|
Bildirim
|
Acil durumlarda kullanılması gereken emniyet şeridini ihlal eden şerefsizlere, 1.228 TL yerleştiren tüm FTM arkadaşlarımı gönülden tebrik ederim.
|
Demek ki kırmızı ışıkta çizgiyi geçmişsiniz ve park yasağı olan yere park etmişsiniz. Evinin önü olması sana parkın serbest olduğu anlamına gelmez. Etrafa iyice bakın mutlaka park yasak tabelası vardır.
Bu müfettişin ismi ceza makbuzunda mı yazıyordu? Nereden öğrendiniz adını |
Kuralları ihlal edenlere yazıyorlar arkadaşım. Saksıyı çalıştırırsan eğer anlaması çok basit.
|
Helal olsun daha fazla fahri trafik müfettişi istiyorum, ben hata yaparsam gözümün yaşına bakmasınlar..
Kuralları hiçe sayan bir topluma az bile.. |
Fahri müfettişin adı gizli tutulurken siz nasıl adının İlyas Gültekin olduğunu söyleyebiliyorsunuz?
Cezada yazan ismi diyorsanız o isim fahri müfettiş değil trafik şubede tutanağı cezaya çeviren işlemi yapan polisin ismidir. İtiraz edince bile müfettişin adı söylenmiyor sadece sicil numarası belirtiliyor evraklarda. O da il kodu ile başlayan bir rakam sadece. |
Niye? Keşke sayıları daha çok olsa. Bizim millete ceza yazmazsan akıllanmaz
|
iyi yapıyorlar trafik müfettişlerine saygı duyuyorum, kurallara uyun bir zahmet. ben niye hiç müfettişten ceza yemedim?
|
Fahri müfettiş terörü değil de trafik terörü olmasın o? Kurallara uyan, düzgünce giden kimseye ceza yazmıyorlar kurallara uyarsanız böyle dertleriniz olmaz.
|
Bu ftm’ligi tam bir geri kalmis ulke uygulamasi, bunu savunanlar da ftm’lerdir. Forumdakiler nasil belli ediyor kendilerini.
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PatlıcanMusakka -- 12 Mart 2020; 13:34:23 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |