Şimdi Ara

Fallout 4 [PS ANA KONU] | Rehber ilk sayfada (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.474
Cevap
26
Favori
61.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Grafikleri oynanmayacak gibi değil ps3.25 gibi birşey ama hersey cok detaylı her eşya biyere sakladığınızda kaliyor falan bildiginiz seyler. Güzel olacak gibi duruyor crafti vs. Uykum vardi zaten devam edemedim cok yarın temiz kafayla oynarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fallouttan grafik bekleyen adamlar görüyorum.
    Bide oynanmayacak düzeyde diyip satışa çıkarmış adam.
    Bunlarla aynı forumda takılıyoruz biz de işte.
    0 oyun geçmişi.
  • PS4 için almak istediğim bir oyundu fakat videolarda 3 platformda da grafiksel olarak gerçekten kötü görünüyor. Bu oyuna haksızlık etmişler resmen. Yeni bir Fallout oyunu yapıyorsun ve eski nesil grafik motoru kullanıyorsun. İnanılır gibi değil. Her ne kadar grafikleri takma desem de göze çok batıyor (videolardan gördüğüm kadarıyla). Sanırım PS4 için para vererek alacağım bir oyun olmayacak. Bunun yerine ps4 te başka oyun alırım. Büyük ihtimalle bunu da PC de oynarım.
  • Tamam her sey grafik degil de arkadas bu nedir yahu yil olacak 2016 bir standardin olmasi lazim artik. Yeni nesildeki en kotu gorunuen oyunlardan biri kesinlikle. Pc ile konsol arasindaki grafik farki da cabasi.
  • Daha bu Yaz Fallout 3 oynadım yaklaşık 80 saat. En sorunlu olduğu platform olan PS3'te. Fallout oynayan, seven insanlar grafiklere pek takılmaz, hatta hala izometrik bakış açılı 98 oyunu Fallout 1'i oynayan insanlar var PC'de ki, onu da biraz oynadım bu yaz. Ne grafiğe, ne teknik problemlere takıldım. Bu oyun da zaten aldığı notlarla iyi bir oyun olduğunu kanıtladı. Bence grafiklerden tatmin olmayanlar başka oyunlara baksın...
  • Oyunda diyaloglar fazla sanırım devamlı konuşuyordu karakter

• Sabah işe gitmeden önce hızlıca açıp baktım oyuna. Grafikler videolardaki gibi değil daha iyi. Fallout u dört gözle bekleyen herkesi tatmin edecektir diğerlerini bilemem.
  • Dün akşam 195 tl'ye Tr bandrollü olarak oyunu aldım. Daha önce fallout serilerini oynamaamıştım ve hakkında pek bir bilgim yoktu bu sebeple nedir bu fallout sevdası, çılgınlığı diyordum kendi kendime ve tamamen meraktan oyunu aldım.

Oyun daha kurulum aşamasındaki oyun anlatımıyla beni kendini çekmeye başlamıştı. İlk açılıştaki karakter yapılandırması ve diyalogları ile de daha sıcak bakmamı sağladı. Aslında bem grafikçi biriyim yani oyunlarda grafik ararım ama bu oyunda grafiklerin çok iyi olmamasına rağmen bunu hiç aramadım çünkü oyun sizi grafikleri düşünmenize itmiyor. Yapacak öyle çok şey, efsane bir crafting sistemi, çok geniş bir harita varki, Diyaloglar vs derken tamamen oyuna kaptırıyorsunuz kendinizi.

PS4 te şuan fps düşüşü, bug vb birşeyle karşılaşmadım gayet stabil gidiyor. Daha ileride ne olur bilemem çünkü daha yolun çok başındayım.

Kendimce gördüğüm tek eksiklik co-op olmaması. Co-op campaign gibi birşey düşünülebilirdi. Craft ettiğiniz silahlarınız inşa ettiğiniz yerleşim yerleri vs gibi faktörleri birebir arkadaşlarınızla paylaşabilir birlikte survival'ı yaşayabilirdiniz. Hatta bir crew bile kurabilirdiniz. Bakınız burda amaç death-match değil, Birlikte birşey inşa etmek oluşturmak ve hayatta kalmak.

Sonuç olarak değerlendirecek olursam mod destekleriyle ve senaryosuyla uzun uzun oynayabileceğimiz ve parasının hakkını veren bir yapım gibi duruyor.

• Şaka gibi yorumlar gerçekten, elinize ilk iki Fallout'u tutuştursak köşe bucak kaçacaksınız demek ki tüm yeni nesil RPG'leri 5 ile çarpacak kadar zengin içeriğe sahip olmasına rağmen.

RPG oynamak bu değil a dostlar, bu türden uzak durun derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: canikoblivan

Şaka gibi yorumlar gerçekten, elinize ilk iki Fallout'u tutuştursak köşe bucak kaçacaksınız demek ki tüm yeni nesil RPG'leri 5 ile çarpacak kadar zengin içeriğe sahip olmasına rağmen.

