Şimdi Ara

Fallout 4 Video İnceleme

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • "Savaş... savaş asla değişmez..." Kıyamet senaryolarının belki de en ünlüsüne sahip olan Fallout serisi, 4. oyunuyla karşımızda. Bakalım savaş değişmiş mi?

• 2016'ya göreceğiz 40 gün sonra, şu oyunun grafiğine bak. Senaryo, oynanabilirlik olarak iyi olabilir ama firma grafiğe de önem verip tembellik yapmamalı. İstenen 180 TL'nin karşılığı bu olamaz.
    Bu haliyle en fazla 50 Tl eder, fazlasını vermem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orjinalden alıntı: S. Hawking

2016'ya göreceğiz 40 gün sonra, şu oyunun grafiğine bak. Senaryo, oynanabilirlik olarak iyi olabilir ama firma grafiğe de önem verip tembellik yapmamalı. İstenen 180 TL'nin karşılığı bu olamaz.
    Bu haliyle en fazla 50 Tl eder, fazlasını vermem.

Hayatında Fallout oynamamış birinin seriye yorumu.Fallout serisini severek oynayan bir oyuncu grafiklere dikkat etmez.Grafik istiyorsanız Crysis oynayın,COD oynayın.Bu oyun Role Playing Game türünde bir oyun ve bunu oyuncuya fazlasıyla hissettiriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CheKD -- 22 Kasım 2015; 16:53:51 >
    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • beril hanım merhaba,

Ses tonunuz hiç iyi değil sanki kitap okuyormuş gibi çok sönük.....

Keşke talha reis incelemesini yapsaydı...

• Görsellikten kastınız ne ? Oyun poligon, kaplama delisi olmayabilir ancak eldeki malzeme ile oluşturulan atmosferi, teknik açıdan en baba oyunları 10'a katlar. Radyasyonlu bir nükleer yağmur/fırtına, günün ilk saatlerinde sis basan çevre, güneşin batışı ile pembeleşen ufuk... Şahsen idare etmeyi bırak, oyunda belirli bir süre sürüklendikten sonra iyi bile gelmeye başladı görseller. Muhteşem detaylar var, iç-dış mekan çeşitliliği korkunç düzeyde. Seslendirmeyi beğendim, diyalog sistemi çok canımı sıkmadı. Tek bir damla aksiyona dalmadan koca bir geceyi crafting ile geçirdiğimi bilirim. Performans sıkıntıları ve klasikleşen buglar haricinde benim için 10 üzerinden 10'luk olmuş oyun. Kimse kusura bakmasın son 2-2.5 yıldır piyasadaki oyunların konusu, içeriği, tipi şekli ortada. O oyunları görmüşken kalkıpta böyle bir oyuna vefasızlık edemem. Zaten 2-3 tane firma kaldı böyle oyun yapan. Onlarda yakında size birer tane moba, f2p oyun yaparlarsa o şikayet ettiğiniz grafikleri mumla ararsınız artık.

• Fallout serisini hiç oynamamış birisi direk 4. oyundan başlasa sorun yaşar mı ?

• 8,7 biraz fazla geldi bana. 8 ideal olurmuş gibi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Geymped

Fallout serisini hiç oynamamış birisi direk 4. oyundan başlasa sorun yaşar mı ?

bi sıkıntı olmaz

• talhanın fallout belgeselinden sonra fallout 4 'de talha incelemeliydi
  • Bence güzel bir oyun olmamış , ben beğenmedim .

• Her şeye tak diye girmişsiniz bu nedir ya? İlk bir mevzu anlatılır Fallout nedir ne değildir diye ayrıyetten karakter yaratma ekranından ve hikayenin öncesinden bahsetmemişsiniz bile lap diye girmişsiniz olaya. Bence bu inceleme sadece oyunun "OYNANABİLİRLİK" kısmının incelenişi yav anladık Twitch dan carttan curttan Fallout u seviyorsun'da Beril senin tarzına uymuyor bu tarz oyunların incelemesi. Kült seriye kötü bir inceleme olarak aklıma kazınacak bu. Son olarak videoda gösterilen "HATA" lar " da abartmışsınız o kadar kusur karı kızda da olur diyorum ben size neyse ki oyundaki hatalar incelemelerde ki kadar fazla değil yoksa bug dan oynanamaz hale gelirdi oyun.

• quote:

Orjinalden alıntı: Geymped

Fallout serisini hiç oynamamış birisi direk 4. oyundan başlasa sorun yaşar mı ?

4'ün diğer oyunlarla alakası yokmuş bildiğim kadarıyla.

• Oyunu henüz oynamadım ama çok sevdiğim bi teması var fallout 3 ü aldım onu oynuyorum şuan bitsin bunu da deneyeceğim. Bide konudan alakasız COD ve AC incelemesi olmayacak mı acaba?

• Beril Hanım bence gayet hoş ve güzel bir sunum olmuş,bundan sonra siz yapın incelemeleri.. ;)
  • fazla puan. rpg değil artık. içi boş bir fps ye dönüşmüş. hikayesi de oldukça vasat. kısacası sıktı. perk skill falan hak getire tabi. ederi 5/10
  • Grafiğinde ne var allah aşkına ne güzel grafikleri var sen burda kalkmış grafiğe laf ediyosun
  • Yılın oyunu o zaman Witcher 3 olacak.

Eski oyunları oynamayıp da sadece 4 ü oynamak isteyenler bir sorun yaşamayacaktır yani sadece 4 ü oynasanız da olur tabi istek varsa 3 ve new vegası oynamak da gerek yani.
    1 ve 2 zaten oynanmaz daha.

• gayet güzel inceleme olmuş Beril Hanım, siz bu herşeyden hoşnutsuz olan genç nesile aldırış etmeyin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Eski oyunları oynamayıp da sadece 4 ü oynamak isteyenler bir sorun yaşamayacaktır yani sadece 4 ü oynasanız da olur tabi istek varsa 3 ve new vegası oynamak da gerek yani.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.