Şimdi Ara

Fallout 4 [PS ANA KONU] | Rehber ilk sayfada (67. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
1.474
Cevap
26
Favori
61.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: CheKD

quote:

Orijinalden alıntı: Dominator0

quote:

quote:

arkadaşlar kutulu sürümü 60 liraya buldum sıfır jelatinli adamın elinde tek kalmış alsam mı? Haftaya 1 aylığına tatile gidicem internet de yok, konsolu alıcam sadece, oynamış ve bitirmiş olan arkadaşlardan yorum bekliyorum teşekkürler şimdiden

Tatile bu oyunu alıp gidersen tatil yapamazsın.
    Oyun dolu dolu bir oyun,RPG ögeleri olarak her ne kadar serinin eski oyunlarına kıyasla zayıf olsada,atmosfer ve dünyası ile yüzlerce saat oynanış sunuyor,60 TL güzel fiyat,alın bence.

Gündüzleri deniz,havuzda olucam, akşamları mangal keyfi hocam. Geceleri fallout 4 akarız yanıma arkadaş alırsam güzel keyifli bir tatil olur benim için

Ben bunu E3 duyurusundan 1 saat sonra sipariş vermiştim,çıktığı ay hayatımı yemişti,gece gündüz dengemi kaybetmiştim,dünyası çok büyüktü,millet oyunu 40-50 saatte bitirmişti ben her taşı altını araştırmaktan 240 saatte bitirmiştim.

bende RPG delisiyim hocam bu oyunu sona sakladım kara güne kalsın diye bugüne nasipmiş. Witcher 3'de 200 saatten fazla oynanımışlığım var denizin altındaki sandıkları çoğunu aldım sanırım az bir şey kalmıştı. Dragon Age olsun, Dark Souls, Bloodborne, Mass Effect felan en sevdiğim oyunların arasında. Andromeda oynamadım henüz onuda böyle fiyatı iyiyce düşünce alıcam kutulu :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C5CD639E -- 23 Haziran 2017; 14:27:39 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

arkadaşlar kutulu sürümü 60 liraya buldum sıfır jelatinli adamın elinde tek kalmış alsam mı? Haftaya 1 aylığına tatile gidicem internet de yok, konsolu alıcam sadece, oynamış ve bitirmiş olan arkadaşlardan yorum bekliyorum teşekkürler şimdiden

Oyun dolu dolu bir oyun,RPG ögeleri olarak her ne kadar serinin eski oyunlarına kıyasla zayıf olsada,atmosfer ve dünyası ile yüzlerce saat oynanış sunuyor,60 TL güzel fiyat,alın bence.

Gündüzleri deniz,havuzda olucam, akşamları mangal keyfi hocam. Geceleri fallout 4 akarız yanıma arkadaş alırsam güzel keyifli bir tatil olur benim için

Ben bunu E3 duyurusundan 1 saat sonra sipariş vermiştim,çıktığı ay hayatımı yemişti,gece gündüz dengemi kaybetmiştim,dünyası çok büyüktü,millet oyunu 40-50 saatte bitirmişti ben her taşı altını araştırmaktan 240 saatte bitirmiştim.

bende RPG delisiyim hocam bu oyunu sona sakladım kara güne kalsın diye bugüne nasipmiş. Witcher 3'de 200 saatten fazla oynanımışlığım var denizin altındaki sandıkları çoğunu aldım sanırım az bir şey kalmıştı. Dragon Age olsun, Dark Souls, Bloodborne, Mass Effect felan en sevdiğim oyunların arasında. Andromeda oynamadım henüz onuda böyle fiyatı iyiyce düşünce alıcam kutulu :)

RPG türünü çok severim fakat yorucu bir türdür.Hele The Witcher ve Fallout gibi uzun soluklu olanlar bayağı yorucu oluyor ama keyifli de oluyorlar.Varsa PC eski RPG'lere de bakın,Baldur's Gate1&2,Icewind Dale 1&2,Fallout 1&2,Planescape:Torment(Reklamımı da yapayım,kendi hazırladığım rehber imzamda.) bunlar RPG türünün en eski ve keyifli oyunlarıdır.Geçenlerde Pillars of Eternity'de duyurdular konsollara,CRPG seviyorsanız kaçırmayın.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

