Bildirim
Fallout 3 Survival Edition PS3 versiyonu tükendi !
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
saat cok hosuma gitti, almak istiyorum -
çıkmadanmı tükendi nasıl oldu -
herkes on-siparis verdi -
senditte falan hala sipariş alınıyor bitti filan yazmıyordu -
saat gerçekten çok hoş. -
madem orjinal aliyoruz ps3 oyunlarimizi ben bircok firmadan bu sekilde bundle paketler bekliyorum. tabi ki oyunlarin fiyatlarini fazla sisirmeden. ne bilim mesela pes 09 topu, tekken fincani, resistance bulasik deterjani filan -
quote:
Orjinalden alıntı: zebani666
madem orjinal aliyoruz ps3 oyunlarimizi ben bircok firmadan bu sekilde bundle paketler bekliyorum. tabi ki oyunlarin fiyatlarini fazla sisirmeden. ne bilim mesela pes 09 topu, tekken fincani, resistance bulasik deterjani filan
-
quote:
madem orjinal aliyoruz ps3 oyunlarimizi ben bircok firmadan bu sekilde bundle paketler bekliyorum. tabi ki oyunlarin fiyatlarini fazla sisirmeden. ne bilim mesela pes 09 topu, tekken fincani, resistance bulasik deterjani filan
Bulaşık deterjanını okudğum anda bittim! -
Saat süpermiş yaaa -
quote:
Ben half life levyesi bekliyorum. -
eeee koymuşken killzone de roket atar koysun balkondan bir kaç ev indireyim -
çok yaratıcısın okurken koptum valla.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X