Bu hangi şirket? |
Faizsiz araba alımı Fuzul oto deneyimi olanlar bakabilir mi (4. sayfa)
-
-
verdiğiniz cevabınız bile tutarsız. hem faiz olduğunu kabul etmiyorsunu hem de faizse bile düşük olanı yeğdir diyorsunuz. öncelikle faiz faizdir. onu neye harcadığınız kazandığınız paranın faiz olduğu gerçeğini değiştirmez. eğer para ile para kazanıyorsanız bu faizdir, bunu reddetmek 2X2=4 ü reddetmek kadar abestir. ikincisi ben bankacılar birliği temsilcisi değilim kredi faizlerinin yüksek olmasını savunmuyorum. ama faizler ülke ekonomisinin göstergesidir. ekonomisi düzgün ülkelerin faizlerine bakın düşüktür. mesele ekonominin ne durumda olduğudur.
-
Faiz zaten kiradir. Ben size evimi de kiralayabilirim arabami da parami da. Tipki evimi kullanirken kira odeyip yillar sonra bana evimi geri verdiginiz gibi, para aldiginizda da kiranizi odersiniz sonra da tum parayi geri iade edersiniz. Sizin dusuncenizde kira da haram gibi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben faiz olduğunu düşünmüyorum, o cümlemin hemen öncesinde "faiz olarak görüyorsanız" dedim. sizin bakış açınıza göre yazdım. para ile para kazandıklarını değil, organizasyon hizmeti sağlayarak para kazandıklarını söylüyorum sadece. para ile para kazanmak bambaşka bir şey. yine siz dilediğinizi yapın tabii.
-
sizin ne düşündüğünüz önemli değil, para ile para kazanıyorsanız bu faizdir. bundan ötesi kişinin kendini kandırmasıdır.
-
Ben 600 bin tl ye yazildim arkadaslar,11 ay 5ci ayda istedigim arabanin ruhsatini attim onay verdiler,alacagim kisi tanidikti kasko yaptirman gerekiyor dediler (nereden istersen yaptirabiliyorsun)sabah satisi ustume aldim saat 17.00 de para gecti saticinin hesabina ben hic sikinti yasamadim.
Fuzul oto
hayırlı olsun tebrikler.
-
05320132124 şirket hattım katılımevim de çalışıyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Güvenli ödeme yöntemi ile alırken notere ne dediniz? Eminevimden aldığınız teminat mektubunu onlar sisteme işliyor mu? Dediğiniz saat aralığı baya uzun ve satıcıyı baya strese sokar.
Evet teminat mektubu verildi
Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler hocam, yorumunuzda belirttiğiniz (alacağım kişi tanıdıktı kasko yaptırman gerekiyor dediler) kısmı tam anlayamadım ; yani alacağınız aracın önceden kaskolu olması mı gerekiyor ? Veya kaskolu değilse bile alacağınız aracın sahibi kasko yaptırdıktan sonra mı siz alabiliyorsunuz?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
yok ustam,araci noterden daha ustume almadan trafik ve kasko yapilmasi zorunlu dediler,bende kasko yaptirdim,satis almadan artik trafik ve kasko yapilabiliyormus.
Para güvende kısmını açabilir misiniz yasal bir dayanağı var mı?
-
Faiz olayı başka birşeydir artış oranları dediğiniz kısma girer paradan para kazanmak.Sistemi döndürmek için alınan sabit bir ücret bunu belirtilerek illaki bunu yapması gerek bunda bir problem yok sistem size yanlış geliyorsa başka tabiki...
Site yönetimi olarak şirkete verdiğinizde bile 10 TL'lik işi direk 20 yazıp apartmana bildiriyor her alanda işi yapan kendisi bile değilken tek işi fatura ödeyip temizlik yaptırmaktan başka onlarda da birebir kazanıyor yönetim gideri altında.
Yazdığım kısımlar açık aslında neyi anlamadınız?
Bankalarda belli bir miktara kadar bu 2025 yılı için TMSF 950 bin lira garanti ediliyor. Tasarruf finansman şirketleri için TMSF ve BDDK tarafından kanunla verilen bir garanti var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi espial -- 30 Ocak 2025; 0:35:58 > -
BDDK ya bağlı lakin sigorta yapamadıkları(yönetmelikte yok) için garanti altında olduklarını izah ederler. Devlet garantisi yoktur.Sadece denetime ve risk gibi durumlarda el koyma yetkisi bulunmaktadır.Netice itibarıyla mağduriyet yaşanmaz.(Bu normal şirketler dede böyledir işletemez duruma gelirse kayyım atanır )
Bankaların risk faktörleri çalışmaları olur ve sık analiz geçirir, bunda da benzeri durum söz konusu ( detayına hakim değilim) yönetmelik kısmında eminim devlet ferdi kredi sigorta gibi yapmadıkları için devlet garantisinde değiller.
Trafik zorunlu doğru ama kasko değildir.Eğer kredi yoksa işin içinde
O zaman para güvende olmuyor.
-
işçi---> ücret
patron--->kar
toprak--->rant
para---->faiz
siz kendinizi istediğiniz kadar kandırın para ile para kazanmak faizdir. havada uçana uçak denizde gidene gemi denir. havada uçana kuş, denizde yaşayana balık denir.
www.mahfiegilmez.comÜcret, Faiz, Rant ve Kârhttps://www.mahfiegilmez.com/2013/08/ucret-faiz-rant-ve-kar.html
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X