RPG türünü çok severim fakat yorucu bir türdür.Hele The Witcher ve Fallout gibi uzun soluklu olanlar bayağı yorucu oluyor ama keyifli de oluyorlar.Varsa PC eski RPG'lere de bakın,Baldur's Gate1&2,Icewind Dale 1&2,Fallout 1&2,Planescape:Torment(Reklamımı da yapayım,kendi hazırladığım rehber imzamda.) bunlar RPG türünün en eski ve keyifli oyunlarıdır.Geçenlerde Pillars of Eternity'de duyurdular konsollara,CRPG seviyorsanız kaçırmayın.

bakarım hocam sağolasın her şey için. Ben daha önce Fallout New Vegas oynadım PC'de çok hoştu türkçe yama ile tabi fallout 4'de birazcık zorlanıcaz ama daha önceden oynadığım için aşağa yukarı biliyorum neyin ne olduğunu. PC'de açar mı hangi ayarda açar bilmiyorum ama konsolda daha rahat oynarım

• CheKD kullanıcısına yanıt
    Dlvlnlty original sin var PS4'de harika bir oyundur, ganepad ile de çok rahat oynaniyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • edit: Bunu PS bölümüne yazmışım mükemmel ya. Mesajı sileyim pc bölümüne yazayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johnny Silverhand -- 23 Haziran 2017; 14:46:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dark dragon

Dlvlnlty original sin var PS4'de harika bir oyundur, ganepad ile de çok rahat oynaniyor.

Evet Divinity bayağı güzel bir oyun,hikayesi,diyalogları ve atmosferi çok hoş,co-op desteklemesi de cabası.
  • Oyunu aldım kutulu versiyonunu güncellemeleri yaptım, Oyuna girdim karakteri yarattım bıraktım. Yazlıkta oynucam artık. Uzun bir oyun baya bi, ben bu açık dünyasını didik didik ararım artık kim bilir ne zaman bitiririm yaz sonuna kadar baya götürür beni
  • Ps4 deki mod destegi ile texture pack ya da dil destegi gelebilir mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: onurfredy

Ps4 deki mod destegi ile texture pack ya da dil destegi gelebilir mi ?

keşke... sanmam ama. skyrim'e de getirmiyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • UyGaR___ kullanıcısına yanıt
    Fallout mod desteğinde ne var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurfredy

Fallout mod desteğinde ne var?

şöyle göz atablirsin;

quote:

https://bethesda.net/en/mods/fallout4?number_results=20&order=desc&page=1&platform=PS4&product=fallout4&sort=popular&text=

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • pc de ana hikaye biraz yan görev yapmıştım geçen sene bu sene ps e alarak dibine vuracağım bakalım.
  • 26 Eylül'de GOTY versiyonu çıkıyor bütün ek paketleriyle beraber. Oynamak için bu sürümü bekledim spotçulara gelmişmidir acaba?
  • Beyler oyunun dlc-şer nasıl? Alıp almamak konusunda kararsız kaldım.

• Rampage kullanıcısına yanıt
    Gittigdyora gelmis hocam

• Arkadaslar kirilan power armor parcalarini repair yapinca duzemiyor mu? Birde bazi companionlari nerede biraktigimi unutmusum nereden bulabilirim onlari?

• Ya su far harbor dlc sinde dima nin puzzle i ne kadar gicik olmus

• ps4 de cıkmıs gelmıs gecmıs en iyi RPG hangısıdır? yanı ps4 ün vrsa ve oynamadıysan büyük kayıp diyeceginiz.
  • Dyabala84 kullanıcısına yanıt
    Persona 5’dir. Şimdiye kadar çıkan en iyi jrpg oyunudur.

• oyunu standart sürümde alsam sonra beğenirsem ileride mağazadan ürünü goty yapacak dlc'leri satın alabiliyor muyum?

sırf goty kutulu olsun diye fazladan 60-70 tl vermek istemiyorum
  • 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.