Değerli Arkadaşlar daha önce bu lastik kullanan varmı tavsiyelerınız nedir diye yazmıştım ve bu lastikte karar kıldım ve kasım ayı gibi aldım, 6 aydır kullanıyorum ortalama 5000 km oldu, ilk zamanlarda biraz ses vardı şimdi yok, 160 km hızlandı herhangı bır sorun olmadı ses sertlık vb.. gerçekten çok yumuşak araba resmen rahatladı. Ankarada hafıf karlı dip yokuşta petıye bıraz düştü onun harıcınde çok dip rampalarda zorladım takılmadan çıktı. rot balans vb. sorunu yok Türk malı ve kırşehirde fabrıkası oldugu ıcın öncelıklı olarak araştırdım + 1 yıl yol yardımıda hedıye ettiler. öncelikle burdakı tavsiye verenler tşkler. sizden ricam türk malı kullanın 4 mevsim lastik araştırın falken memnun kaldım. |
Falken AS210 (4 Mevsim lastik ) *mucize*
-
-
Hayırlı olsun da umarım uzun ömürlü olur 2 yılda cortluyo diyolla umarım 4-5 yıl sorunsuz kullanırsın ben korkup Lassa greenways almıştım 2 ay önce falkena bakıp
-
olabilir haklısın eskı yorumlarıda okudum 4 yıldır sorunsuz kullanan var, yanız şunu fark ettım kasımda 500 e aldıgım 225,45 r17 şimdi 940 tl ortalama korkunç rakamlar resmen korku filmı nereye gıdecek acaba hipernflasyon
-
3 kış 2 yaz 50bin km kullandım. Hamur yönünden dayanıklı lastik. 60-70bin km rahat kullanılır. Karda ve soğuk havalarda sorun yaşatmıyor hatta yanal direnci ve karda tutuşu çoğu kış lastiğinden çok daha iyiydi fakat, ne zaman hava ısınmaya başlasa lastik gerçekten fren konusunda sıkıntı yaratmaya başlıyordu. Yaz aylarında, hafif tozlu ve yağışlı yollarda çok kötü fren mesafesi var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K@sToR -- 7 Nisan 2022; 15:7:17 > -
su tahliye kanalı olmadığı için aquaplaning etkisine kapılabilirsin yağışlı havalarda yüksek hız yapmayın
-
X marka lastiği 5 yıl kullanmaktansa Falken alıp 3 yılda bir yenilemeyi tercih ederim. Son 10 yılda 300.000km'den fazla yol yaptım. 3. yıldan sonra hiçbir lastikten verim almadım. Özellikle kış lastikleri ilk yıl hepsi çok iyi, 2. sezon iyi kalanlar sadece iyi markalardı. Kışlıklarda Nokian WR D4, Continental TS850, Goodyear Ultragrip 8-9, Bridgestone Blizzak LM005 memnun kaldıklarım. Yazlıklarda Continental Conti Premium Contact 6, Goodyear Efficient Grip Performance. Şirket araçlarımda çok yol yaptığımdan hep yaz kış ayrı lastik kullandım. Şahsi aracımda yaptığım km az olduğundan, km dolmadan yıldan dolayı lastik çöp oluyordu. Şu anda şahsi aracımda 4 mevsim Hankook Kinergy 4S2 kullanıyorum. Babamın aracı için Falken AS210 tavsiye ettim onu aldı. Hangi lastik olursa olsun 3. yıldan sonra bitiyor benim deneyimlerime göre. Ne kadar diş derinliği olursa olsun lastik özelliğini yitiriyor.
-
:) arabyı ılk aldıgımda yagmurlu ve karlı havada dıkkat etmıyordum arac dusuk hızda durmadı nasıl olduysa saga solada savurmadı bılmıyorum acemılık, ogundurr az ıslak olsun yol veya karlı asla hızlı gıtmem- birde onume kedı atladı ara sokakda asla 40 ı gecmem. o korku bana yettı
-
hım olabılır sonucta soguk ıklım lastıgı.
-
Fiyat/performans olarak iyi duruyor Falken. Aracımda 2018den kalma Dunlop Sport Maxx 215 45 R18 lastik var,hala gayet iyi durumda ama yeni lastik alacak olsam Falken Ziex Ecorun bunlardan biri olur. Michelin,Pirelli,Hankook,Goodyear 2000TL almak mümkün değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celonfix -- 7 Nisan 2022; 16:51:46 > -
Su kanalı var. Yönlü (directional) lastiklerde su tahliyesi Asimetrik lastiklerdeki gibi olmaz, gördüğünüz derin V şeklinde kanallar su tahliyesine yarar.
-
Falken iyidir. 2 senedir Falken yazlık lastik kullanıyoruz. Sıkıntı çıkarmadı. Diğer aracımıza da almayı düşünürüm. -
Su tahliyesi harika hocam. Conti pc5 lerde su birikintisine girince suyu tahliye edemez araç o tarafa çekerdi bu lastikte öyle bişey kesinlikle yaşamadım.
Ek: bende ankarada 2 yıldır kullanıyorum. Oldukça memnunum. Beni hiç üzmedi. (40bin km civarı oldu)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinTasci -- 7 Nisan 2022; 21:31:36 > -
Türk malı diye bir ürünü tercih etmem .Kaliteliyse alirim.
