Şimdi Ara

fakeler kovalasın sizi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • forumdaki bazı insan diyemiyecegim yaratıklar yuzunden tum internet aleminden sogudum arkadaslar.adamlar ben ne zaman birine cevap yazsam beni fake olmakla sucladılar ki lanet olsun onlar gibi iftiracı adi kisilere,iste boyle adamlar ona buna laf atarak forumda yer edinebileceklerini sanıyorlar,tek diyecegim sey "FAKE 20CM"

• Hepimiz fake'iz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saltuk -- 6 Kasım 2006; 18:19:09 >
  • baslarım fake e ama,adamlar iki laf ettirmiyor
  • Birisi sana fake derse Evet fake'im de geç.

Allah'tan ben foruma üye olduğumda forum nüfusu bu kadar kalabalık değildi, fake muamelesi görmedim.
    Fake nedir çoğu kişi bilmiyordu bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saltuk -- 6 Kasım 2006; 18:23:56 >
  • tamamda kardesim adamlar resmen moral bozucu team,hicbir halta yaradıkları yok,ona buna laf atıyolar,asıl bunların kovulması gerek,kul hakkı diye bisey var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adikursat -- 6 Kasım 2006; 18:27:00 >
  • Bana da denildi, umursamadım. Bazıları her yeni üyeliği gördüğünde bu yakıştırmayı yapıyor. Aslında bu biraz ben buraların hakimiyim demenin yoluna uydurulmuş hali. Alaycılık çocukların işidir, muhatab olmadan yoluna bakmalısın.
  • yeni gelmis birine cvp yazamıcam yani bu adamlar yuzunden
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: adikursat

yeni gelmis birine cvp yazamıcam yani bu adamlar yuzunden

çocuk onlar çocuk
    -12
  • new age sufi simdi sana cvp yazsam yine bana fake diyecekler biliyomusun
  • Öyle adamı niye kafana takıyorsun ki,onlar tüm ezikliklerini bilgisayar ekranının ardına saklamaya çalışan zavallılardan fazlası değil.Bence gayet mantıklı ve foruma katkısı olan bir kardeşimizsin,boşver kalanları.
  • pokemonla ilgili topiclerde post kasıp artistlik yapiolar asıl onlar fake
  • yahu boş ver fake make

benim fake cezası yeni kalktı laf ediyor muyum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.