Şimdi Ara

Faker bu sefer Master Yi ile oynadı (Build ve özet mevcut)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • LCK ‘ nin 4. haftasında Faker yine süpriz bir şampiyon seçimi ile izleyenleri şaşırttı.
    Dün oynanan SK Telecom T1 vs CJ Entus karşılaşmasında Faker beklenmedik bir şampiyon seçimi yaptı, aslında son zamanlarda buna alıştık hatırlayacağınız üzere daha öncede Varus ve İrelia ile orta koridorda oynamıştı.

Serinin ilk maçında Viktor ile 13/1/6 oynayan Faker takımını zafere taşıyan isim oldu ve SKT 1-0 öne geçti.
    2. oyunda Faker orta koridor için Master Yi tercihi yapınca karşılaşmayı sunan Chris “Montecristo” Mykkles’ta dahil tüm salonu şaşırttı. SKT güzel oyunuyla 2. oyunuda kazanarak yenilgisiz olarak lige devam etti.

Build ve özet için:http://barongg.com/faker-herkesi-sasirtti/

• Şimdi bütün bronz ve silver la midde master yi oynayacak
  • bronzların tepkisi: statikk almamış low faker
  • Mid master yi pref, coming soon
  • Aylardır beklediğim pick
  • Zede karsi baya iyi oluyor. Bekledigim pickti. Faker son zamanlarda soloqda da oynuyordu zaten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Odd Adden

Zede karsi baya iyi oluyor. Bekledigim pickti. Faker son zamanlarda soloqda da oynuyordu zaten.

Kesinlikle katılıyorum Zedin lanede en iyi counterlarından biri Master Yi bence.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Beyler ben master fakerden gormedim (feed + afk ) = lose

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olabilir gayette normal. Midde çoğu ap karakterlerin ultisini skillerini vb şeylerini q su ile dodgeliyor ve w ile hasar azaltıyor önceden karthusa karşı 1 kere oynamıştım çok rahat ezmiştim oynamayı bilirse oynanır çok rahat
  • HAZRETI YASUO ABI AYLAR ONCEDEN OYNAMISTI MID MASTER OZENTI FAKER

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.