Şimdi Ara

Fallout 4 Türkçe Yama Devam Ediyor (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
10
Favori
18.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kola gelsin, devam ediyor musunuz acaba halen, bilgi verebilir misiniz?
  • r0ket kullanıcısına yanıt
    Devam ediyoruz.
  • Bizde beklemeye devam ediyoruz :D
    iki tarafta halinden memnun yani bir problem yok :D Allah parmaklarınıza güç kuvvet versin..
  • 3k1907 3 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederiz
  • Kolay gelsin hocam sanırım Fallout'u çevirmeye devam eden tek ekip sizsiniz, ümitliyiz.
    Yüzde kaç ilerlediniz çeviride?
    Sadece diyalogları mı çevireceksiniz? Bu biraz garip geldi bana sonuçta diyaloglar çok daha fazla ve diyaloğu çevirene diğer metinleri çevirmek zor gelmemeli. (yanlış anlama :) )
    Bir de Steam'de sinerji diye bir grup var o sizin mi?
  • MubarekPortakal kullanıcısına yanıt
    Sinerji eski grup.
    Onların bıraktığı yerden biz devam ediyoruz.
    Şu anda sadece diyaloglara odaklanıyoruz ama bu demek değil ki diğer metinler çevrilmeyecek
  • Çevirinin yüzdesini konuda paylaşabilirmisiniz
  • Kolay gelsin elinize sağlık yama çıkar çıkmaz oyunu satın alıcam
  • Bekliyoruz bakalım. İnşaallah yakın bir zamanda çıkar. Kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fresh Blood

Teşekkür ederiz

Hocam tarih verme mevzusundaki hassasiyetinizi anlıyorum...ancak bethesda oyunlarına çok sık indirim gelmiyor..muhtemelen steam yaz indirimlerine kadar bu oyun bir daha indirim görmeyecek..yaz indirimleri de haziran sonu oluyor diye hatırlıyorum..yani en azından al geç veya haziranı bekleyin gibilerinden bir şeyler söyleyebilirmisiniz ;))...kolay gelsin tekrar
  • quote:

Orijinalden alıntı: EndOfTheNight

quote:

Orijinalden alıntı: Fresh Blood

Teşekkür ederiz

Hocam tarih verme mevzusundaki hassasiyetinizi anlıyorum...ancak bethesda oyunlarına çok sık indirim gelmiyor..muhtemelen steam yaz indirimlerine kadar bu oyun bir daha indirim görmeyecek..yaz indirimleri de haziran sonu oluyor diye hatırlıyorum..yani en azından al geç veya haziranı bekleyin gibilerinden bir şeyler söyleyebilirmisiniz ;))...kolay gelsin tekrar

Katılıyorum =)

Ancak olur ya, çeviri aksar, yapılmaz, ekip dağılır vs. =) O zaman da "ulan bu oyunu neden aldırttınız bize o zaman " diyen tipler çıkar hocam

• kolay gelsin
  • @Fresh Blood

Üstat son durum nedir? =) Arada bir ses edin yahu.
  • ben de çok merak ettim son durum nedir acaba ?
  • Dayanamım oyunu aldım başladım. :D Çoook güzel, her ne kadarda oynayabilsemde türkçe oynanması gereken bir oyun. Çünkü aşırı derecede detay var oyunda. O yüzden biran önce çıkmasını temenni ediyoruz. Şimdiden Elinize sağlık.
  • ne zaman çıkar ?
  • Merhaba,

oyunu yaklaşık 5 ay önce aldım bir yarım saat girdim ve oynayamadım inanılmaz sinirim bozuldu. Oyun gerçekten İngilizce gerektiriyor ki başlığı gördüğüm anda kayıt oldum. Sürekli takipte olacağım kolay gelsin umarım yakın zamanda çalışmanız sonuçlanır.

Şimdiden tekrar tekrar Teşekkürler bu çabanız için. Olmasa bile düşünülmesi yeterli. En azından birilerinin bizler için bir şeyler yaptığını görmek iyi hissettiriyor. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thraciann -- 8 Ocak 2017; 13:33:12 >
  • bende hikayeli ve anlayarak oynama işini yamaya saklıyorum. ancak oyunda fena zevkli o yüzden survival modda challenge kafasıyla oynuyorum şimdilik.

https://www.youtube.com/watch?v=QgS6TwIAhV8&list=PL1a7Z1GRrCmm59N-x7ucbbmacNSJ0gNwM

yeşildev Alp youtube a güzel bi survival serisi yüklemiş bende onu izleyerek gaza geldim. tabi o ölmeden oynuyor ben defalarca öldüm ama tabi önemli olan yatak bulabilmek. tavsiye ederim izleyin ve deneyin mutlaka.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.