Şimdi Ara

falken lastik üzerine düşünceler... (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
447
Cevap
19
Favori
340.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İmkanınız var ise conti veya nokian olabilir.O kadar cıkmayım diyorsanız falken tercih edilebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar yaz için 205/55/17 ölçülerinde falken ziex ze914ec mi alsam, dunlop spfm800 mü ? falken adeti 200 tl civarı, dunlop 250. aralarında pek fiyat farkı yok. etiket değerleri aynı. dunlop hakkında pek inceleme yorum vs yok. falken hakkında genel olarak yorumlar iyi ancak yol tutuşu çok iyi değil diyenler var önceki mesajlarda. kararsız kaldım. yorumlarınızı bekliyorum
  • İki lastik arasında cok buyuk fark olacagını düşünmüyorum.Ze914 kullanıcısıyım henüz negatif bir durumla karşılaşmadım ebat 215/55/16

• quote:

Orijinalden alıntı: soskay

İki lastik arasında cok buyuk fark olacagını düşünmüyorum.Ze914 kullanıcısıyım henüz negatif bir durumla karşılaşmadım ebat 215/55/16

hocam peki xl yanaklı mı ? değilse balon yaptı mı hiç. bir de şehirdışı yolculuk yaptınız mı aldığınızdan beri, yol tutuşu nasıl ?
  • Xl değil arac boş 1600 kg yaklaşık 12bin km yol yaptım sehir içi sehir dışı yol tutuşunda bir eksiklik görmedim ıslak zemini cok seviyor Diyebilirim.Balon veya kopma gibi durumlar oluşmadı.
    Bir ara fotolarını paylaşayım durumları nasıl genel bir bilgilendirme olur.

• quote:

Xl değil arac boş 1600 kg yaklaşık 12bin km yol yaptım sehir içi sehir dışı yol tutuşunda bir eksiklik görmedim ıslak zemini cok seviyor Diyebilirim.Balon veya kopma gibi durumlar oluşmadı.
    Bir ara fotolarını paylaşayım durumları nasıl genel bir bilgilendirme olur.

benim için en önemlisi kuru performansı hocam. ankara çok yağmur alan bi yer değil, yağmurlu havalarda da çok mecbur kalmadıkça çıkmam yani .yılda taş çatlasa 4-5 gün ıslak zeminde kullanıyorum. fotoğraf atarsanız çok makbule geçer
  • Kuru performansıda gayet güzel ankaranın yokuşlarını sever tutuması güzeldir.yozgat bulvarı tecrübem cok olmuştur.

• quote:

Kuru performansıda gayet güzel ankaranın yokuşlarını sever tutuması güzeldir.yozgat bulvarı tecrübem cok olmuştur.

teşekkür ederim. bu arada ali dayı'dan aldınız sanırım siz. ölçüleriniz neydi ve kaça almıştınız ?
  • 215/55/16 700 tl almıştım üzerinden 15 ay geçti tabii. alidayı almıştım.falken ise başkasına yönelmeye gerek yok uygun fiyattır.Hatta kısmet olursa falken wildpeak A/T modelinide almayı düşünüyorum diğer aracıma.265/65/17

• quote:

215/55/16 700 tl almıştım üzerinden 15 ay geçti tabii. alidayı almıştım.falken ise başkasına yönelmeye gerek yok uygun fiyattır.Hatta kısmet olursa falken wildpeak A/T modelinide almayı düşünüyorum diğer aracıma.265/65/17

evet çok uygunmuş. n11'de dahi adeti 190'dan aşağı yok sizin ölçülerin. gerçi kur artışı vs etkilemiştir illa ki. arayıp güncel fiyatı almak lazım
  • Güncel fiyat 215/55/16 181 tl sizin ebat ise 193 tl.yuvarlasanız 750 biter kanımca.Wildpeak at 320 tl 265/65/17 için daha ucuzu yok en yakın 366tl gördüm.

• quote:

Güncel fiyat 215/55/16 181 tl sizin ebat ise 193 tl.yuvarlasanız 750 biter kanımca.Wildpeak at 320 tl 265/65/17 için daha ucuzu yok en yakın 366tl gördüm.

evet ali dayının sitesindeki fiyatlar o şekilde ama en son ne zaman güncellendi acaba ? site pek güncelleniyo gibi durmuyo da :) eğer sitedeki fiyatlar güncelse çok iyi..
  • Güncel wildpeak sormuştum siteye bakmadan 320 demişlerdi.Gidin uğrayın sohbet edin ilgili ve cana yakınlar.

• soskay S kullanıcısına yanıt
    anladım hocam. nisan başı lastik değişim zamanı gidip bi çaylarını içerim. teşekkürler.
  • soskay S kullanıcısına yanıt
    Off Road için 265 taban çok geniş değil mi.
    255 veya 245 taban yeterli olur belki.

http://www.lastikal.com.tr/Falken-265-65R17-112H-Wildpeak-A-T-AT01-4X4-Lastigi

• lordford50 kullanıcısına yanıt
    Aracın orjinal ebatları 265/65/17 belirtilen orjinal ebatları değiştirmeye sıcak bakmıyorum.Aracım Lc aracın gövdesine göre küçük bile duruyor:)

• Mevcutta kullandığım falken ZE914EC 12 bin km geçirdikten sonraki durumları.

falken lastik üzerine düşünceler... falken lastik üzerine düşünceler... falken lastik üzerine düşünceler...undefinedundefined

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soskay -- 9 Şubat 2016; 12:40:26 >

• Ek olarak lastiklerin diş derinliği fabrika cıkışı olarak 8mm dir.Suan lastiklerim 6mm de.Minumum 2 yıl daha kullanabilirim.Yasal zorunluluk 1,6mm yalnız güvenlik adına 3mm altına düşmesi halinde değiştirmek saglıkşı olacaktır.

• quote:

Aracın orjinal ebatları 265/65/17 belirtilen orjinal ebatları değiştirmeye sıcak bakmıyorum.Aracım Lc aracın gövdesine göre küçük bile duruyor:)

off roud açısından demiştim.
    Lastiklerden memnunsanız değiştirmeyin tabi.
    LC gerçekten çok büyük ve güzel araç. güle güle kullanın.
    285/65/17 de kullanıyor.
    2007 den eski kasa ise 225/65/17 felan kullanıyor.
    motora göre de değişiyor tabi.
    http://www.auto-data.net/tr/?f=showSubModel&modeli_id=438
    http://www.auto-data.net/tr/?f=showCar&car_id=3678
    http://www.auto-data.net/tr/?f=showCar&car_id=3681

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.