Şimdi Ara

4 Mevsim Lastik Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2020 model Corolla aracım için 4 mevsim lastik arıyorum.

Bursada yaşıyorum yazları bazen istanbul bazen izmir bazen balıkesire gidebiliyoruz.

Bursada kışları pek kar yağmaz yağsada 1 hafta yağsa o hafta kullanmasak da olur. Kışları bol yağışlıdır yerler genelde ıslaktır. Yazları genelde günler çok sıcakken bazı günler yağmurlu olup yerler ıslak olur. Bahar aylarında da yerler ıslaktır genelde.

Kış şartları ağır olmadığından mütevellit yazlığa yakın 4 mevsim lastik düşünüyorum. Sürekli lastik değiştirme uğraştırıcı geliyor ve 2 ayrı mevsim lastiğin maliyeti de 4 mevsimliğe göre 2 kat oluyor neredeyse.

Önerebileceğiniz lastik var mı? Sessizlik, yakıt tasarrufu ve ıslak zemin performansı iyi olan tercihtir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• up

• Yaz desenli 4 mevsim olarak bildiğim, benim de kullandığım Goodyear Eagle Sport 4 Seasons var. Yazın Antalya'ya gittim, kışın Eskişehir'de kullanıyorum şu anda. Lastik yeni olduğu için 3 sezon kullandım; o yüzden şöyle, böyle diyemem. Şu anda gayet memnunum. Tavsiye etmek veya etmemek için henüz erken ama şu ana kadar bir sorun yaşamadım. Umarım da sorun yaşamam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu an Samsun' dayım. Aracim 2020 0.9 tce Clio 4 joy HB. Aralık 2023'te 4 adet Falken As 210 4 mevsim lastik aldım. 2500 km yaptım. Şimdilik memnunum. 2019 model 3008 dizel aracımda da Continental Crosscontact LX2 4 mevsim lastik kullanıyorum ondan da memnunum. 3008 genellikle Uşak' ta kullanılıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazın dört mevsim lastik sıcak bölgelerde patates olur. O nedenle kapitalizme destek vererek öneride bulunamayacağım.

Benim net tavsiyem kar yoksa kaliteli bir yaz lastiği kullanmanızdır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • smyrna kullanıcısına yanıt
    kışın 4 mevsim lastik kurtarır bundan yana sıkıntım yok da bursanın yazı serttir yazın 40 dereceyi bile geçiyor asfaltta mahvolur gibi geliyor bu yüzden yazlık almaya karar verdim.

• 4 mevsim lastikler; “yazın da kullanılabilen kış lastikleridir”

Yani yazlığa yakın değil, kışlığa yakındır. Sizin için doğru seçim yazlık lastik olacaktır. Kışın atlayım arabama Ankara’ya gideyim demiyorsanız yazlık ideal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arif -- 28 Ocak 2024; 11:32:33 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1 ay önce continental 4 mevsim aldım gayet memnunum.. ıslak yolda yola çok iyi tutunuyor..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.