7 yıl ince falken almıştım sert lastikti -
Ilımam iklimde yaşayan kıyı ege kıyı akdeniz güneydoğu gibi çok sıcak yaz iklimi yoksa fren uzmama problemi bariz olacağınız düşünmüyorum. Ben Kütahya manisa İzmir 3 lüsünde yaşadığı için açıkcası hem kar hem kışın -20 yi Kütahya da hem yazın +45 i izmirde görebiliyorum v3 sık seyahat ediyorum bu yüzden yaz kış ayrı kullanıyorum. -
AS210 eski aracımda bir yıl kullanmıştım. Gayet memnundum. Kış performansı da beklediğimden daha iyiydi. Sonraki yıllarda nasıl olur bilemem tabii.
-
Bu lastikle ilgili ana konu var, oraya bekleriz
https://forum.donanimhaber.com/falken-as210-dort-mevsim-lastik--135602516-17#151814778
Ben de bundan 1 takım alalı 1 sene oldu. Ana konuyu baştan sona okudum. Daha önce Nokian Weatherproof kullandım, 3.senesinde lastik parçalanmaya başladı. Bu aslında çok yumuşak olan kış lastiklerinin de sorunu. Ancak yine de 4 mevsim lastikte böyle bir şey olmaması gerekiyor. Zaten kendileri de durumu anlayıp, hamuru değiştirip (sertleştirip) öyle tekrar çıkardılar. Ancak Nokian'ın fiyatları artık diğer premium markalardan az kalır olmadığı için, günümüzdeki muhteşem ekonomik şartlarla birleşince saçma sapan fiyatlara erişti.
O arada AS210'u buldum.
225-45-18 ölçüde artık fiyatlar iyice manyadığı için, aracıma kışlık-yazlık şeklinde iki takım alamadım, bütçeye göre en fiyat/performans lastiği bu gibi oldu.
40 derece Antalya sıcağında da, karda da kullandım. Herhangi bir salma, saçmalama durumu olmadı.
Yalnızca yeni ıslanmış-çamurlu gibi zeminlerde tutunamıyor. Hoş, bunda hangi lastik nasıl tutunur bilemem ama..
Kısaca lastik kaynaklı bir durum hiç yaşamadım. Yaşarsam alır çöpe atarım zaten, o kadar diyeyim.
-
Sırf bu yorumunuza meraktan bugun yagmur yagdı az bişi yerler ıslaktı dusuk hızda anı fren kızaklama yaptı. ilk defa deneme şansı oldu ortalama olarak yapmıyordu sanırım tozlu ve hafıf camurlu yolda yapıyor bırde benım aracda az kronık sorun i30 larda öyle okumustum ama durma şeklı ıyı 5 cm kızaklama kılıtlemıyor
Sizin yorum bu :)
Yalnızca yeni ıslanmış-çamurlu gibi zeminlerde tutunamıyor. Hoş, bunda hangi lastik nasıl tutunur bilemem ama..
Kısaca lastik kaynaklı bir durum hiç yaşamadım. Yaşarsam alır çöpe atarım zaten, o kadar diyeyim.
-
Bende 6 aydır AS210 kullanıyorum gayet güzel f/p ürünü bir lastik. Yerli malı olması da cabası. -
Zaten artık ülkede zorunlu yerli malı devri başladı premium markaları otomobil sahiblerinin %20si bile zor takar aracına F/P oranı lastikler önümüz 10 yılın en popüler lastikleri olucak. Falken/Dunlop/Lassa arasında dengeler değişeceğine benziyor arar ara
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mhmmd.239 -- 19 Nisan 2022; 23:5:47 > -
herkese söylerım yerlı malı kullanın işsiz kalmayın diye yabancı mara takınlarını anlamıyorum araç sıgrotam vb. kasgo hersey yerlıdır. yerli malı boykot resmen rekabet yaptırır örnek herkes yerlı akaryakıt fırmalarından yakıt alırsa- ondada etkımız olur fırmalar ucretsız yıkmaa vb. bırcok degısık kampanya yapar.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
X marka lastiği 5 yıl kullanmaktansa Falken alıp 3 yılda bir yenilemeyi tercih ederim. Son 10 yılda 300.000km'den fazla yol yaptım. 3. yıldan sonra hiçbir lastikten verim almadım. Özellikle kış lastikleri ilk yıl hepsi çok iyi, 2. sezon iyi kalanlar sadece iyi markalardı. Kışlıklarda Nokian WR D4, Continental TS850, Goodyear Ultragrip 8-9, Bridgestone Blizzak LM005 memnun kaldıklarım. Yazlıklarda Continental Conti Premium Contact 6, Goodyear Efficient Grip Performance. Şirket araçlarımda çok yol yaptığımdan hep yaz kış ayrı lastik kullandım. Şahsi aracımda yaptığım km az olduğundan, km dolmadan yıldan dolayı lastik çöp oluyordu. Şu anda şahsi aracımda 4 mevsim Hankook Kinergy 4S2 kullanıyorum. Babamın aracı için Falken AS210 tavsiye ettim onu aldı. Hangi lastik olursa olsun 3. yıldan sonra bitiyor benim deneyimlerime göre. Ne kadar diş derinliği olursa olsun lastik özelliğini yitiriyor. |
Benzer içerikler
- shell enjektör temizleyici yorumları
- honda civic fb7
- audi a3 paket sıralaması
- hyundai 4 ileri otomatik şanzıman nasıl
- egea 1.3 mü 1.6 mı
- byd 2025
- audi q4 e-tron türkiye fiyatı
- jetour türkiye
- yeni audi a6
- dacia jogger yorumları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X