|
Fallout 76 [ANA KONU] (20. sayfa)
-
-
oynamak isteyenler özel mesaj atsın pcde xboxgame peste oynuorum her akşam müsaidim -
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperhan52 -- 4 Aralık 2020; 21:28:22 > -
Brotherhood of Steel Fallout 76'ya geliyormuş
-
Uzun zamandır alıp almama konusunda kararsızım oyunu, alırsam da arkadaşımla deneyimlemek istiyorum...daha doğrusu sürekli iki kişi oynamayı düşünüyoruz yani solo takılmaca yok...Bu durumda önerileriniz nedir...sarar mı acaba oyun ?
-
Keyif alırsınız, ilk çıktığı zamana göre oyun çok değişti. Şuan çok farklı. Ufak tefek eksiklikleri var ama her update ile daha oynanabilir oluyor, kaçırma, iyi fiyat.quote:
Orijinalden alıntı: EndOfTheNightUzun zamandır alıp almama konusunda kararsızım oyunu, alırsam da arkadaşımla deneyimlemek istiyorum...daha doğrusu sürekli iki kişi oynamayı düşünüyoruz yani solo takılmaca yok...Bu durumda önerileriniz nedir...sarar mı acaba oyun ?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
çok teşekkür :)
-
Oyunu vakti zamanında bethesda dan almıştım steam değil. Acaba steam deki arkadaşlarla oynaya biliyor muyum ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yanılmıyorsam bethesda hesabını steam e bağlama durumu vardı, yani oynayabiliyordun, bir araştırmanı öneririmquote:
Orijinalden alıntı: osmandemi2
Oyunu vakti zamanında bethesda dan almıştım steam değil. Acaba steam deki arkadaşlarla oynaya biliyor muyum ?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Hocam hesap bağlanmıyor desteğe de yazdım ama çözemediler
quote:
Orijinalden alıntı: EndOfTheNightUzun zamandır alıp almama konusunda kararsızım oyunu, alırsam da arkadaşımla deneyimlemek istiyorum...daha doğrusu sürekli iki kişi oynamayı düşünüyoruz yani solo takılmaca yok...Bu durumda önerileriniz nedir...sarar mı acaba oyun ?
Gamepass ile dene beni sardı 34 lvl'ım
-
Merhaba oyunu dün steam'dan aldım ancak fps sorunum var anlımsızca 25 29 fps arası alıyorum tüm ayarlarda ayrıcan ekran kartı kullanımı yüzde 0 dan 90 kadar dalgalanıyor boyle sorunla karşılasan varmı ryzen1600af rx570 16gb 3200 ram var
-
Belgelerim oyunlarım dan fallout76 klasörünü açın ordan Fallout76Prefs.ini bu dosyayı açıp "iPresentInterval=1" yazan ayarı bulup 1 yazan yeri sıfır yapın.
-
quote:
Orijinalden alıntı: StarbornBelgelerim oyunlarım dan fallout76 klasörünü açın ordan Fallout76Prefs.ini bu dosyayı açıp "iPresentInterval=1" yazan ayarı bulup 1 yazan yeri sıfır yapın.
Hocam cok saolun fps 60 70 lere çıktı
-
Bu oyun zamanında çok haksızlığa uğradı bana Fallout New Vegas tan sonra en iyi Fallout oyunu bence çok iyi bir oyun
-
oyunu indirimde aldım üç gün önce. bu gün girdim ilk defa, vault'un çıkışına kadar oynadım. 1,2,3,NW ve 4'ü oynadım seride. ama şu dakikaya kadar hiçbir halt anlamadım oyundan. çok garip geliyor çözemiyorum. faydalanabileceğim tercihen türkçe bir kaynak var mı? oyun rehberi tarzında. -
takıldığın nokta ne yardımcı olayım, mercuryfulmina olarak aratırsan ekleyebilirsin beni
-
Brother of steel nasıl ekleniyor oyuna??
Kendileri geliyor. Sen bişey yapmıyorsun 🙂 -
Kirazoğlu video yapmış
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X