Şimdi Ara

FALCON İŞLEMCİLİ XBOX GİTTİ...!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
0
Favori
3.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar haziranda 2008 de IRMAKTOYSLAND dan aldığım falcon işlemcili arcade xbox geçen gün oyunda iken dondu ve kapatıp açtığımda 3k verdi....
    sonra fişini çekip bekledim...tekrar açtığımda normal açıldı 3-5 dk sonra darsboard da iken tekrar dondu...yine direk kapattığımda 3k verdi...

sadece hafta sonları kullandığım ve 3-5 saati geçmeyen oyun süresi ile nasıl bu hale geldi hiç anlamadım....zaten daha 2 ay bile olmadı...makinaya mı yanayım yoksa verdiğim parayamı hiç anlamıyorum..falcon işlencili diye makina aldık artık 3k faln yoktur diye şu olaya bak...

irmaktoysland ı aradım ve olayı anlattığımda falcon makinalara tamir olmadığını ve İstanbul Özkan elektronikte Turgay bey e götür dediler götürdüm bunun fabrikasyon hatası oduğunu söyledi şimdi tamirde bakıyor..inşAllah yapar yoksa bittim daha borcunu ödemedik makina gitti...şimdi ne yapabilirim makinayı değiştirme veya yapabiliceim başka bişey varmı..yardımlarınızı bekliyorum....

• Her zamanda az oynayanın başına geliyor demekki çok oynamak lazım makinayı geçmiş olsun bu arada.
  • valla dostum bu makineyi hep sıcak tutaccaksın başka değil yani....
  • Bencede sürekli oynamak lazım:Makine oynanmaya aç.Öyle üretilmiş tam bi oyun makinesi

Geçmiş olsn kardeş....
  • Geçmiş olsun hocam..
  • walla dostum çok geçmiş olsun sende çok şanssızmışsın ya falconlarda çok az olan fabrikasyon hatasına denk gelmişsin inşallah düzelir makinan
    bu arada havluya falan sarmayı denedinmi?
  • çok kötü ya... geçmiş olsun... ben de haziran'da ırmaktan almıştım, aklıma kendiminki geldi direkt...

belki başka bir sorunu vardır ve özkan'dakiler düzeltebilir. yazık olmuş gerçekten...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 22 Ağustos 2008; 19:22:15 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bana soranlara söylüyorum ama madem soramayan arkadaşların canı yanmaya başladı buraya da yazayım..

Beyler Falcon Anakartlı 360 ları herkes 3K görmez olarak biliyor.. Ancak TR ye dağıtım yapan 4 arkadaşım da 3K görmüş toplam 12 tane (8 i elite) Falcon 360 bulunmakta..

Falconlar sadece 65 nm dönüştürülerek imal edildiler ve çok büyük ihtimalle board u buna uygun biçimlendirmediler..

En son revizyon 04.2007-10.2007 üretimli Zephyr lerde ise hiçbir sorun yaşamamışlar.. Şu ana kadar sadece 3 board kullanım hatası nedeniyle tamir edilmiş ve halen çalışır durumdalar..

Kısaca Falcon ların istikameti 2006 üretim Zephyr lerle aynı olacak gibi görünüyor..

360 ı yeni alacak arkadaşlar 0 almak yerine 2007 üretim Premium veya Elite Zephyr boardlı modelleri tercih ederlerse sıkıntı yaşamayacaklardır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAVIAR -- 22 Ağustos 2008; 19:29:43 >
  • yok dostum havlu faln denemedim sadece makinayı kapayıp bekledim intercooler ım vardı onunla denedim faln ama hiç fayda dik faln kullandım direk fişey bağlayıp çalıştırıyordum zaten yani bir elektrik kesintisi faln da olmadı....gerçekten şansıma tükürim ya...işte o arada stresten dedim şimdi foto faln isterler

işte....o kara gün..

FALCON İŞLEMCİLİ XBOX GİTTİ...!!!

• alakası yok az oynamakla,ben 3 4 ay hiç açmadım oynamadım geldim açtım hiçbirşey yok kaç senelik makina şans işi biraz bence...
  • gecmis olsun, falconlar 3k vermez, senin ki sanssizlik
  • bu kadar kısa sürede olduysa dedin gibi fabrikasyon hatası olmuş kısmet işte geçmiş olsun
  • geçmiş olsun..
  • geçmiş olsun dostum ya çok yazık olmuş ya ne diyeyim bilmiyorum microsoft artık buna dur demeli her güzelin bi kusuru vardır ama bu artık fazla olmaya başladı microfta
  • Geçmiş olsun.
  • Bu acıyı tatmıştım insan çok kötü oluyor ama yinede yola XBOX360 ile devam
  • Geçmiş olsun.

Benimki de arcade falcon, artık bunlar da gitmeye başladı.
  • Geçmiş olsun,inşallah bir çözümü bulunur...
    Bence falcon işlemcili makinalar çok daha riskli...Yani yeni çıkmasına rağmen kaç mağduru var.Sanki deneme ürünlerini satıyor adamlar...
    Tabi büyük ihtimal sen de kendini alıştırmıştın benim makinem Falcon,kolay kolay birşey olmaz diye.Kötü bir şok yaratmıştır...
    Tekrar geçmiş olsun.
  • gecmis olsun.. makine bayagi yeniymis..
  • Çok enteresan ya sinirlerim bozuldu benimki de falcon.Artık hep yüreğimiz pırpır ederek oynayacağız desenize Micro$oft sen varya
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.