Şimdi Ara

fallen angel lütfen bakınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu abys in 19, katında ki fallen angeller cok güçlümü acaba ben bu akşam denicemde 61 lwl blade master +7 raptor +6 pouldron shell +7 çitin set
    atack 2k defans 1k kesebilrmyimi acaba acele plz

• arkana bi healer al rahat kesersin 960 da olur saydıklarına göre iyisin ve kesersin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RentzusuKen -- 2 Haziran 2006; 10:39:09 >
  • Hertürlü kesersin sorun çıkmaz ama heallerın dikkat etsın fazla yaklaşmasın.
  • onları ben ezik halimle arkamda healırla kesiodum sen rahat rahat kesersin. hatta dalga bile geçersin
  • tmm şimdi denicem ama pelerin gorevini yapabilirmiyim acaba bu halimle
  • pelerin takım oyunu. o sana baglı deil. diger elemanlarda önemli
  • GİT VE PARÇALA O FAİLENLERİ
  • fallen çok fazla vurur söyleyim sana biz çok kesdik 61lvl warior vardı arkadaş 1920 i 3-4 sn kaçırırsa yatarsın kendini garantiye al
  • Canın düşerse priesti bekleme pot bas..... pelerin görevinde arkanda sağlam 2 healer olursa yatmazzsın (kesersin demiyom bak, çünki rogueler felan da önemli o görevde)
  • Fallen Angel 400-450 vurur ve nadiren de 800 civarı vurur. Ama vuruş aralığı dardır. Yani seri vurur. Tek 1920 healerla kesebilirsin ama arada kalma, tek tek çekerek kes. İkisi birden dalarsa şansın yok. 20 K canı var ama defansı yüksektir, DM ye vurduğun kadar vurabilirsin. Ben Apos a 5000 vuruyorum spike la Fallen a 2400. Yarı yarıya yaklaşık, sen de buradan hesap edebilirsin

Biz 2 gün önce yarım saat kestik, 1 tane warrior shell düştü. Shell de düşüyo yani fallen dan ve DM kadar da zor deil. Ama arada karşı ırk gelip gıcıklık yapabilir. 3-5 kişilik parti iyi olur

Kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stalkerx -- 2 Haziran 2006; 17:50:32 >
  • shell düşüomu gerçekten. ben pek bişi bilmiorum droplarıda. arkadaşlar oraya beni ts ve +9 için götürüolar ben kesiom. ama artık çıkmam ordan shell düşüosa.
  • dalgami geciyorsun hava mi atiyorsun

buff heal ile cok rahat

• quote:

Orjinalden alıntı: BLUE_WOLF

GİT VE PARÇALA O FAİLENLERİ

seni parçaladılar sanırım çok sinirlisin
  • 1920 2 tane saldırmadıkça gereksiz. 61+ chtn+7 setli rogue 960 heal ile rahat öldürebiir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.