Şimdi Ara

Fallout 4 Next gen güncelleme hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
2
Favori
2.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 25 nisan da büyük güncelleme geliyor merak ettiğim konu şuan yeni nesil konsollar da olmak üzere oyun da mod desteği var en önemlisi türkçe yama güncelleme den sonra mod desteği devam edicekmi tr oynamak istiyorum tekrar dan bilgisi olan veya benim gibi düşünler bu konu hakkın da yorumlar bekliyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• şimdiden net bir şey söylenemez ama büyük ihtimal mod desteği devam eder diye tahmin ediyorum.

• Deswaaa kullanıcısına yanıt
    PS de oyuna Türkçe yama yapılıyormu

• supressor kullanıcısına yanıt
    Fallout 4 Next gen güncelleme hakkında Fallout 4 Next gen güncelleme hakkında

• supressor kullanıcısına yanıt
    Yapılıyor yalnız Kupa(Trophy) sistemini deaktif ediyormuş sanırım.

Vay be çok güzel yeni nesil güncellemesi gelirse Türkçe olarak oynarım o zaman, daha önce oynamadım bu oyunu

• Oyunu şimdiden indirip sıkıntı olmasın diye güncelleme yapmamak da mantıklı. Bradalar adlı kanalda eski modlar desteklenmeyebilir diye bir bilgi gördüm.

Fallout London diye yeni bir mod yapıyormuş ancak, yapılan değişikliklerin temelde modu bozacağından süreci durdurmuslar. Bu güncellemenin bazı uyumsuzluk sorunları veya bazı performans aksaklıkları kadar basit olmayacağını düşünmekteymiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oyungazi -- 16 Nisan 2024; 1:37:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun yeni sürümünü indirip deneyen oldu mu? Türkçe mod çalışıyor mu ?

• oyungazi kullanıcısına yanıt
    Türkçe mod çalışıyor ama yeni gelen görevlerde Türkçe mod yok şimdilik doğal olarak yalnız oyun hala PS4 olarak gözüküyor bende ve 30 FPS..

Plus kütüphanesinden indirmiştim.

• brnbry kullanıcısına yanıt

Teşekkürler bilgi için

• Baktığım kadarı ile ps5 versiyonu yüklemek için satın alınmış olmalı oyun, üzdü maalesef :D indirim bekleyecez. Ps5 versiyonunu yükleyip türkçe modları ve diğer modları deneyip yazarsanız süper olur.

• Bakıcam inince

• Tr mod oluyor sorun yok çok şükür ya dizideki oyuncuların modları gelmiş hemen 😂

Hocam peki diğer modlarda sorun var mı çalışıyor mu baktınız mı,bir de Boston bölgesinde oyun çöküyordu o bölgede oynama imkanınız oldu mu

• Başlarına baktım biraz modlar da sorun yok şuanlık next gen güncelleme baya fark etti yani

Oyun zaten çok iyiydi ama ben bir türlü çökmeler sebebiyle oynayamadım, modlarda çalışıyor ise süper ✅

Bilgiler için sağolun hocam

• Oyunu ps plus extra ile indirmiştim ama maalesef ps5 upgrade gelmiyor ve standart sürüm 500tl ama plus versiyonunu store dan görüntüleyince 80 lira gösteriyor bende meraktan satın aldım ve ps5 versiyonuna ücretsiz güncelleme yaptı bilginize.

• Antrim A kullanıcısına yanıt

Ben de görünmüyor hiç 499 TL olarak görüntülüyor sadece plustan kaldırmışlar zaten

• Para verip almayın. Ps plus sürümü de update i alacak

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Outlaw-E kullanıcısına yanıt

Ben de PS Plusta oyun görünmüyor bile ben de mi sıkıntı var dün görüyordum güncelleme sonrası kaldırmışlar plustan sanki oyunu

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.