Şimdi Ara

Fail ops baştan yapılsın diyenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 5 gün geçti hala patch yok, sanırım oyunu baştan yazıyolar. İlk defa bir oyuna verdiğim paraya acıyorum, sürekli patch geldimi diye treyarch ın sitesini ve şu dangoz JD2020 twitter sitesini takip etmekten gına geldi. Modern warfare 2 yi casio saatler bile nerdeyse çalıştıracakken, bu berbat oyunun para veripte resmen beta testerı olduğum için sinirimden kuduruyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufakdeve -- 14 Kasım 2010; 3:24:34 >

• Patch çıktı zaten
  • Yükledim ve ciddi bir şekilde performans artışı oldu.Oyunun açılması kapanması, menünün verdiği tepkiler bile hızlandı.Şimdi dahada keyifle senaryonun, istihbaratların ve ana menüdeki pc konsolu komutlarının peşine gönlüm rahat bir şekilde düşebilirim.
  • oyun aslında güzel ama mw2 ile çıtayı ve beklentiyi o kadar yükselttiler ki black ops gözümüze kötü göründü. onun dışında bir kaç bariz belli sorunu haricinde güzel oyun.
  • Bende orjinal Black Ops var.. Patch'i nereden yükleyebilirim? İnanılmaz kasma var oyunda, dün aldım ve ilk bölümde hiç bişi yapmadan kapadım.. Zevk mevk yok bu şekilde.. Steam'da bir şey download etmiyor şuan? acaba kendim biyerdenmi indirmem lazım??
  • quote:

Orijinalden alıntı: PVH

Bende orjinal Black Ops var.. Patch'i nereden yükleyebilirim? İnanılmaz kasma var oyunda, dün aldım ve ilk bölümde hiç bişi yapmadan kapadım.. Zevk mevk yok bu şekilde.. Steam'da bir şey download etmiyor şuan? acaba kendim biyerdenmi indirmem lazım??

steam library de black ops a sağ tıkla properties de orda update seçeneği otomatik seçiliyse kendisi sen farketmeden yapmıştır update i merak etme
  • patchın yararı sadece işlemci kullanmasına gpu kullanımı yerlerde sürünüyor oyunun çıkan patch 5 para etmez
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: tek_tower

patchın yararı sadece işlemci kullanmasına gpu kullanımı yerlerde sürünüyor oyunun çıkan patch 5 para etmez

Üzerinde çalışılıyomuş Steam forumundan sabit başlıktan alıntıdır.

IN PROGRESS

* GPU hitching on certain graphics cards.
    * Incomplete server browser results.
    * Improvements to Quickmatch joins (results with better ping and reduced lag).
    * Zombies "The game session is no longer available" error.

Regards,
    -JD
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.