Şimdi Ara

fakir işi su soğutma bilgisayar yaptım (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
97
Cevap
3
Favori
18.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Fakir işi diyince heycanlanmıştım.Yurt dışından alman malı blok getirmişsin neresi fakir işi ? Hangi ülkenin fakirisin sen
  • iyi güzel olmuşta çok yer kaplamıyo mu o :D
  • Bu fakir işi değil tam bir mühendis işi olmuş baya kafa yorulmuş gibi duruyor tebrik ederim sizi herkes oturup da böyle şeylerle uğraşmaz amele işi der geçerler :D
  • H100i almayi planliyodum 100tl daha ucuz ve ayni performansi verdigi icin vazgectim. tek eksisi gorunum olur galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sistem on numara olmuş lakin full tower kasa kullanıp tüm bileşenleri kas içersinde toplamak çok daha iyi olurdu diye düşünüyorum...
  • başarılı
  • Verim aldınız mi isi dergeleri nasil?
    Guzel olmus gercekten
  • Akvaryum pompası budur ya dostum o kadar sıvıyı pompalamaya yetti mi o pompa ya bak şimdi sırf o yzuden balıkalrımı öldürüp kasamı daha serin tutabilirim

• 280 300tl fakir işi olmamış , bende bekliyorum balıkcıdan buz kalıbı almışın küvete atmışsın ordaki suyu pompa olmadığı için ağzınla pompalıyosun
  • Fotolar uçmuş ama konu yardımcı oldu. Notebook'a fakir işi water cooling yapmak istiyordum ama pompa kısmında takılmıştım. Gidip akvaryumcudan alayım ben de. Bakalım bizimki kaça gelecek
  • Hocam ufkumu genişlettiniz :D keşke fotoğrafları da görebilseydik helal olsun benim de kafamda buna yakın bir şey var :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Gazisletme

Hocam ufkumu genişlettiniz :D keşke fotoğrafları da görebilseydik helal olsun benim de kafamda buna yakın bir şey var :D

yazın soğutma bloğu yapacağım forumda paylaşırım. kule tipi soğutucuları su soğutma bloğuna çevireceğim 30 tl felan masrafı olur eğer tutarsa harika olucak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bounty Hunter

quote:

Hocam ufkumu genişlettiniz :D keşke fotoğrafları da görebilseydik helal olsun benim de kafamda buna yakın bir şey var :D

yazın soğutma bloğu yapacağım forumda paylaşırım. kule tipi soğutucuları su soğutma bloğuna çevireceğim 30 tl felan masrafı olur eğer tutarsa harika olucak.

hocam yapmaya simdi baslasaniza bizi yaza kadar bekletneyin. elinizde sogutucuda varmis. su borusu ile isi halledebilirsiniz.

elimde kuke tipi sogutucu olsa ben yapardim. siz.isterseniz.bana yollayin ben yapim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ...DeAtH...

quote:

Orijinalden alıntı: Bounty Hunter

quote:

hocam yapmaya simdi baslasaniza bizi yaza kadar bekletneyin. elinizde sogutucuda varmis. su borusu ile isi halledebilirsiniz.

elimde kuke tipi sogutucu olsa ben yapardim. siz.isterseniz.bana yollayin ben yapim.

soğutucu sistemde takılı şu an. lys sınavı nedeniyle en erken yazın ilgilenebilirim maalesef.

• fotoğrafları bir tek ben mi göremiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Suspended

fotoğrafları bir tek ben mi göremiyorum

korkma bizde goremiyoz

• benim görevim bunu düşük maliyetle yapmak yada dönen fanın enerjisinden bi fan daha döndürmek fakat ben bunu istiyorum çünkü bu çalışma daha iyidir stant'ta gösterilecek okulda olacak yapabilirsem bi çok dersten yük sözlü notları alıcam
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.