Ne alaka ilk iki Fallout'un çıktığı platformla bu bir mi? Grafikçi biri değilim ama bu grafikler (videolardan, ekran görüntülerinden vs. gördüğüm kadarıyla) standardın çok altında. Standart grafiğe kimse bir şey demezdi ama hem grafikler bu kadar düşük hem de fps/loading problemleri oluyorsa yapımcının eleştirilmesinden doğal ne var? Bari akıcı oynasaydık şu grafiklerle de tadını çıkarsaydık oyunun. Ben grafikleri görünce neyse en azından loadingler yüzünden oyundan soğumadan doya doya oynarız diyordum adamlar onu bile becerememişler. Size kalsa hiçbir oyuna laf söyleyemeyeceğiz.

• ofisteki bilgisayarımda fallout 2 kurulu. abartmıyorum öğrencilik yıllarım dahil en az 200 kez oynamışımdır. değişik özellikteki karakterler, değişik silah ve yoldaşlar. iyi veya kötü tarafı hepsini denedim. dün oynarken görmediğim bir görev ve mekanla karşılaştım :) Fallout4 beni çok uzun süre oyalar Allah ömür verirse. grafik bu dönemde insan arıyor biraz. çatışma ortasında fps düşerse can sıkar. onun dışında şahsen beni hiç etkilemez. bir kaç gün içinde oyunun konusu ve görevleri hakkında konuşmaya başlarız. ilk bi kaç gün grafik konuşulur normaldir. sabit oyuncular baş başa kalırız çok sürmez :D
  • quote:

Şaka gibi yorumlar gerçekten, elinize ilk iki Fallout'u tutuştursak köşe bucak kaçacaksınız demek ki tüm yeni nesil RPG'leri 5 ile çarpacak kadar zengin içeriğe sahip olmasına rağmen.

Hay ağzına sağlık..
  • Bloo. kullanıcısına yanıt
    usta ben o tarz, oyun yorumlayıp puan veren sitelere, oyun firmaları/yapımcıları tarafından ciddi paralar verildiğini düşünüyorum.
  • Son birkaç mesajda gördüğüm Pipboy'lar konuya gelmeye başlamış sonunda

Oyunu temin edebilsem, çevremden edindiğim izlenimleri bırakıp yorumlamaya geçeceğim ama İzmir'e hala gelemedi oyun

Kendi fikrimi söylemek istiyorum şu grafiklere çok takanlarla ilgili. Bu oyunun ilk 2si izometrik açıdan 5 piksellik adamı yönettiğin,zamanında çığır açan bir oyundu. Zaten seriye hakim biri grafiklerin bu kadar üstünde durmayacaktır. Tek diyeceği "Daha iyi olabilirdi." Fallout 4 , Withcer 3teki gibi durup manzara seyredebileceğin bir oyun olamaz. Zaten Post apokaliptik bir dünya. Yani ortada kuraklıktan,yıkıntılardan fazla birşey yok.

Olay teknik detaylara gelirse zaten 10 sene önceki grafik motorunu kullanacağını biliyorduk. FPS düşüşleri ve uzun yükleme ekranları içinse bir yama yeterli olur ( Örnek : Bloodborne ) Kaldıki Bethesda buglarıyla ünlü bir firma maalesef. Oyuna kekremsi bir tat katıyor bence. ( Skyrim'de eğlenceli duruyordu)

Fallout 4ten beklendim bana hikyayeyi nasıl sunduğu ve bunu sandbox oyun yapısına ne kadar yedirebildiği.

GOTY için ortalık bayağı kızışacak gibi duruyor

• Fallout seven milyonlar zaten grafikleri önemsemez. Tabikide yeni nesilde daha iyisini görmek isteriz ama eldeki bu şimdilik. Zaten kendimden örnek vereyim eski nesildeki toplam 250 saatlik fallout 3 ve new vegas deneyimimden sonra bu grafikler bile gözüme iyi gözüküyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onlara kalsa bütün oyunların grafikleri kötü, bütün oyunlar kötü..

HATER'lık da bir yere kadar... Her şeyden nefret ediyorlar Dünyadaki her şey kötü

Tabi ki Hater'ları ciddiye almıyoruz. Alan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 10 Kasım 2015; 10:48:40 >
  • ah bir rehber hazırlayan çıksa içimizden
  • quote:

Orijinalden alıntı: UyGaR___

ah bir rehber hazırlayan çıksa içimizden

Bu oyunun neresine rehber hazırlanabilirki? Sırf karakter yaratmadaki Perkleri ele alsak saatlerce konuşuruz. Detaylı bir rehberi bir süre sonra yabancı sitelerden bulacağımıza eminim ama türkçe olarak birilerinin oturup zaman harcaması gerekir bu konuda. Belki bazı inceleme siteleri konuya değinir.

• Birazdan moral bozucu bir paylaşım yapacağım, hazır olun =)

• quote:

Birazdan moral bozucu bir paylaşım yapacağım, hazır olun =)

eyvah eyvah
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.