Şimdi Ara

Falcao, şu zamana kadar Türkiye'ye gelmiş en iyi forvetidir. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
6.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: neverlate

1. Sınıf: Drogba, Eto’o
    2. Sınıf: RVP, Gomez, Falcao
    3. Sınıf : Jardel, Hoijdonk, Baros vs..
    Falcao prime'ında Drogba ve Eto'o kadar iyi oyuncuydu. Hatta belki daha iyisi. Şanssızlığı sakatlığı ve Monaco'ya gitmesi oldu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.Et'oo

2.Drogba

3.Mario Gomez,RVP,Falcao,Anelka

4.Jardel,Hagi,Van Hoojdonk
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-A6E934D40

Jardel bireysel başarısı yoktu. Alan yaratılıyor ve boş kaleye atıyordu. O kadar iyi olsa Avrupa'ya giderdi ;)

Alıntıları Göster
    Yapma gözünü seveyim! Jardele haksızlık yapıyorsun.
    Hani falcao kötü demiyorum ama Ondan iyi ve kariyerli futbolcular geldi dostum ülkemize.
    Drogba
    Rvp
    Eto

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ike -- 3 Eylül 2019; 3:48:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CR7_35

Drogba nın üstünde golcü ve kariyer gelmedi buraya gelmesi için Ibrahimovic falan gelmesi lazım ki ihtimal vermiyorum.

Falcao şuan en iyi 10 SF den biri bence Atletico da kalsaydı emin olun ya o kulübün efsanesi olma yolunda gidiyordu ya da PL veya Seria da güçlü bi takımın güçlü golcüsüydü yani şuan en iyi 3 SF den biri olarak sayardık sakatlık onun kariyerini düşüşe geçirdi başarısız 2 sezon PL deneyimide kötü etkiledi Allahtan son 3 sezon toparlamışta eski günlerine göz kırpmış ha Atletico dönemine döner mi?? zor sebebi yüklesip düşüş yaşıyan golcüler eski günlerine dönemiyor Sheva Henry Torres vs gider bu ama GS istikrarlı şekilde şampiyon olup
    Avrupada boy gösterdiği sürece Falcao Monaco da olduğundan daha iyi seviyeye gelecektir Monaco top oynancak bi yer değil hatta değerine değer katacaktır.
    Falcao Drogba balonunu top diye oynar.

• FALCO TÜRKİYEYE GELMİŞ GEÇMİŞ EN İYİ FORVET DEGİLDİR!!! KESİNLİKLE DEGİLDİR !!!!!!!! FALCAO DÜNYA ÇAPINDA FORVETMİDİR EVET !!! JARDEL GELMİŞ AVRUPAYI SALLAMIŞ BEGENİRSİN BEGENMEZSİN ANELKA GELMİŞ HEMDE 30 LU YAŞLAR DA DEGİL BUNLAR...
  • auto_man A kullanıcısına yanıt
    Kardeşim bu cahil yorumu bende okudum cevap vermeye dahil tenezül etmedim ama agzına saglık bilgine saglık... kesin 20 li yaşlarda velet kendisi ROMAlı taraftarın cengiz için parmaya attıgı golü bende atarım demesi gibi bişey bu SONRA ROMA O taraftarı lumizinle alıp aynı pozisyonu sunup hele at da göster kendini bizde seni ŞAMPİYONLAR LİGİ futbolcusu yapalım demesi gibi bişey sonuç bende atarım derken topa vurup düşüyosun filen top TACA GİDİYOR AUT bile degil yani ilginç JARDEL KAFA TOPLARINI TABANCA DAN ÇIKAN MERMİ GİBİ YOLLARDI JARDEL i eleştirdiler koşmuyor diye ERZURUMSPOR a 1 maçta kaç gol atmış izle !!!!! JARDEL OZAMAN Kİ KARISI DEGİL DE BAŞKA BİR KADINLA EVLENSEYDİ BUGÜN JARDELİN GOL REKORUNU RONALDO MESSİ GEÇEMEZDİ JARDEL DEN DAHA KALİTELİ FUTBOLCULAR GELDİMİ TÜRKİYEYE GELDİ GELECEK Mİ ? GELECEK AMA HİÇ BİRİ JARDEL KADAR GOL ATAMAYACAK JARDEL DEDİGİN ADAM GOL DEMEEKTİR
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz

Falcao Drogba balonunu top diye oynar.

