Şimdi Ara

fake alarmlara çözüm..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar dükkandaki pır dedektörlerine çare arıyorum afedersiniz fare görse tetik alıp alarm verdiriyor.Buna çare olarak hayvan görmeyen falan filan dedektörlerden bahsettiler ama malum devir kötü.Timer gibi bişeyle ayarlayabilirmiyiz bunu acaba örneğin 5 saniye sürekli tetik alırsa alarm verdirsin almazsa verdirmesin gibisinden fikirlerinizi bekliyorum ve profosyonel olmadığım için lütfen fikirlerinizi biraz açıklayıcı anlatırsanız çok memnun olurum.şimdiden emeği geçecek herkese teşekkürlerimi sunarım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kithare54 -- 28 Nisan 2009; 22:48:20 >

• Zamanlama ile çözülmez.Yanıltıcı olur.İyi bir dedektör küçücük bir hayvandan etkilenmez.Sorun, alarm devresinin parazitlerden etkilenmesinden kaynaklanıyordur.
    Yani alarm devresi parazit filtreli kaliteli birşey olmalı.
  • üstadım o değilde aklıma şu şekilde bir devre geldi acaba zaman rölesi kullanamdan biz alarm verdirmesini geciktiremezmiyiz örneğin pır hareket gördü mesela ben bu pıra emir veremezmiym 5 saniye sürekli tetik alırsa yani hareket görürse alarm verdirsin gibisinden aklıma şöyle bir devre geldi.5 saniye tetik aldıktan sonra switchi kapatsın mesela...
     fake alarmlara çözüm..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kithare54 -- 29 Nisan 2009; 11:16:26 >
  • hocam dsc marka pır kullan hayvan algılamayan sıkıntı olmaz ben hep bu şekilde kuruyorum sıkıntı yok kodu LC-100PI
  • quote:

Orjinalden alıntı: elektrik_54

hocam dsc marka pır kullan hayvan algılamayan sıkıntı olmaz ben hep bu şekilde kuruyorum sıkıntı yok kodu LC-100PI

bu söylediğiniz ürün nette 35$ gözüküyor.fiyatları böylemi,yoksa piyasadan daha ucuza bulunabilir mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: KATADE

quote:

Orjinalden alıntı: elektrik_54

hocam dsc marka pır kullan hayvan algılamayan sıkıntı olmaz ben hep bu şekilde kuruyorum sıkıntı yok kodu LC-100PI

bu söylediğiniz ürün nette 35$ gözüküyor.fiyatları böylemi,yoksa piyasadan daha ucuza bulunabilir mi?

yalnız monte ederken içindeki kg jumper ını 25 kg almak gerekli yoksa normal pır gibi çalışıyor
    burada 29 tl http://www.sukurelektronik.com/index.php?p=list&k_id=164&kn=Kablolu+Alarm+Sistemleri&pk_id=161

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umit_yilmazer -- 30 Nisan 2009; 12:56:04 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.