Merhaba hocam, Ben özel durumum sebebiyle vadeyi kısa tutmak zorundayım ve dolayısıyla peşinat vererek 12 ay planlama yapıyorum. Çünkü aldığım aracı satmam gerekebilir ve bunu nakite çevirmem gerekebilir. Bu da tüm borç bittikten sonra mümkün oluyormuş sanırım. Ama sizin böyle bir derdiniz yoksa çok mantıklı bir seçenek peşinatsız.. Hangi şubeden aldınız ve sözleşmey iyi incelediniz mi? Ben de bu sisteme çok yakın zamanda gireceğim fakat güvenilir bir şube ve temsilci bakıyorum. Aslında şube için Çekmeköy veya Sancaktepe olacak çünkü evime oralar yakın.. Bir de sakınası yoksa özelden sözleşmenin bir örneğini paylaşabilir misiniz, sinpaş bize en yakın olan yer ama temsilci biraz toy gibi geldi emin olamadım.. |
Faizsiz araba alımı Fuzul oto deneyimi olanlar bakabilir mi (8. sayfa)

-
-
Merhabalar, özelden yazdım size
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evim ile alakalı olarak detaylı bilgilendirme sağlayabilirim 05320132124 şirket hattımdır
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hayırlı günler hocam. Ben sinpaş yerine Eminevim yada Fuzul'e başvururdum. Bu saydığım 2 firma 30 sene üstü ve bir dünya kriz, enflasyon vs. geçirmişler ve halen ayaktalar. Sinpaş henüz yeni kurulmuş. Bu 2 firma baya tecrübeli sayılır bu ekonomide. Sinpaş'ta çok büyük firma fakat bu gün mantığında eminevim ve fuzul kadar tecrübeli değiller.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moon Star Turkey -- 10 Mart 2025; 10:3:8 > -
Merhaba,
bende Eminevim'den araç için sisteme girdim. Peşinat vermedim, 500.000 tl Aralık ayında teslim edecekler. 25 Ay boyunca 20 bin tl sabit ödeme yapacağım, 35.000 tl katılım ücreti ödedim %7. Taksit tarihlerini atlamamanız çok önemli.
Araç gördüğünz beğendiniz , ruhsat vs şubeye gönderiyorsunuz 2 gün evrak işleri sürüyormuş 3.gün noter'de satışı alıyormussunuz. Yanlız tabiki her bireysel satıcı güvenmeyip yanaşmıyor çünki noter'den işlem sabah yapılır ise ücret öğlen 1-2 gibi öğlen yaparsanız akşam 17:00 gibi yatıyormuş. Tabiki bddk onaylı, eminevim şubesi satıcıya belge veriyor ücret yatırılacağı hakkında orada güven satıcıya kalmış.
-
Konunun dini boyutunda katılım bankaları daha temiz kalıyor, kullananların bilgisine...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X