Şimdi Ara

Fakir buharlı MOP hakkında tecrübesi olan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
22.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu ürün hakkında bilgi ve tecrübesi olan varsa bunu paylaşabilir mi? Almaya değecek bir ürün müdür?

Dünyada 7 milyon adetten fazla satış rakamına ulaşan buharlı temizlik uzmanı Fakir Steam Mop, bağımsız laboratuar raporlarına göre allerji ve hastalığa neden olan bakteri ve maytların %99’unu yok ediyor. Üstelik sadece su ile…

Fakir Steam Mop, evinizin temizliği için özel olarak tasarlanmış çok amaçlı buharlı temizlik sistemidir. Özel başlıkların ve temizlik bezlerinin kullanımı ile her türlü yüzeyde gerçek temizlik ve hijyeni tek adımda sağlayabilirsiniz.

Fakir Hausgerate’nin yeni buharlı temizlik uzmanı ile hiçbir kimyasal kullanmadan hızlı, pratik ve verimli temizlik yapabilmeniz mümkün. Direkt buhar püskürtme özelliği ile yoğun kirleri çözebilir ve zahmetsizce temizleyebilirsiniz. Buharı direkt temizleyeceğiniz alanın üstüne püskürtmeniz ve Fakir Steam Mop ile hafifçe yüzeyin üstünden geçmeniz yeterli!

Fakir Steam Mop, süper emici mikrofiber bezleri sayesinde kiri beze hapsederek deterjan kullanmadan buharın gücü ile mükemmel sonuca ulaşıyor. Çift yönlü kullanılabilen mikrofiber temizlik başlıklarını yıkayıp kurutarak uzun süre kullanabilirsiniz.

Steam Mop, buharı paspasın her iki yüzeyine de eşit dağıtarak yüzeye daha hızlı ve sık nüfuz etmesini sağlıyor. Fakir’in yeni buharlı ürünü; çift taraflı kullanılabilen oynar başlıkları sayesinde her türlü yüzeyi kolayca temizleyip sanitize ederken, aynı zamanda kurutuyor! Böylece ıslak yüzey kalmıyor, her yer pırıl pırıl parlıyor…

4 farklı temizleme başlığının bulunduğu Steam Mop ile deterjan kullanmanıza gerek kalmıyor. Hem geleceğimizi hem cebimizi düşünen buharlı temizlik uzmanı kısa zamanda kendini amorte ediyor…

Steam Mop
    - Farklı zeminlerde kullanım özelliği taşıyan dik buharlı temizleyici
    - 1550 W – 1 dakikadan daha az sürede kullanıma hazır – 450 ml su haznesi
    - Kimyasal kullanmadan temizleme ve sanitize özelliği – - Farklı yüzeylerde kullanım için çok amaçlı aksesuar seti – 6m kablo

• ben de bunlardan almak istiyorum ama kullananlardan duymakta fayda var.reklamlarda falan çok pratik duruyor ama insan emin olamıyor acaba çok hevesle alınıp bir köşede kalacak bir ürün olabilir mi diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kararsızkaldım

ben de bunlardan almak istiyorum ama kullananlardan duymakta fayda var.reklamlarda falan çok pratik duruyor ama insan emin olamıyor acaba çok hevesle alınıp bir köşede kalacak bir ürün olabilir mi diye.

Bende sizin gibi kararsız kaldım. Herhangi bir yerden olumlu yada olumsuz bir yorum bulamadım... Selamlar...
  • ben h20 mop kullanıyorum 1 senedir çok memnunum o viledalar falan hepsi yalan buharla temizlik başka oluyor buda onun benzeri sadece silmek için tasarlanmış o kadar
  • Bu konuda bir çok başlıkta yorum yapmıştım, bunlardan bir tanesi aşağıda. İsteyen inceleyebilir...

http://forum.donanimhaber.com/m_54276232/mpage_1//tm.htm#55996269
  • Ben geçen ay aldım ve memnunuz. Özellikle tozlara karşı alerjisi olanlar için pratik bir temizleme aleti. Öncesinde elbette normal süpürge ile temizlenen evi buharla silmeye yarıyor.

Aşağıdaki siteden almıştım 194 TL gibi bir fiyata almıştım ve şimdi daha da düştü.

Fakir Steam Mop Buharlı Temizleyici
  • bende bu ürünühttp://www.extraucuzluk.com/urun/fakir-steam-expert-dik-mop-buharli-temizleyici_200761.aspx?CatId=5547&ref=akakce&v=1.98.2 almayı düşünüyorum.ancak annem çok titiz temizlik hastası. bunu aldıktan sonrada beğenmeyip kendisi tekrarda yerleri kendisini silmesinden korkuyorum :) fiyatı uygun 126tl ancak kullanışlılığı konusunda merağım var
     Fakir buharlı MOP hakkında tecrübesi olan var mı?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yat sahibi olan var mı?
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.