Şimdi Ara

Fallout 4 [PS ANA KONU] | Rehber ilk sayfada (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.474
Cevap
27
Favori
61.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: canikoblivan

Buyrunuz:

http://imgur.com/a/xMjPE

aman tanrıım :)
    yapan kişi dünyanın en düşünceli insanı olsa gerek hocam çok şanslısın :)
  • Bu nasil bir fanboyluksa artik, gozleri kor etmis anlasilan. Hayatimda Fallout fanboylari kadar koru korune oyun savunan gormedim. Nasil bir fetishismdir bu Bethesda oyunlarina karsi bilinmez.

Yasim 28, Fallout'u, Skyrim'i, Oblivion'u da severim, oynarim. Hani allahtan yasim ufak degil yoksa hemen bebe muamelesi yerdim, bu cocuktur oyundan anlamaz denirdi. Malumunuz forumun klavye dell kanlilari bu yola sıkca bas vururlar. Bu oyunu da tabi ki alip suyunu cakaracagiz RPG seven biri olarak. Fakat yil olacak 2016, adam 97'de farkli bir firma tarafindan cikmis tamamen farkli oynanis sistemine sahip oyunla karsilastiriyor. Bu nasil bir mantiktir? Sorarlar adama o zaman neden yeni konsol aliyorsun? Oyunlarin gorselleri neden gelisiyor? Madem grafik onemli degil, 97'deki sistemlerle cikarsinlar Fallout 4, 5, 6... izometrik kamerayla. Ayni adam baska oyunun konusunda grafikler kotu diye demedigini birakmiyor.

Yok neymis efendim Falloutun grafikleri onemli degilmis! Daha neler, fanboylugun da bu kadari. Bu durum malesef dunya genelinde boyle, Bethesda'nin grafik ve teknik konusundaki basarisizligi acik sekilde ortadayken elistirilmiyor, adamlar da haliyle hic bir sekilde kendilerini gelistirmeye calismiyor. Acin bakalim 10 yil once cikmis Oblivion, bu firma 10 yilda ne kadar yol katetmis teknik anlamda bir inceleyin. Bu oyun soylediklerine gore 7 yildir yapimdaymis! 7 yilda yapabildikleri en iyisi bu. Aynisini baska bir firma yapsa yerden yere vurular eski motor kullaniyor diye.

Sahsen Witcher sirisini oynadiktan sonra Bethesda oyunlarina olan asri ilginin buyuk bir kisminin reklamlarin sonucu olduguna inanmaya basladim, malesef bu durum git gide de kotulesiyor. artik 10 yil sonra bir sonraki nesilde bile ayni motorla yeni bir Fallout cikartip onunuze koyarlar, siz hala savunursunuz, nede olsa grafiklerin Hic bir onemi yok, nedense bu kural sadece Bethesda oyunlari icin gecerli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MiQelangelo -- 10 Kasım 2015; 13:57:28 >

• quote:

Buyrunuz:

Bende mi sıkıntı var fotoları göremiyorum.

Yanlız içeriği anladım pipboy felan güle g0le kullanın hocam
    Fallout 4 [PS ANA KONU] | Rehber ilk sayfada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Takip.

• vpn ile bakın, mobil operatörler tarafından yasaklı imgur güzel ülkemizde.
  • quote:

Buyrunuz:

Oyunlar size mi geldi hocam bu arada?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Machiavelli. -- 10 Kasım 2015; 14:08:26 >
  • MiQelangelo kullanıcısına yanıt
    hocam uzak çizimler, karakter detayları, kaplamalar falan sırıtıyor tamam da dediğimiz şu. önemli değil :) yani kritik değil onlar yok diye oyun oynanmaz halde değil, biz evrenini seviyoruz fallout un. evet kötü grafikleri. ama benim almamı engellemeyecek. ok?
  • quote:

Orijinalden alıntı: UyGaR___

vpn ile bakın, mobil operatörler tarafından yasaklı imgur güzel ülkemizde.

