5 kere bitirdigim gunler...

• -Dark Poison- kullanıcısına yanıt
    Zaten şirketler 60 dolar/60 euro fiyatı az buluyorlar. Yeni nesilde 70'e çekmelerinden korkuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ygrkmklnc

Zaten şirketler 60 dolar/60 euro fiyatı az buluyorlar. Yeni nesilde 70'e çekmelerinden korkuyorum.
    zaten avrupada dijital oyunlar 70€ hocam amerikada 70$ yapacak yakindir.

Aslında amerika'da 60 dolar olduğu için ingiltere'de 60 sterlin olarak sabit. 60 sterlin 70 euro'ya eşit olduğundan ve Avrupanın geri kalanı da ingiltereye bağlı olduğu için tüm avrupa'da 70 euro. Eğer amerika'da 70 dolar olursa ingiltere'de 70 sterlin, avrupa'da 80 euro, türkiye'de güncel kurla 520 lira olacak :((

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    10$ farkta bizde 100₺ Olur

• Zamanında oyun fiyatları çok pahalı diye saydırmıştım hepsine kimileride düşman olmuşlardı umarım bu konuya o kişiler gelmemiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: snakefatih

10$ farkta bizde 100₺ Olur
    haklısınız ama türkiye fiyatina çokta takilmamak lazim. ucuca oyun alabileceğimiz farkli psnler var tr psn isterse 1000lira yapsin fiyati. cod mesela 470lira ben 310a aldim us psnden dahada alti fiyatlar zor artik oyun için

• Fahiş PlayStation Store Fiyatlarına Hayır! [Türkiye için indirimli oyunlar KALDIRILDI!]

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 307308309310311
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.