Şimdi Ara

Falken AS210 (4 Mevsim lastik ) *mucize* (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
2
Favori
4.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ekonomisi , kullanım kolaylığı vs bir yana bence sunduğu toplam güvenlik de pek çok kişi için 2 takım lastik kullanmaktan daha fazla 4 mevsimin.

iç anadoluda senenin 2-3 ayı sabah çıkıyorsun camlar buz tutmuş, akşam dönerken klimayı açıyorsun.

istanbuldan günlük güneşlik havada yola çıkyorsun, boluda kara yakalanıyorsun, ankaraya 0 derecede geliyorsun.

ayrıca şehirlerin ara yolları her daim tozlu, dişi fazla olan lastik çoğu zaman kuru zeminde sıcak havada dahi daha iyi tutuyor.

• Falken as 210 lastiği megane araçta 2 senedir kullanıyoruz.

Deseni aynı hamuru farklı olan laufenn 4 g fit 4 mevsim lastiği de clio 4 de yaklaşık 1 senedir kullanıyorum.

İkisinin gerçek kullanım değerleri birbirine çok yakın.

Ancak fiyat olarak laufenn nin çok üstünde olmadıkça tercihim kesinlikle falken olur.

Her mevsim ihtiyaçları bence en uygun çözümü sunuyor.

Ancak tüm 4 mevsimler için geçerli olarak, ben çok deli fişek kullanırım, virajlarda arabayı son gramina kadar zorlarım, arbam 400 bg, 300 500 km hiz yaparım vs diyorsanız değil falken hiçbir 4 mevsim size uygun değildir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de bu lastiği eski aracım golf için alıp 1 sene kullanmıştım. normal yazlıklara göre biraz fazla yakmıştı tek sıkıntım oydu. ilk başta içeri fazla ses alıyordu ama o da kullanımdan sonra geçmişti. ben de almayı düşünen varsa tavsiye ederim.

• 19can84 1 kullanıcısına yanıt
    Ben ne okudum ya 😂

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • True_Sun kullanıcısına yanıt

Hız vs.. çok kötü geçen gün önume köpek çıktı aman dikkat olmaz demeyın, anca yavaşladım ama yınede çarptım köpege- köpekte ve arabada hasar yok, sadece sıs farı yerınden cıktı hafıf az boya çızıldı arac tamponda yay varmıs esnemış köpek eşek kadardı nerdeyse ayonda :) aman ha sakın hız asla. domuz vss.. oda yola fırlıyor, saymakla bıtmez hız çok kötü.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.