Şimdi Ara

falcon ls3/5a test - meraklısına

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
1.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ilgilenenler için, youtube'a 10-15 adet ls3/5a videosu koydum naçizane
    https://www.youtube.com/watch?v=p-PiqqdLfRE&t=17s

selamlar

• Videolar çok güzel elinize sağlık. Benim naçizane:) önerim de kaynak ve rca kablo kalitesini artırmanız yönünde. Bbc monitörler kaynak kalitesi arttıkça bambaşka hale geliyorlar. Ara kablonuz dh labs revelation değilse özelden yazın size kablo önereyim..
  • benim kaynakları daha önce kullandınız mı? Hangi özelliklerini zayıf buldunuz merak ettim.
    selamlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: deepchip

benim kaynakları daha önce kullandınız mı? Hangi özelliklerini zayıf buldunuz merak ettim.
    selamlar

bluesound all in one sizin sistem için hifi tarafında bir cihaz. Cihazı dinlediğim için biliyorum en basitinden rega dac bile daha iyi ses üretiyor. Hop ve ampliniz çok iyi kaynaka bütçe yaratabilirseniz ses çok daha ileri taşınacaktır.
  • streamer kullanmamın sebebi, kaynak olarak flac dosyalarını kullanmam. bluesound a bağlı harddiskte 68bin civarı flac mevcut. Test amaçlı dac bulabilirsem streamer ile amfi arasında bağlayıp bir test yapabilirim ama şuanda test yapabileceğim bir dac yok elimde malesef.
    selamlar,
  • Güzel olmuş. hoparlörlerde hakeza çok tatlı. güle güle kullanın.
  • Ses kayıt cihazı ile çekmeyip kulaklarımızın alışkın olduğu telefonun dahili mikrofonu ile kayıt etseydiniz daha iyi anlayabilirdik. Bu tür profesyonel mikrofonlar ile kötü sistemler bile çok iyi çalıyormuş gibi oluyor. Belki bir tane de standart bir kayıt koyarsınız bu yorumdan sonra :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kaliteyi burdan hissettim. :) guzel sistem
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.