Şimdi Ara

Fake vs gerçek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gerçek fotoğrafınızı koymama nedeniniz nedir? Merak ettim doğrusu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Burda anonim sosyal medyada gerçek takılıyorum. Sosyal medyaya günde 15-30 dk buraya 4-5 saat giriyorum  

Burası DH konu dışı. İnsanlar normal hayatta açamadığı konuları burda açıyor, anlatamadığı dertlerini burda döküyor.

Burdaki üyelerin fotoları ve nickleri sahte olabilir ama o sahte fotoların, nicklerin ardında bir yığın yaşanmışlık ve acılı birer insan var.

• Benim gerçek fotom var. Buraya koymamayı anlıyorum da biri geliyor instagramda ekliyor mesela bildirim geliyor kabul edeyim mi bakıyorum fotoğraf yok. Kimsin lan diyesim geliyor.

• linkorn L kullanıcısına yanıt
    Hahahah 😂 haklısın

• İfşa olmamak için ,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnstagram mı la burası. Resim paylaşsam gider instagramda takılırım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burda anonim sosyal medyada gerçek takılıyorum. Sosyal medyaya günde 15-30 dk buraya 4-5 saat giriyorum  

Burası DH konu dışı. İnsanlar normal hayatta açamadığı konuları burda açıyor, anlatamadığı dertlerini burda döküyor.

Burdaki üyelerin fotoları ve nickleri sahte olabilir ama o sahte fotoların, nicklerin ardında bir yığın yaşanmışlık ve acılı birer insan var.

• Asyacım şu elinin fotoğrafıni bir görebilirmiyim lütfen ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Anonim medya kültürü önemli çünkü. Neymiş öyle Instagram falan herkes belli, burada nasada çalışıyorum derim gündüzse de iki lüks gece mekanı fotoğrafı atarım herkes inanır.

Ciddi olursam anonimliğin insan üzerinden aldığı bir yük var. Fikirlerini yaşanmışlıkları daha açık sözle dile getirebiliyorlar bence bu güzel bir şey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi White Death -- 11 Ağustos 2020; 1:22:46 >
  • Burası internet yani etkileşime geçmek için bedenime bağlı değilim.Buranın gereklilikleri var.Gerçek hayatta da yüzümü kapatmıyorum,maske takmıyorum mesela

• quote:

Orijinalden alıntı: White Death

Anonim medya kültürü önemli çünkü. Neymiş öyle Instagram falan herkes belli, burada nasada çalışıyorum derim gündüzse de iki lüks gece mekanı fotoğrafı atarım herkes inanır.

Ciddi olursam anonimliğin insan üzerinden aldığı bir yük var. Fikirlerini yaşanmışlıkları daha açık sözle dile getirebiliyorlar bence bu güzel bir şey.

Yakında yapay zeka algoritmalarıyla verilerimizden kötü kopyalarımızı yapma projesi son aşamasına ulaşacak.Sen zodiona yazdığını zannederken aslında olay bambaşka yerlere gidecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodion -- 11 Ağustos 2020; 1:22:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zodion

Yakında yapay zeka algoritmalarıyla verilerimizden kötü kopyalarımızı yapma projesi son aşamasına ulaşacak.Sen zodiona yazdığını zannederken aslında olay bambaşka yerlere gidecek

Alıntıları Göster

İyi işte yazmamıza gerek kalmaz. Oyunu senin için kasan robotlar oluştuğuna göre evrimde yeni aşama senin için forumlarda dolaşan bir yapay zekadır  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi White Death -- 11 Ağustos 2020; 1:24:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: White Death

İyi işte yazmamıza gerek kalmaz. Oyunu senin için kasan robotlar oluştuğuna göre evrimde yeni aşama senin için forumlarda dolaşan bir yapay zekadır  

Alıntıları Göster

"oyunu senin için kasan robotlar"

vay be incremental oyunlar neymiş be

doru.grind hedesinin ve arkasındaki felsefenin rafine edilip nihail forma ulaştırma girişimidir incrementaller

• Bu benim gerçek fotom.

• quote:

Orijinalden alıntı: meola147of

Bu benim gerçek fotom.

Nickinin bir anlamı var mı? Varsa nedir?

• Veronicaa kullanıcısına yanıt
    Anlamı yok knk

• quote:

Orijinalden alıntı: meola147of

Anlamı yok knk

Anlamsız olsa da hoş nick :)

• Veronicaa kullanıcısına yanıt
    Sağol knk güzel yorumun için

• İfşalık bir durum göremiyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.