Saol hocam da görmez olaydım ya bunlar nedir, cinayet işlettirir

• konuşantahta kullanıcısına yanıt
    Tabii ki alin, biz de aliyoruz. Yilin en iddiali oyunlarindan ve inceleme puanlari da az cok fikir veriri zaten nasil bir kalitede olduguna dair. Fakat burada "Fallout'ta grafiklerin onemi yok" "grafik onemseyen oyundan anlamaz" gibi basit, son derece mantiksiz yorumlar artik baymaya basladi. Bir oyunun eksigini de artisini da yazin, yoksa firmalar gelismez, "onemli degil" deyip gecerseniz hic bir firma daha iyisini yapmaya ugrasmaz, hep ayni yapimlari cilalayip onumuze sunarlar nasilsa herkes memnun adamlar neden daha cok para harcayip kendilerini yorsun ki. Fanatiklik iyi bir sey degil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MiQelangelo -- 10 Kasım 2015; 14:08:00 >
    İnsan olmak ne de güzel bir şeydir ki herkesin kendine ait bir fikri, ve bu fikirleri ifade edebilme özgürlüğümüz var.

• Bana geldiler evet, arada ticaretini yapıyorum bu tarz limitli sürümlerin =)

hocam ben zaten konsol alarak bana verilene razı olacağımı baştan belli etmiş kitledenim :) pc kısmında gayet güzel grafikler elde ediyorlar falloutla da. elde patladı zaten konsol tarafı donanım konusunda. söylediklerim hep şahsi şeyler. siz "bu konsolda bu grafik mi olur kardeşim" tepkisini koyun firmalarda gelişsin. ben biliyorum bu konsolda bundan iyisine pek imkan yok :) kolay gelsin
  • UyGaR___ kullanıcısına yanıt
    AYNEN bostonda yaşayan insanlar fallout 4 oynarken yabancılık çekmezler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exclusive.Gamer -- 10 Kasım 2015; 14:32:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: venomstr

Onlara kalsa bütün oyunların grafikleri kötü, bütün oyunlar kötü..

HATER'lık da bir yere kadar... Her şeyden nefret ediyorlar Dünyadaki her şey kötü

Tabi ki Hater'ları ciddiye almıyoruz. Alan var mı?

Hater'in anlami nefret eden degil kardes, bilmedigimiz kelimelerin anlamlarini kullanmasak daha iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: Primarch

quote:

Orijinalden alıntı: venomstr

Onlara kalsa bütün oyunların grafikleri kötü, bütün oyunlar kötü..

HATER'lık da bir yere kadar... Her şeyden nefret ediyorlar Dünyadaki her şey kötü

Tabi ki Hater'ları ciddiye almıyoruz. Alan var mı?

Hater'in anlami nefret eden degil kardes, bilmedigimiz kelimelerin anlamlarini kullanmasak daha iyi

http://onlineslangdictionary.com/meaning-definition-of/hater

• Primarch P kullanıcısına yanıt
    ya işiniz mi yok :D arifin golü ararken nerelere geldik
  • Oyunun hikayesi fallout 3 ile alakali mi beyler? direkt 4ten baslasak bi sey kaybeder miyiz?

• Ben bu forumda henüz hiçbir oyunun beğenildiğini görmedim daha ya grafikten dem vurulur ya hikayeden armutun sapı üzümün çöpü misali memnuniyetsiz insanlar topluluğuna döndü forum. MgsV konusuna oyunu almadan baktığımda öyle yorumlar gördüm ki oyunu geçtim adam hayattan soğutmuş milleti. Ona rağmen aldım oynadım oyuna hayran kaldım onu bitirince bunu alacağım bakmayın kimsenin ne söylediğine oyunu oynayacak olan sizsiniz alın oynayın keyfinize bakın.

• millet grafik geyiğini bırakında oyunu oynayanlar patch geldimi kaç gb frame düşüşleri düzeldimi biraz alacak insanlara yardımcı olun lütfen
  • İyi RPG oyunu kötü grafiklerle çıkmalı diye bir kural mı var? Roman okumuyoruz oyun oynuyoruz. Tabi ki o dünyayı günümüz teknolojisiyle standart kalitede grafiklerle sunabilirler. Bunu yapmıyorlarsa sizin söyleminizle RPG oyunları kötü grafikli olmalı düşüncesinden kaynaklanmıyor. Bundan 15 sene önce oyun o grafiklerle çıkıyorsa o zamanın şartlarından dolayı o şekilde çıkıyordu. Grafik siz kabul edin veya etmeyin ne tür oyun olursa olsun, oyun zevkini arttıran bir unsurdur. Bu körü körüne savunma nedir anlamıyorum. O zaman oyun ilk çıktığı grafiklerle çıksın hiç gelişmesin. Oyundaki kaplamalar çok çok kötü. Oyunu pc de oynayacak olmamın sebebi de belki bunu toparlayacak bir grafik modu çıkar diye.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.