sadece 10% alıyosa habire millet birbirine alıp satsın hocam kar nerde göremedim ben. örn 250k param var diyelim, araç da 500k. bana 250k yı toplam 300k ya mı satıyor(üstüne vadeli bir biçimde). sadece 10% ile bu şubelerin kirası ve personellerin sigortası vb nasıl dönüyor. aklım almadı. bi yakınım da bu sekil eminevimle anlasıp arac aldı, ama benim aklıma hicbir sekilde yatmıyor. çünkü benim elimde 250k olsa birine 12 ay vadeyle toplam 300 alacak şekilde hayatta borç vermem < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nuksws_99 -- 27 Mart 2024; 15:23:27 > |
Faizsiz araba alımı Fuzul oto deneyimi olanlar bakabilir mi (2. sayfa)
-
-
evet herkes bilmiyor ve ahlaksız insanda çok onlarada hak veriyorum
-
Gayet basit neyi anlamadınız
Grupta 30 kişi var diyelim her biri her ay 20 verse 600 yapar her ay birine bişey alınır "Altın Günü" Mantığı fark yok adam karlı zaten yatırdığın para boş durmuyor ki Faizde :):):):):)
Siz faizsiz alıyorsunuz tek avantajı o dosya masrafı devede kulak sadece makul olması masrafları çıkarması için alınıyor
-
Hocam işte çoğu alıcı buna yanaşır mi acaba ? Adamla saat 11 de aracı noterden alsak akşam 5 de para hesaba yatana kadar benimle bekler mi ? Çoğu satıcı bu topa girmez diye düşünüyorum. Birde katılım ücreti yüzde kaç oluyor ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Katılım ücretini vs bilmiyorum ben banka kredisi ile almıştım. Öğlen 12de alışverişi yaptık. Hemen sigortacıma kasko/sigorta yaptırtıp bankadan tarafıma atanan beyfendiye gönderdim poliçeleri. Biz yemeğimizi yiyene kadar arkadaşın hesabına geçmişti para. Öyle uzun saatler almadı yani
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
mesela Tutara göre pakete göre %10 ile 15 arası değişiyor ama tavsiye ile gidersen oranda indirim olabiliyor kazan kazandır mantığı
-
onların söylediği gibi yaparsan (kasko tutarın alacağın para içinden düşülecek en düşük tutar ama araç teminatları kendilerine göre seni düşünerek verilmiyor)saat 11 de teslim aldın 2 ye kadar yatar. Ben teminat tutarları kendim belirlemek neyi kapsayıp kamsamadığını belirlemek ayrıca alacağım tutardan düşmemesini istedim o yüzden akşam en geç saat oldu ödemesi
-
katilimevimde çalışıyorum bilgi için dm atabilirsiniz şirket hattımdan detayli bilgi verilir
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
katılımevim
fuzulev
eminevim
hepsini yalayıp yutmuş iri olarak hepsi tokatcı özellikle teslimatlarda parayı harcatmamak için ellerinden geleni yapıyorlar.
mesala emin evimde organizasyon ücreti 14 iş günü cayma hakkın var ama katılımda vazgecersen para onlarda kalıyor fuzulde de öyle
ben bir çok şubeye farklı farklı yerlere gittim çoğu farklı bilgiler veriyor ve yanıltıcı
120 ve 160 kişilik organizasyonlar oluyor kimisi spk bahanesi ile ilk 5 ay kura yok diyor eminevim ama katılıda var yani bariz parayı ilk 5 ay sistemin mucidi çukkalıyor :)
katılımda organizasyon ücretini fazla talep ediyor ama teslimatlar sorunlu eminde ve fuzulde öyle şikayetlerin %80 teslimat yapmamaları 3 ve 6 sürüyor bu zaten siz ev arac almanız satıcı kişinin cayma sebebi ben sahsen böyle bir sistem gelene ne ev ne arac satarım parayı hesapt görmem lazım
bu firmaların çoğu 12 bin tl ile ev ve arac sahibi yapıyoruz diyorlar yok öyle bir şey yalan şubeye gidince rakamlar org ücreti 100 k ile 400 değişiyor ve ödedeniz taksit ilk 6 ay 12,5 sonrası 20-30-40 son aylarda 60-80 bin tl :D yani bunlar göya faize karşılar
-
ha bir de istediğniz rakamdan zorunlu kasko sigorta parası kesiyorlar araçta bu tutar 30 ksüür bin konutta da ekspertiz 20 bin kesiyrolar akıl işi değil daha sigortayı düşünemiyorum ee noldu faizsiz ev araç aldım hssktir ordan
-
Peki en önemli sorun enflasyon farkı olacaktır.Ben bugün biriktirmeye başladım diyelim ve almak istediğim araç 1 milyon.10 ay sonra kur arttı alacağım araba 1.6 milyon oldu misal o aradaki 600 bin ne oluyor ? Yoksa örnek 1 yaşında Egea alacağım diye girdiğim sistemden 13-14 yaşında Linea alarak mı çıkıyorum ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X