Şimdi Ara

Fahiş PlayStation Store Fiyatlarına Hayır! [Türkiye için indirimli oyunlar KALDIRILDI!] (315. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6.464
Cevap
75
Favori
439.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1080 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 313314315316317
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fırsat düşkünü çıktı hepsi !! M.Yiğit gitti düzelir dedik birşeyler ama zihniyet aynı işte.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu PSN tr iyice raydan çıktı.

• Pc ciyim torrent ciyim. Şimdiye kadar aldığım tek oyun pubg. Ama birlikten kuvvet doğar,sizinleyim. Yazdık bakalım

• Şirketler kâr elde etmek için mevcuttur. Ancak bu durumda indirim yapıp çok sayıda satmak varken ve insanlara psikolojik olarak destek olmak varken, bindirim yapması çok fazla sorgulanmamalıdır. Oyunları olabildiğince almayın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Türkiye PSN’den 220 oyun aldım şimdiye kadar. Bir kucak da kutulu oyunum var. Ben bu adamların ne mal olduğunu ta EA Access ilk çıktığında konsollarına sokmayıp “PS oyuncuları abonelik sistemlerinin karlı olduğunu düşünmüyor” gibi saçma bir açıklama yaptıklarında anlamıştım. İnsanlar ucuza oyun oynayacak diye akılları çıktı. Sonra rakipleri abonelik servislerinden alıp yürüyünce tükürdüklerini yaladılar ama olan oldu tabi ben uyandım bu adamların çok zorda kalmadıkça müşteri lehine asla adım atmayacaklarını gördüm. Days Gone hariç tek oyunlarını almadım o zamandan beri. Ne iyi yapmışım diyorum şimdi.

Hiçbir firma ak kaşık değil ama Sony’nin yeri apayrı müşteri sağma konusunda. Bu süreçte ister PC ister Xbox ister başka bir alternatifi olmayan arkadaşlara geçmiş olsun. Evlere tıkıldığımız şu günlerde PS indirimlerini bekliyor olsaydım be kadar sinirleneceğimi tahmin edebiliyorum. Çok büyük adilik yaptıkları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gyulanemeth -- 22 Mart 2020; 23:48:9 >

• Bu ne demek ya bi açıklama var mı bununla igili?

Bi açıklama da yokmuş neyse ben zaten artık hesabımı yenilemiyorum şu indirdiğim oyunları oynayıp satacağım hesabı cihazı alırım bi notebook gittiği yere kadar kimse beni aptal yerine koyamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gazef -- 23 Mart 2020; 2:33:51 >
  • #Destek

• Ps1-Ps2-Ps3-Ps4

Sahibi bir oyuncu olarak Sony ve ürünlerini bırakıyorum.
    Ps5 yeni nesil konsolum olmayacak.

Sony TR ya merkeze bağlansın ya da kapatılsın.
    Elalemin 60 birime aldığı oyuna 600 birim istiyorlar ve şu karantina altında ki halka bir indirimi çok görüyorlar.

Olay basit arkadaşlar. İndirim gelse bile almayacağız!
  • Ama sizin exc. Oyunlarınız var

• Ps in yalakası enis kirazoğlu dur

• Anaoglu kullanıcısına yanıt
    Ps in yalakası enis kirazoğlu mu ? Git multiplayerin son videosunu izle adam objektif çekilde konuştu . Sony ye haksız dedi her şeyi dedi . Asıl yalaka arıyorsan git pintipandaya bak twitterdan .

Enis kirazoğlu xbox youtuberı haberiniz yok galiba.

• Kampanya devam ediyor.

Fırsatçı Sony'yi Ticaret Bakanlığına tekrar şikayet edeceğiz.

Şunu da belirtmekte fayda var: Farklı farklı binbir çeşit kampanya başlatarak bir yere varamayız, bölüne bölüne değil bir arada olarak bir yerlere varırız.

Burada tüketici hakları konusunda bilgi sahibi olan ve tüketici kampanyalarında tecrübeli gönüllü bir ekip var. Destek vererek, birleşerek devam etmemiz gerekirken her kafadan bir ses çıkıp aklına esen hiçbir şey danışmadan konu açarak kampanya başlatırsa hiçbir şey elde edemeyiz.
    Death Stranding - Koleksiyoncu Sürümü Kutu Açılışı | PintiPanda, Can Sungur
    PlayStation Türkiyeyoutube
    Death Stranding - Koleksiyoncu Sürümü Kutu Açılışı | PintiPanda, Can Sungur
    https://www.youtube.com/watch?v=nB9HsQ16lK8

asıl ps yalakaları

• asko56 kullanıcısına yanıt
    Can biraz konuşuyor.

• Steam'in benim bildiğim resmi bir Türkiye ofisi yok. Bağımzsız oyunlarda kur 1.6'ya sabitlenmiş. Çoğu başarılı indie oyunu beleşten biraz pahalıya oynuyoruz. Playstation'un var ama bu kadar iğrenç, açgözlü ve paragöz olunmaz dedirtiyor insana. En kötüsü de bu herifler paralarıyla Türkiye'deki sektörü kalkındırmak yerine saçma sapan insanlara sponsor oluyor ve onları besliyorlar. Onlar ise kitlelere üç maymunu oynuyorlar. Distopya oldu oyun sektörümüz.
  • Forumda ps Türkiye indirimlerinin kaldırılması ile ilgili açılan konular neden uçuruldu ?

Sony'den açıklama gelmiş. İndirimler bölgesel olabilirmiş de şimdi yokmuş baharı beklesinler vs tarzı kısa dalga geçer tarzda bir açıklama yapmışlar. ( YERSEN
  • Şu youtuber asalakların hepsi bir benim için isim isim yazmaya gerek yok onları takip edip prim verenlerede lütfen reklamlarını yapmayın bu arkadaşların lütfen

• Mesajlarrımız neden siliniyor bu başlıkta hayırdır ?
  • 
Sayfa: önceki 313314315316317
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.