Alıntıları Göster
    ancak Drogbanın ayakkabılarını taşır.
  • Alex de bence bir forvetti
    Anelka
    Drogba
    Rvp
    Jardel

Falan filan varken falcao komik olmuş.Proje diye monacoya giden bir adam.Bütük topçu evet ama bu sayılan isimler gibi drğil

• Ne falcao'ymuş birader bu ülkeye eto geldi bu kadar tantana kopmadı.Eto'nun başrollerinde olduğu 2 adet cl şampiyonluğu var kafadan hemen hemende aynı yaşlarda geldi falcao ile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F4A62F0AF

Falcao prime'ında Drogba ve Eto'o kadar iyi oyuncuydu. Hatta belki daha iyisi. Şanssızlığı sakatlığı ve Monaco'ya gitmesi oldu.

Alıntıları Göster
    Falcao Prime döneminde Atletico ile UEFA şampiyonu oldu. Etoo ve Drogba Prime döneminde Şampiyonlar ligi şampiyonu oldular. Birisi Barça da biris de Chelsea de oynuyordu. Falcao nun Prime dönemi Etoo ve Drogba nın Prime dönemi ile karşılaştırılamaz bile. Hatta Gomez in Prime dönemi ile de karşılaştırılamaz. Gomez Prime döneminde Bayern de oynuyordu ve sırası ile 36-41-20 gol attı (20 gol attığında yarım sezon oynadı sakatlıktan) 1 de UCL aldı.

• quote:

Orijinalden alıntı: M3lank0lik

1.Et'oo

2.Drogba

3.Mario Gomez,RVP,Falcao,Anelka

4.Jardel,Hagi,Van Hoojdonk
    Hagi hepsinden efsanedir o ayrı

• Türkiye ye gelmiş en iyi yabancı forvet Anelka ve drogbadır.
    Falcao nispeten daha basit kalır.

• Anelka iyi düzeyde ve diğerlerine nispeten daha gözde iken ve daha genç yaşta iken gelmişti. Bu yönden çok daha öne çıkar. Bu yüzden gelen en iyi yabancı Anelka dır.
    Anelka Türkiye ye 25 yaşında gelmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yksln -- 3 Eylül 2019; 20:43:34 >
  • Bence konu kapatılmalı. Falcao bir zamanlar Van Persie'nin yedeğiydi artık gerisini siz düşünün.
  • Bu kadar bilgi ışığında Falcao Turkiye ye gelmis en iyi 5 santrafor arasına bile girmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yksln -- 3 Eylül 2019; 20:47:0 >
  • gelsin topunu oynasın öyle konuşuruz. jardel gomez niang anelka vb varken oynamadan bunu demek erken. kariyer bakımından en iyisi persie vardı onuda gördük.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2CE6EA6FE

Bence konu kapatılmalı. Falcao bir zamanlar Van Persie'nin yedeğiydi artık gerisini siz düşünün.
    Ne RVP'miş arkadaş fenerde oynarken bu forumda olmasak gerçekten harika top oynadı sanacağız gidin o sezonun fener forumuna bakın adama edilmeyen hakaret kalmışmı ? Şimdi Falcao'dan iyi forvet oldu tabi çünkü arkadaşların şuanki forveti rizenin eski futbolcusu

• Falcao prime döneminde, dünyanın sayılı santraforlarından biriydi. Adam leblebi gibi gol atıyordu. Şimdi kimse kendini kandırmasın, fanatikliğin alemi yok. O dönemi bilen herkes Falcao'yu ağzı açık bir şekilde izliyordu. Özellikle, Porto ve Atletico Madrid dönemininden bahsediyorum. Sırf bunu Galatasaray'a geldiği için yazmıyorum. Fener'e de gitse böyle yazardım, Beşiktaş'a da gitse böyle yazardım. İnşallah o dönemdeki performansını Galatasaray'da da görürüz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tristran

gelsin topunu oynasın öyle konuşuruz. jardel gomez niang anelka vb varken oynamadan bunu demek erken. kariyer bakımından en iyisi persie vardı onuda gördük.
    Niang kim? Neden ismi Falcao konusunda geciyor?

RVP'nin kariyeri nasil Drogba ve Eto'o dan iyi oluyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: neverlate

Niang kim? Neden ismi Falcao konusunda geciyor?

RVP'nin kariyeri nasil Drogba ve Eto'o dan iyi oluyor?

Alıntıları Göster
    niang 30 yaşında fransa gol kralı olarak geldi ve ligi donunda salladı orayada vb yazmışım uzar gider. lafı çevirmeyeceğim drogba eto aklıma bile gelmedi ve rvp drogba eto arasında kariyer farkı çok yok birbirine yakınlar. benim çocuğum seninkini döveri geçelimde demek istediğime gelelim çıksın bi topunu oynasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tristran -- 3 Eylül 2019; 22:50:46 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.