< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Fallout 4 Next gen güncelleme hakkında
-
-
şimdiden net bir şey söylenemez ama büyük ihtimal mod desteği devam eder diye tahmin ediyorum.
-
PS de oyuna Türkçe yama yapılıyormu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Yapılıyor yalnız Kupa(Trophy) sistemini deaktif ediyormuş sanırım.
Vay be çok güzel yeni nesil güncellemesi gelirse Türkçe olarak oynarım o zaman, daha önce oynamadım bu oyunu
Oyunu şimdiden indirip sıkıntı olmasın diye güncelleme yapmamak da mantıklı. Bradalar adlı kanalda eski modlar desteklenmeyebilir diye bir bilgi gördüm.
Fallout London diye yeni bir mod yapıyormuş ancak, yapılan değişikliklerin temelde modu bozacağından süreci durdurmuslar. Bu güncellemenin bazı uyumsuzluk sorunları veya bazı performans aksaklıkları kadar basit olmayacağını düşünmekteymiş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oyungazi -- 16 Nisan 2024; 1:37:1 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyunun yeni sürümünü indirip deneyen oldu mu? Türkçe mod çalışıyor mu ?
Türkçe mod çalışıyor ama yeni gelen görevlerde Türkçe mod yok şimdilik doğal olarak yalnız oyun hala PS4 olarak gözüküyor bende ve 30 FPS..
Plus kütüphanesinden indirmiştim.
Teşekkürler bilgi için
Baktığım kadarı ile ps5 versiyonu yüklemek için satın alınmış olmalı oyun, üzdü maalesef :D indirim bekleyecez. Ps5 versiyonunu yükleyip türkçe modları ve diğer modları deneyip yazarsanız süper olur.
-
-
-
Hocam peki diğer modlarda sorun var mı çalışıyor mu baktınız mı,bir de Boston bölgesinde oyun çöküyordu o bölgede oynama imkanınız oldu mu
Başlarına baktım biraz modlar da sorun yok şuanlık next gen güncelleme baya fark etti yani
Oyun zaten çok iyiydi ama ben bir türlü çökmeler sebebiyle oynayamadım, modlarda çalışıyor ise süper ✅
Bilgiler için sağolun hocam
Oyunu ps plus extra ile indirmiştim ama maalesef ps5 upgrade gelmiyor ve standart sürüm 500tl ama plus versiyonunu store dan görüntüleyince 80 lira gösteriyor bende meraktan satın aldım ve ps5 versiyonuna ücretsiz güncelleme yaptı bilginize.
-
Ben de görünmüyor hiç 499 TL olarak görüntülüyor sadece plustan kaldırmışlar zaten
-
Ben de PS Plusta oyun görünmüyor bile ben de mi sıkıntı var dün görüyordum güncelleme sonrası kaldırmışlar plustan sanki oyunu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- ghost of tsushima destan modu nedir
- horizon zero dawn remastered türkçe
- en iyi ps5 oyunları
- witcher 1 remake
- witcher 4
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X