Şimdi Ara

Falken AS210 Dört Mevsim Lastik (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
422
Cevap
18
Favori
92.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu 4 mevsim lastikler hangi marka olursa olsun iki kış çıkarıyor. 3. Kış kaymaya başlıyor. 4. Kış hiç riske girilmez. Mecburen yeni lastik alacağım. Ortalama bir kışlık lastik takımı da 4-5 bin tl.
    (Merak edenler için gayet az km yapıldı, km kaynaklı eskime değil)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali222 -- 26 Kasım 2022; 1:19:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ali222 A kullanıcısına yanıt
    Goodyear eagle sport 4season yaz ağırlıklı bir lastik. Daha yeni taktırdım ama göreceğiz ne kadar süre gidecek. Kış ağırlık dört mevsimler biraz daha erken bitebilir diye düşünüyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • oquzdag O kullanıcısına yanıt

Falkendan önce de good year vector kullanmıştım. Benim izlenimim en fazla 2 kış kullanılabildiği yönünde. Michelin crossclimate kullananlar da aynısını söylüyor. Bakalım sizde nasıl olacak? Sizin modeli yeni duydum.

Falken AS210 Dört Mevsim Lastik
    Yaz lastiği gibi duruyor. 4 kanallı ve zigzag vakumlar yok. Ben çabuk aşınmaz sanıyorum. Ama tabi yumuşak bir lastik. Araba resmen rahatladı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Hayırlı olsun. Bulunduğunuz şehir çok soğuk değilse rahatça kullanabilirsiniz

Bu arada ben de Sava all weather (4 mevsim) aldım. Piyasaya yeni çıkmış. Falken yerine takacağım. O da yaz ağırlıklı gibi. Bakalım kaç kış gidecek?

Orta segment te bende yeni lastikleri denerim. Ve uzun süredir sadece 4 mevsim kullanıyorum.

As 210 ve laufenn 4 mevsim var şuanda.

Sava 4 mevsimi falken den memnun olmadığınız için mi seçtiniz yoksa yeni deneyim için mi.. .

Sava All Weather, Debica Navigator 3, Goodyear Ve tor 3 aynı mühendislik ürünüdür, sadece Goodyear kauçuk kalitesi olarak öndedir.

Sava ve Debica ise birebir aynı fabrika ürünüdür. Bunlar kış ağırlıklı dört mevsim lastiklerdir.

Bu marka yelpazesinde yaz ağırlıklı dört mevsim lastik Goodyear ES 4 Season (Dunlop All Season Sport)'dur.

• 215/55/17 ebatında as21 maalesef bulamıyorum. yeni üretim durmuş herhalde olan boyut da hep 2020 öncesi diyor. kumho ile buldum uygun fiyatlı ve kaliteli lastik olarak. sanırım onu alacağım.

• Ben de Hankook kinery 4s2 aldım. Bakalım karda kışta ne yapacak. Deseni yazlık lastiklere daha çok benziyor, michelin gibi.

• True_Sun kullanıcısına yanıt

Falken ilk iki kış iyiydi, üçüncü kışı zor çıkardı. Sava all weather hesaplı diye aldım. Nisan 2021 de üretimi başlamış. Henüz kullanıcı yorumu çok az. Dün taktırdım. Lastikçi zigzag vakum kanallar olmadığını karda sıkıntı olacağını söyledi. Açıkçası biraz canım sıkıldı. Dikkat etmemişim, gerçekten yok.

• Bu arada Falken all season almak istesek internette satan yok. Üretimi mi durdu anlamadım. İthalat sorunu var desek, Çankırı'da üretiliyor

Teşekkür ederim cevap için.

Sanırım seneye bende yeni bir takım bakmaya başlayacağım...

Umarim sava dan da memnun kalırsınız...

• Bu arada all season ve all weather lastikler farklı anlam ifade ediyormuş. Farkı anlatan bazı yabancı videolar YouTube da mevcut. Ben farklarını anlayamadım

Savanın meşhur kış lastiği eskimo Hp2'sinde de zigzag yarıklar yoktur, düz çizgi şeklinde yarıklar vardır ve karı böyle tutarlar.. Kış performansı da premium lastiklere taş çıkarır.

Gözle bakarak lastiğin niteliği anlaşılmaz.

Lastikçi dediğimiz kişi de lastik satmayı ticaretini bilir. geri dönüşler olursa ömür ve dayanıklılık konusunda bilgi sahibi olabilir. bunun dışında çoğu lastikten anlamaz..

• True_Sun kullanıcısına yanıt

Teşekkürler. Bakalım karda ortaya çıkacak. Gerçi ağırlıklı eşim kullanıyor, umarım şikayetçi olmaz

• Aynen "lastikçi" ağzıyla iş yapmaktan vazgeçin, itibar etmeyin.

Adamlar ellerindeki lastiği över, elinde olmayanı kötüler. Çok çok azı objektif yorum yapar. Veya yapabilecek kapasitededir.

• SuperVeloceJota kullanıcısına yanıt

Bilgi için teşekkür ederim. Evet onda da gözükmüyor. Aslında lastikciler kendi satmadığı lastikleri genelde kötülüyorlar. İnternetten almamıza da bozuluyorlar.

• Bende 2020 aralıkta almıştım as210'ları bu sene 3.cü kışı görecek bakalım lastik artık düz yollarda bile kalkışlarda patinaj yapmaya başladı bu kışı atlatamayabilir diye düşündüm bende yeni model 4 mevsimlere bakıyorum da fiyatlar fena yükselmiş tanesi bintlden aşağı lastik yok 17.inçlerde

ben geçen kış ankarada karda kullandım. tedirgin olunacak bir durum yok en azından ilk senesindeki tecrübem bu yönde...

sava all weather hem yaz hem kış iyi bir lastik. sadece biraz gürültülü.

Sava zaten kış performansı odaklı bir marka, kış lastikleri de gayet iyidir mesela.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 19can84 -- 20 Aralık 2022; 11:38:31 >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.