Şimdi Ara

Fallout 4 [PS ANA KONU] | Rehber ilk sayfada (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.474
Cevap
26
Favori
61.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BadGuy

Bu dediğiniz bazı oyunlar için doğrudur hocam ama fallout 4 için değil bence. Yeni nesil demeye bin şahit ister, geçen nesildeki grafik motorunu cilalayıp üstüne ekstra ışıklandırma eklemiş ve sunmuşlar. Bethesda hep böyleydi, geçen nesilde de optimizasyon sıkıntısı oldu oyunlarında.

Adamların grafik pek umrunda değil demekki grafik takıntısı olanlar almasın der gibiler oyunu..
  • quote:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armag3d0N -- 31 Ocak 2020; 19:50:31 >
  • Dark Saga kullanıcısına yanıt
    Grafik benim icin o kadar problem degil zaten, boyle grafige boyle optimizasyon sorunlari insani cileden cikariyor.
  • Oyuna Power Armorla avantajlı başlamak isteyen?

Buraya tıklayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: BadGuy

Grafik benim icin o kadar problem degil zaten, boyle grafige boyle optimizasyon sorunlari insani cileden cikariyor.

Artık onuda göz ardı etmezler bi güncelleme ile düzeltirler hemen, bi zahmet.
  • HajHaj kullanıcısına yanıt
    Çıkış tarihinde mi eklenmişti Witcher 3, yada kaç gün sonra eklendi ben de endonezyadan alıcam da bir sorayım dedim.Fallout'ta benzer olur muhtemelen
  • Çıkış tarihinde eklenmişti.
  • Armag3d0N A kullanıcısına yanıt
    tahocam bunlar gerçek mi? tamam grafik öenmli değil dedik Fallout 4 filan dedik ama bu PS2 grafikleri nedir ya. Adamlar Fallout adının üstüne yatmaya başladılar. Rezillik bence. Tabii ki herkes için durum aynı değil ama oyun efsane diye de böyle sacma grafikler kabul edilemez. Yeni nesildeyiz sonucta. Adama o zaman şu grafiklerle neden PS3 ya da X360 a cıkmadı diye sorarlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gran Turismo 7

tahocam bunlar gerçek mi? tamam grafik öenmli değil dedik Fallout 4 filan dedik ama bu PS2 grafikleri nedir ya. Adamlar Fallout adının üstüne yatmaya başladılar. Rezillik bence. Tabii ki herkes için durum aynı değil ama oyun efsane diye de böyle sacma grafikler kabul edilemez. Yeni nesildeyiz sonucta. Adama o zaman şu grafiklerle neden PS3 ya da X360 a cıkmadı diye sorarlar

Gerçek. Oyunun full sürümü bu şekilde.
  • quote:

biraz canlı yayın izledim. dediğin gibi ps2 grafikleri gibi olmuş oyun. yeni nesil oyunlara benzemiyor.
  • Oyunu alamiyorum 209 tlye? Daha dogrusu store da sadece 297 tl deluxe var 209 luk normal paket yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Danny Santos -- 9 Kasım 2015; 21:10:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Texturelerin yüklenmesinde gecikme oluşuyor o sırada çekilmiş bir görüntü, Onun dışında oyun iyi görünüyor denilemez zaten 10 yıllık oyun motoru kullanmışlar çok fazla bug var ve optimizasyon sorunlu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi There goes your life -- 9 Kasım 2015; 21:27:20 >
  • Videolar genellikle kötü gözükür. Birebir canlı oynadığınızda grafiklerin çok iyi olduğunu o zaman anlarsınız. Şimdiye kadar hep böyle oldu.

Bence Dying Light gibi olacak grafikleri.
  • Bu oyunu 209 tl ye store dan alabilen var mi?

• Grafiklerin bu kadar kötü olacağını düşünmüyorum. PS3'teki Fallout grafiklerinden daha iyisi olacağı kesin, bu yüzden Fallout oyuncularının beklentilerini karşılayacaktır.
  • Şaka gibi ama bu sorunu benden başka hicbir türk konuşmuyor redditte falan konusu açılmış oyunun standart versiyonu preorder edilmiyor,yav bide bu oyunun oyuncusu özel diye asip kesenler o kadar fallout aşığı olupta oyunu 3 saat sonra oynamayacaklar heralde,bu konuda badboy dışında kimse pre order etmemiş sanırım oyunu.

• Oyunu oynayan arkadaşlar varmı ve oyun hakkında yorumları nelerdir ?

• Bu oyunu dünya ile aynı anda Türkçe oynamak isterdim,ama hayat şartları artık fallout 5 i bekleyeceğim

• Danny Santos kullanıcısına yanıt
    Oyunun standart versiyonu ön siparişe çoktan açıldı. Sipariş geçenler ön yüklemesini de bitirip kilidin kalkmasını bekliyordur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: avei21

daha önce hiçbir fallout oyunu oynamadım ve izlediğim videolarda hep fps oynanıyordu.. oyun tps oynanıyorsa alıp oynarım.. fps oyun oynayamıyorum bir süre sonra baş ağrısı ve bulantı yapıyor bende

Hocam onceki oyunlar hem fps hem tps olarak oynaniyordu f4 te muhtemelen oynanacaktir. Yanliz bethesda tps kamera acısı yaratmak konusunu yıllardir cözemedi. Ornegin karakterin bir agirligi yok gibidir tps kamerada. Umarim bu oyunda bu sorunu cozmuslerdir..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.